- 5 Ekim 2020
- 15.076
- 41.649
- 598
- 37
Maddi durumu genel soyluyorum ulkenin hali ortada herkes fakirlikten kirilio ama gene herkes hamile. Dogan cocuga uzuluyorum ben yoksa insanlar istedigini yapabilir. Bilincli etraflica düşünerek alinan bi karar degil, karar bile degil bosvermislik resmen. Sevinmeleri bile kendilerini dusunduklerinden verdiginiz ornekte de oyle. Yalniz kalmiyim diye sevinmişmis evcil hayvan mi aliosun.
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama insanların çocuk yapma konusundaki motivasyonu zaten yalnız kalmamaktır. Ben de ileride kalabalık bir ailem olsun çok istiyorum mesela. Ve 40 yaş gibi emeklilik günümü doldurup tekrar çocuk yapmak en çok istediğim bir şey. Bu istek neden size garip geldi ki?
Beni bu konuda anne açısından rahatsız eden şey bir kızını daha doğru düzgün yetiştirememiş okutmamış erkenden evlendirmiş. Kaynanasına kocasına ezdiriyor. Daha çocuk yapıyor. Onu da 17 18 yaşında kocaya salmaz umarım.
(Konu sahibinin kötü yaşantısına göre evet sosyoekonomik düzeyi düşük gibi duruyor bu yine de çocuk sevincine engel değil. Çocuğun hayatta ihtiyacı olan tek şey sevgi ve sağlıklı psikolojideki ebeveynler)
Evlada mı düştü anne babasının ne zaman nasıl çocuk yapma işlerine karışmak kafalara bak