Annemin giyim tarzı :(( kızlar yardımınıza ihtiyacım var

rapunzelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
65
2
68
İstanbul
kızlar çok tatlı ve neşeli bir annem var ve 47 yaşında hiç bir şekilde kendisinden utanıyo ya da rahatsız oluyo diğilim fakat bi sorunumuz var o da giyimi.allaha şükür durumumuz iyi fakat annemle ne zaman alışverişe gitsek kendisine 20 yaş üzeri kıyafetlere bakıyor ve onun için beğendiğimiz yakıştırdığımız şeyleri kendine yakıştıramıyo. bazen biz alıyoruz giysin diye ama bugüne kadar aldığımız şeylerin birini giydiğini görmedim birsürü kıyafeti var ama hiç birini alıp giymiyor. ablamda bizde giyimimize çok dikkat ederiz . annem rahatına çok düşkün çok bol seyler giyiyor burda bi sorun yok ama dışarı çıkarkende evdeki halıyle çıkıyor. babamda bu durumda rahatsız açıkcası en çok buna üzülüyorum babamda tam tersi çok dikkat eder giyimine görünüş çok önemlidir onun için.kapı çalınca bile odasına gider eşofmanını değiştirip kumaş pantalon giyer ayıp sayar bunu. bi kaç kere anneme giyimiyle ilgili eleştirirdi ben çok üzüldüm ama annem hiç ilgilenmiyor üzülmesin diye ''anne neden böyle giyiniyosun'' diyemiyoruz. kendine laf söyletmez temizlik bakım konusunda çok hasasdır ama bir türlü kabul etmiyo kiloş etek hastası düz etek evde asla giymez dışarıdada giymiyo bir sürü düz eteği var bir kere giydiğini görmedim. geçenlerde ailecek dışarı çıktık tam çıkarken farettim evde temizlik yaparken giydiği penye tişortu giymiş inanamadık anne başka bişey giy şakamı yapıyosun dedim küstü bi gün bana. babamda artık bişey demiyo gördü kafa salladı yani napıcamı bilmiyorum bu sadece günlük hayatta değil düğünde nişanda özel günlerdede böyle. valla tavsiyelerinize ihtiyacım var durumu anlamasını nasıl sağlayabilirim ?

"annecim bu sene bu etek cok modaymis,iste "bence bu bluz sana cok yakisir" falan diyerek tatlidille anlatsan durumu,o zamanda giyinmezmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…