Annemin hastalığı

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Herkese iyi akşamlar moralim çok bozuk düşmüş durumdayım.Annem bundan 3 ay öncesi yüzündeki kızarıklar sonucu hastaneye gitmiş ve yüzünde gül hastalığı olduğunu öğrenmişti ilaçtı kremdi derken kullandı bizde pek önemsemedik bidaha kontrole gitmedi.Bunun arkasından ani sıtmalarla geçirdiğimiz günler vardı biz sıradan bir grip sanmıştık meğer kanında mikrop varmış bunu öğrendik ve bu da şükür geçti.

Bugün annem tekrar yüzündeki kızarıklar için doktora gitti ve doktor yüzünü hiç iyi görmediğini ne yaşayıp bu kadar stres yaptığını ciğerlerden gelen birşey olduğunu ve vücudunda bir mikrop yüzünden meydana geldiğini söyleyip ilaç vermiş 15 gün sonra tekrar çağırmış.Aranızda bu hastalığı yaşayan var mı biz önemsemedik ama ciğerden gelen birşey demiş internette araştırıyorum birşey bulamadım moralim çok bozuk ya annemin bir hastalığı varsa söylemek istemiyosa oofffff annemi kaybetmekten çok korkuyorum

Allah korusun. insallah hemencecik gececek bir seydir.
Korkulacak bir sey yoktur insallah. Baska bir doktora da gitseniz?

Hiç duymadım daha önce ama geçmiş olsun demek için yazdım Allah şifa versin inşallah önemli bir şey değildir

Kanda mikrop annemdede vardı ilaç tedavisiyle geçti yüzünde çıkan gül bilemedim ama teyzem in oğlunun yüzünden var bi sağlık sorunu teşkil etmedi beraber DHA iyi bi doktora daha gozukun bence çok kötü bişey olabilecegini sanmam

Merhaba gecmis olsun benim isarkadasimdada vardi bu rahatsizlik. Lutfen sakin olun bildigim kadari ile bu hastalik olumcul faln degil. Doktorun verdiklerini kullansin. Cay kahve alkol tuketimini azaltabilir birde ozelikle dikkat edilmesi gereken goze bulasmasi bunun icin goz muaynesine gidebilirsiniz yada doktorunuza danisin.

geçmiş olsun rabbim şifa versin

Ciğerleri bilmiyorum, çok endişe etmeyin. Gül hastalığı benim bir akrabamda var. Krem kullandı 1 sene geçti ama sıcaklar olunca ve stresli olduğunda arTabiliyor. Fakat şu anda yüzü düzeldi.

Benim anneciğimde de var bu hastalık. Üzüntü stres sebebi. ve acı baharat tarzı yiycekler de bu hastalığı azdırıyo.. benim babam huysuz bi adamdır haliyle annemin stresi hiç bitmiyo kıyamam ona ( gerçi son zamanlarda daha iyi..

Bi arkadaşımda da vardı bu gül hastalığı şu an şükür iyi durumda ama bi dönem yüzünde görülcek yer yoktu.. ilaçlar bi yere kadar.. her şeyin başı moral.. keyfi ve mırali yerine gelirse daha çabuk iyileşir anneniz inşallah ilaç daha çok tesir eder

doktorlar ciğerlerden geliyor madem neden bi film emar falan çekemedi
başka dr de gidin bence

Gül hastalığının ciğerleri alakası yok egzama dese anlarım ama gül hastalığı tam nedeni bilinmeyen bir hastalık.. tahminler var ama asla ciğerleri ile alakalı değil bundan dolayı korkma bir kere. Kendince önlemler almalı mesela ; Güneş ışığından ve sıcaktan, sıcak su banyolarından,kalitesiz yüz kozmetik ürünlerinden, damar genişletici ilaçlardan, stresten, çay kahve ve koladan, acıdan ve baharattan, yoğun iş temposundan uzak durmalı, cildine sık sık dokunmamalı ve sıvı sabun yüzüne degdirmemeli, banyo yaparken yüzüne şampuan gelmesini engellemeli..

Bende de var gül hastalığı. Altı sene önce başladı ilk olarak. Yüzümde değil vücudumdaydı benim. Çok korkunçtu. O yaz şort, etek vs. giyememiştim. Üstelik sıcak tetikliyordu. Kortizonlu bir ilaçla azaldı epey. Ben tez yetiştirirken geçirmiştim.. Stresli dönemlerimde hala yaşıyorum ama ilk seferki kadar yoğun olmuyor. O zaman gittiğim cildiyeci bir kere geçiren bir daha yaşamaz, bağışıklık kazanır demişti ama ataklar oluyor yani, bir kereyle bitmiyor. Karaciğerden gelen bir şey değil bildiğim kadarıyla ama annenizde farklı bir hastalık olabilir ya da ikisini birlikte yaşıyor olabilir. Farklı bir doktora daha görünün derim. Ama korkacak bir şey yok.

Gul basit bir hastalik sikintidan olur en basta gul degilmis belli ki,
Anneniz dahiliyeye gitsin ,karaciger seker diger tahliller tekrarlansin ,
Dokuntunun sebebi bulunsun ,
Kandaki mikrop icin verilen ilaclar bile agir gelmis olabilir ,
Bende trigliserid icin verilen ilac alerji yapmisti kolum haslanmis gibi olmusti ,bildigin su toplamis balon balondum,
İlaci vucuttan atana kadarda gecmedi ,
O arada yapilan tahlilin haddi hesabi yok tabi

Karaciğer yağlanması o şekilde vücutta leke yapıyor diye biliyorum.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…