- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.528
- 548
- 27
İçten içe kardeşinin engelli doğmasını düşünmek nasıl bir kıskançlık, nasıl bir niyet nasıl bir fesatlık anlamadım. İnşallah etrafımızdaki insanlardan biri değildir konu sahibi, muhatap olduğumuza üzülürüm.hmmmmtamam tamam hiç kıvırmadığınızı varsayalım,olur. ama yine bir sorun var: eşiniz kendi ailesinin sorunun sizde olduğunu düşündüğünü bilmesine rağmen,ne diye ağzını açıp da HAYIR SORUN BENDE diyemiyor???? işine geliyor çünkü. çünkü benciiil. ayrıca kv size kuma getiririm diyorsa sizce oğluna dememiş midir ''oğlum kısır olmayan birini alalım'' (sizin tabirinizle yazdım) diye?? bal gibi de demiştir. kocanız da yine susmuş anlaşılan. inanılmaz bir bencillik.
aynen sırf sağlıksız doğar diye endişelendiniz ve üzüldünüz annenizin hamile kalmasına değil mi ? tek derdiniz sağlıksız doğma ihtimali yani? aslında kıskançlıkla hiç alakası yok??![]()
Ulaan anne inşallah bu konuyu okursun da ne evlatlar var dersin. Milletin anasına hakaret ediliyor evladı beğeni atıyor, sana 4 çeşit yemek yapayım sen bana "babanın sıvıyağ fabrikası var herhalde" diyorsun.