- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 38
Eşinizde azo sperm varsaErken diyorsunuz ama ben 20 yaşında tedavi görmeye başladım erken farkettik şıann 4sene oldu hala yok eğer daha geç farketseydik belki dahada zor oluşacaktı şuan enazındna ne olduğunu biliyoruz evlendim ki illa olucak
Siz ne tedavisi goruyorsunuz?
Hayattaki tek gaileniz çocuk olmamalı... Diyeceğim ama, hikayedeki her sey o kadar yanlış ki, nasil ifade edeceğimi bilemiyorum. Anne de erken evlenmis, 4. Çocuk var 5. kaza normal kabul ediliyor. Siz de erken evlenmissiniz ve çocuk sahibi olmak hayatınızın merkezi olmuş. 33 yaşındayım simdiye kadar daha çocuğu yeni dusunebilecek vaktim ve güvenim oldu, bu zamana kadar hayatla ilgili yapmam gereken bircok sey vardı. Uretmek, çalışmak, ayaklarımın ustune saglam basmak, gelişmek, biriktirmek vs. Ki hala bile dunyaya bir cocuk getireceksem her konuda yetebilmeliyim, yetebilecek miyim diye düşünüyorum. Cocugum olmazsa da, olsun tek yasama ve evlilik amacim bu olamaz diye düşünüyorum.. biraz odak noktanizi degistirin. Bir seyler uretin, düşünün, okuyun, araştırın, gelişin, çalışın. Insallah çocuğunuz da olur sonrasında. Tek amacınız çocuk olmasın.
Dicem de, siz de simdi benim calismadigimi nerden biliyosunuz, gelismedigimi nerden biliyosunuz, siz oyle yapin ben oyle yapmak zorunda miyim gibi cevaplar vereceksiniz.
Bu da gelişim seviyesinin bir parcasi iste; üslup...