İnternete başım ağrıyor yazsanız bile beyin kanseri çıkıyor. O yüzden endişelenmeyin ama doktora da götürün. Aynısı durum teyzemde de vardı kanserden şüphelenilmedi.
Sakin ol canım, aynı durum annemde oldu Menopoz öncesi çok kanaması oluyordu adet dönemi çok halsiz düşüyordu ondanda parça alındı parça temiz çıktı. Ve annemin ara ara kanamaları çok oldu dediğiniz gibi ayın 15-16 günü geliyordu. Lütfen İyi düşün iyi olsunMerhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Canım doktor sağlıklı görünüyor görünmüyor hmm kem kum. Bişey demedi mi vajinal muayenede.ve parça alırken ? Ben kendim için üç dört gün evvel gittim yorumladı bakarken.ve test sonucun haftaya çıkar dedi 15 gün neden sizde ?Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
korkmayın ve google'a bakmayın.menopoza girerken annemin 1 ay-40 gün adet olduğu oluyodu , 2 defa kürtajla içeriyi kazıdılar da durdu kanaması.menopoza girerken böyle düzensiz kanamalar normal.Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Korkmayın hemen. Annem de aynılarını yaşadı. Çok fazla kanamaları oldu. Öyle ki büyük pıhtılar atıyordu. Kürtaj yaptılar rahmi temizlemek için ama geçmedi kanamaları. Sonra sonra azalarak menapoza girdi. Menapoz öncesi böyle oluyor çoğunlukla. Daha sonra başka tanıdıklarımdan da duydum aynı şeyleri. Güzel haberler alırsınız üzülmeyin.Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Kanama birçok sebepten olabikir parca alinacagina gire.Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?