Niye boyle yapıyorsun?? Anladigim kadariyla 'sıçan yaranır' ekolunun yilmaz destekcisi bir annen var. Bak, ona kiymet vermeyen, ezen, aldatan herkesin nasil ağzının icine düşüyor.
Hayatında görmediği ilgiyi senden gördüğü için seni zaten elde olan,ilgilenmeye deger verilmeyecek biri zannediyor.
Bence tavrini değiştir. Seni uzen kisiyi sen de üz.
Benim de anne problemim var. Hatta son 1 aydir ayni evin icinde denk bile gelmiyoruz. Yaptigi yemegi de yemiyorum, o bir odadaysa oraya girmiyorum,eve saat 11 olmadan gelmiyorum... iyi birsey mi? Tabii ki hayir.
Ama baslatan ve (benimle alakali olmayan bir konuda) bana satasan, kurmamasi gereken cümleler kuran oydu. Bu saatten sonra ozur cumlesi duymadan konusmayi da düşünmüyorum. Ayrica o benim kalbimi kirip "artik annen yok" vs gibi cumleler kurdugunda (tekrar ediyorum asla benim yaptığım bir davranis veya baska birsey sonrasi degil. Yazmaya utandığım ama benimle asla alakasi olmayan basit bir sebepten) , bağırıp cagirdiginda ben de onun anneligine laf etmistim. "Simdi annem yok tamam da sanki onceden cok mu vardi? Kiz cocugu annesiyle sirdas olur ben sana 28 yilda bir kere en ufak derdim icin akil danistim mi? Cok harika annesin ya, her seferinde anneligi reddetmekle tehdit et. Sanki reddetmeden once cok annelik yaptin" gibi cumleler kurmustum.
Her istedigini soyleyen, istemedigini isitir...
Ha , ben "benim durumum çok iyi,bak boyle yaptim sonra aramiz duzeldi" falan demiyorum tabii ki. Benim durumum da koti. Sadece gül versen dikeni icin sana laf edecek birine çiçek vermeyi kes demek istiyorum. Bosver, sen boyle yaptikca kendi anneligiyle asla yuzlesemeyecek.
Benimki mesela, TV izletmedi,kucukken bize kitap okudu, dovmeden etmeden cocuk büyüttü diye kendisini harika anne sanardi mesela...