• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim ailesinin bana hakaret ettiğini bilmiyor siz neden yanlış anlıyorsunuz kendi anlamak istediğiniz yere çekiypsunuz?
Konu sahibi işine geldiği gibi cevap veriyirda ondan az önce eşi bilmiyordu sorunun onda olduğunu şimdi

Eşim ailesinin bana hakaret ettiğini bilmiyor siz neden yanlış anlıyorsunuz kendi anlamak istediğiniz yere çekiypsunuz?
Hiç bir yere çekmiyorum siz dediniz eşimin bildiğini nereden biliyorsunuz diye kaynana konusunu yeni çıkardınız dönüp mesajları okuyun konuştukça batiyorsunuz

Konu sahibi işine geldiği gibi cevap veriyirda ondan az önce eşi bilmiyordu sorunun onda olduğunu şimdi biliyor

Bu çelişkiye ne gerek var üzüldüm dua ettim ever.yeri geldi.kizdim beddualarina

Ama bu nedir adam kusurlu olduğunu bilmiyor ama tedavi görüyor hiç mi bu adam demiyor nedir bu yaşadıklarımız diye

Nerde hangi gezegende yaşıyorlar anlamıyorum

Sırlar ülkesinde galiba 😁

Arkadaşlar ya ben anlatmadım ya siz anlamadınız eşim kendisinde problem olduğunu tabikide biliyor eşimin ailesinin bana dediklerimi bilmiyor eşimin ailesi de problemin bnde olduğunu biliyor

Ama bu nedir adam kusurlu olduğunu bilmiyor ama tedavi görüyor hiç mi bu adam demiyor nedir bu yaşadıklarımız diye

İşine geldiği gibi kızıyor annesini gömüyor kendine kısır essek diyeni akliyor. sinir oldum yaa birde aklımızla dalga geçiyor yaa. Allah bilir KV ile oturuyordur 3+1 evde kimsenin kimseden haberi yoktur😂

Çok haklısın bende gebelk içn uğraşıyorum en azndan göze sokulmamalı bu durum

Arkadaşlar ya ben anlatmadım ya siz anlamadınız eşim kendisinde problem olduğunu tabikide biliyor eşimin ailesinin bana dediklerimi bilmiyor eşimin ailesi de problemin bnde olduğunu biliyor

Havuz sorusu gibi

Yoruldum :KK70:

Benim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşimin
Kaynananız oğlumu yeniden evlendireceğim derken de eminim eşinizin haberi yok.
Aslında sizi anlıyorum. Doğuda çok eşlilik yaygın.
Ancak bunda ne siz suçlusunuz ne anneniz.
O yüzden annenizi değil eşinizi ve ailesini suçlamak daha doğru olur.

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum 😢😭😑
çok normal insani bir duygu yaşıyorsun başka birinim hamile olduğunu öğrensen se üzülecektin bu kıskançlık değil kendini suçlu hissetme annen olduğu için duyguların biraz daha yoğun olmuştur çevrende yakının belki istemeden planlamadan o yaşta kaldi sen uğraştığın halde olmadığı için.Ama zamanı var seninde olacaktır elbet hepimiZ aynı yollardan geçtik ben de çok uğraştım çevremde isteyen,istemeyen plansız kalan da çok oldu.Hamile görmeye bile tahammülüm yoktu.Hatta en yakın arkadaşımla karnı büyüdüğünde bahane bulup görüşmemiştim.Ben de kendime kızae üzülürdüm böyle bir kısır döngü.Bunun çözümü ne biliyor musun??kabullenmek ve şöyle düşünürdüm onun kanı onun canı neden benim olmayana özeneyim ki??başka birinin çocuguna hangi anne keşke bu benim evladım olsa der mi??kendi evladı dururken hayır!!o halde bekle senin evladında olacak zamanı geldıgınde hamıle de kalacaksın kucagına da alacaksın allahım tez zamanda nasip etsin🤲💐üzülme lütfen

Back
X