Annemin hastalığı

benim başım ağrıdı ve beyin tümörü çıktı bazı belirtileri önemsemek lazım vucudumuzu dinlememiz lazım erken teşhis için maalesef

biİm tanıdığımızın da aynı sorunları olmuştu. sıkıntılı bir durum çıkmadı. rahim alındı sadece. zor farkındayım ama olumlu düşünmeye çalışın. Rabbim şifa versin.

Menapoza yaklaşırken böyle durumlar oluyor, halamın da bir arkadaşımın da rahmini aldılar bu sebepten ama riske atmamak için aldılar. Genellikle pataloji temiz çıkıyor

Kanser ultrasonda cikmaz ama miyom polip otarz seyleri az cok anlarlar parca alinmis her parca alinmasinda kptu cikacak diye bisey yok korkmayin,kotu bile ciksa rahim kanserli cabuk iyilesbilen bir tur ( yinede Allah korusun) ayrica sonuclar temiz ciksa bile saglik ocaklari 30 yasindan sonra her kadina hpv dna testi yapiyor ucretsiz kanser varmi veya olma ihtimali varmi ona bakiyor annende ve sende 30u doldurduysan yaptirin duzenli.Canini sıkma bende kac kez parca verdim bisry cikmadi Allah yardimciniz olsun

Menopoz oncesi adet kanamasi artiyor,neredeyse tum ayi adetli geciriyor coxugu kadin ve pat diye kesiliyor

Allah korusun kötüyü düşünmeyin ,çagırmayın bir şey olmaz allahın ıznı ıle dua edin dua edelım.Annelerımız candır z

Ahhh canım benim Rabbim anneni korusun ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... Kimsenin başından annesini eksik etmesin.. Ama miyom var demiş ya doktor kesin ondandır bence kanaması.. Ayrıca ben kontrole gittiğimde doktorum sekreteri ile konuşuyordu ben ultrason odasında hazırlanıyordum o sırada.. Doktor dedi ki sekretere sonuç çıkmış mı dedi sekreter evet dedi doktor hemen dedi ki rahim kanseri dimi dedi Sekreter de evet diye cevapladı.. Doktor da dedi ben demiştim zaten belliydi dedi.. Ben bu konuşmalardan doktorun ultrason muayenesinde kanseri aslında teşhis ettiği sonucuna vardım.. Yani üzülmeyin lütfen. Size de derdi doktor emin olarak demese de bile derdi birşeyler gördüm falan diye.. Ayrıca bakmayın şu googleden birşey insanı hemen kanser yapıyor hatta öldürüyor bu Google.. İnanın bunun acısını çok yaşamış bir insan olarak söylüyorum sürekli googleden birşeyler araştırdım insanı stres sahibi yapmaktan başka bir işe yaramıyor.. Eminim ki sağlık haberlerini alacaksınız..

Çok geçmiş olsun. Olumlu düşünün, kötü şeyler getirmeyin aklınıza, bir çok kadın menopoza girerken yaşayabiliyor böyle şeyler. Ben hiç yaşamadım ama çevremde benzer durumları yaşayan çok oldu. Zaten neredeyse her kadında dönem dönem miyom olabiliyor rahimde. Allah göstermesin bu çok düşük bir ihtimal, kötü bir şey olsa erkenden teşhis edilir ve rahimi alırlar kurtulur anneniz. Zaten rahimde çok miyom varsa menopoz sonrası tedbir amaçlı ve ileride sıkıntı vermesin diye de rahimi alabiliyorlar. İçinizi ferah tutun, tekrar geçmiş olsun.

Menapoza girerken adet düzensizlikleri yaşanabiliyor. Normal şeyler. Bence canınızı sıkmadan sonucu beklemeye çalışın.

Doktora hemen gitmek ile çok iyi yapmışsınız menapoz sonrası kanamalar mutlaka araştırılıyor.Menapoza girerken de böyle düzensizlikler oluyor bildiğim kadarı ile .Belki hormonlarında değişiklikler olmuştur.Mesela benim tiroid hormonum yüzünden ayda iki kere adet olmuştum.
Miyomlarda kanama yapabiliyor.Ultrason net bilgi veremez patolojiyi beklemek zorundasiniz.
Allah şifa versin,inşallah önemli birşey değildir,sonucu yazın buraya da.

Herkese çok teşekkür ederim biraz da olsa içime su serpildi dün çok kötüydüm sürekli en olumsuzu aklıma geldi.
Bugün hastaneye gittik beraber, parça alındı, mamografi çekildi. Umarım temiz çıkar sonuçlar.

Buraya ne yazılsa boş. Doktor parca alıp sonucu bildirince öğrenilir. Benim kızkardeşim de kanamalar ile doktora gittigimizde önemli birşey değildir parca alalım dedi ve malesef kanser çıktı. Hiç kimse annesini kizkarkadesini canını kaybetmek istemez de hayat acımasız. Dilerim annen de önemli birşey çıkmaz.

Benim annemin bu sekilde verem olduğunu tespit etmiştik ve atlattı o günler geride kaldı çok şükür .
Menopoz da böyle sıkıntılar olabiliyor oda olabilir .
Kendinizi korkutmayın iyi düşünün iyi olsun.

Tatlım bir sakin ol miyomu kaç santimmiş?
5 cmden büyük olursa ameliyat olur büyük ihtimal benim annemde aynısı oldu 9 cm miyomu ameliyatla alındı sonucu patolojiye gönderiyorlar her ihtimale karşı.
Miyomlarin kanserleşme riski düşük demişti doktoru korkma rabbimin izniyle atlatır.

Kaç cm olduğunu bilmiyorum fakat daha önce miyomlar alınmıştı demekki sürekli ürüyor bunlar. Ben rahmin tamamen alınmasından yanayım, bugün parçayı verdik sonucu bekliyoruz ona göre doktorun önerisi doğrultusunda karar vericez.

Evet malesef tekrarlıyor canim doktorun rahmin alınıp alınmayacağına karar verir geçmiş olsun.

Üvey annemde vardı, iyi huyluydu ama riske atmak istemediler rahmini aldılar maşallah şu an çok çok iyi mis gibi yaşıyor eskisinden daha iyiyim diyor. 50 yaşında

aynı sekilde annemde oldu. uzun ve asiri süren kanamalar ağrılar. ultrason.parca ve ayni sekilde miyom cıktı. portakal buyuklugundeydi normalde menapoza girdi ardından doktor almadi miyomlar orda kendi beslendigi icin menopoz durumunda kendi kendine kuculdu simdi mercimek kadar falan aldirmaya da gerek yok dedi..
gecmis olsun cok üzmeyin kendinizi

Canım 2020 de paylaşım yapmışsın ben yeni gördüm annen nasıl problemi neymiş merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…