- 10 Nisan 2014
- 43.723
- 116.248
- 798
benim başım ağrıdı ve beyin tümörü çıktıİnternette başımız ağrısa beyin tümörü belirtisi çıkıyor. O sebeple internete bel bağlayıp mod düşürmeyin.
Benim annemin de menepoza girmesine yakın çok sık kanaması oluyordu. 5-6 ay sonra da komple kesildi zaten. İnşallah bişeyi yoktur, geçmiş olsun.
biİm tanıdığımızın da aynı sorunları olmuştu. sıkıntılı bir durum çıkmadı. rahim alındı sadece. zor farkındayım ama olumlu düşünmeye çalışın. Rabbim şifa versin.Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Allah korusun kötüyü düşünmeyin ,çagırmayın bir şey olmaz allahın ıznı ıle dua edin dua edelım.Annelerımız candır zMerhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Ahhh canım benimMerhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun. Olumlu düşünün, kötü şeyler getirmeyin aklınıza, bir çok kadın menopoza girerken yaşayabiliyor böyle şeyler. Ben hiç yaşamadım ama çevremde benzer durumları yaşayan çok oldu. Zaten neredeyse her kadında dönem dönem miyom olabiliyor rahimde. Allah göstermesin bu çok düşük bir ihtimal, kötü bir şey olsa erkenden teşhis edilir ve rahimi alırlar kurtulur anneniz. Zaten rahimde çok miyom varsa menopoz sonrası tedbir amaçlı ve ileride sıkıntı vermesin diye de rahimi alabiliyorlar. İçinizi ferah tutun, tekrar geçmiş olsun.Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Tatlım bir sakin ol miyomu kaç santimmiş?Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
Tatlım bir sakin ol miyomu kaç santimmiş?
5 cmden büyük olursa ameliyat olur büyük ihtimal benim annemde aynısı oldu 9 cm miyomu ameliyatla alındı sonucu patolojiye gönderiyorlar her ihtimale karşı.
Miyomlarin kanserleşme riski düşük demişti doktoru korkma rabbimin izniyle atlatır.
Evet malesef tekrarlıyor canim doktorun rahmin alınıp alınmayacağına karar verir geçmiş olsun.Kaç cm olduğunu bilmiyorum fakat daha önce miyomlar alınmıştı demekki sürekli ürüyor bunlar. Ben rahmin tamamen alınmasından yanayım, bugün parçayı verdik sonucu bekliyoruzona göre doktorun önerisi doğrultusunda karar vericez.
aynı sekilde annemde oldu. uzun ve asiri süren kanamalar ağrılar. ultrason.parca ve ayni sekilde miyom cıktı. portakal buyuklugundeydi normalde menapoza girdi ardından doktor almadi miyomlar orda kendi beslendigi icin menopoz durumunda kendi kendine kuculdu simdi mercimek kadar falan aldirmaya da gerek yok dedi..Merhaba bayanlar, annem 48 yaşında neredeyse menopoza girer diye düşünürken bu ay 2 kez adet oldu ve adeti 9 gün sürdü yani ayın yarısında adetti. Normalde de adetleri uzun sürer ama çok fazla kanaması var. İntwrnetten okuduğum zaman Allah korusun rahim kanserinin belirtileri gibi geliyorçok korkuyorum kalbim sıkışıyor. Doktora gitti parça alınacak. Sonuç 15gün sonra çıkacakmış. Ben 15 gün boyunca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Belji bir kişinin bile bilgisi vardır diye açtım konuyu doktor ultrasonla bakmış miyomu varmış Allah korusun kanser olsa ultrason da çıkar mıydı? Çok korkuyorum sonuç çıkmadan durmadan ağlıyorum 15 gün nasıl beklerim bilmiyorum. Annem bu hayata tutunma sebebim, arkadaşım, dostum, sırdaşım aklıma sürekli kötü şeyler geliyor ufacık bilgisi olanlar bile yazarsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?