Rüya Yorumları annemin ilginç rüyası

oceangirl21

:) :)
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
293
167
18
kızlar ya annem geçen gün bir rüya görmüş. rüyasında eski kayınvalidem ile konuşuyorlarmış(farklı bir mekanda) neyse eski kayınvalidem anneme eski nişanlım ve benim için onlar birbirlerine aitler onları birleştirelim gibisinden bişey söylemiş. ( bu arada 4 ay önce ayrıldık biz sudan sebeplerden dolayı. 1,5 yıl nişanlıydık sonra olmadı nişanı attık falan bilginiz olsun diye yazdım.) ondan öncede başka bir rüyasında beni başkası istemeye gelmiş sonra eski kayınvalidem bunu öğrenmiş eski nişanlım ile bizi birleştirmeye yönelik bişeyler söylemiş anneme. annemde donup kalmış falan..
ben anlam veremedim açıkcası,basit bir rüya mı yoksa annemin bilinçaltında böyle bişey yatıyor o yüzden mi böyle bir rüya gördü ? kafam çok takıldı çıkcası. bir anlamı olabilir mi yani?
umarım fikrinizi belirtirsiniz şimdiden teşekkürler :)

bence annen rüya falan görmemiş, senin aklına girmeye çalışıyor. kendi fikirlerini sana rüya gördüm diye anlatıyor.. şahsi fikrimdir...

bence annen rüya falan görmemiş, senin aklına girmeye çalışıyor. kendi fikirlerini sana rüya gördüm diye anlatıyor.. şahsi fikrimdir...
yok be cidden görmüş bu rüyayı,annem eski nişanlım ile bir araya gelmemizi istiyor bende öyle ;)
annemin fikri olsa bile beni teğet geçer yani herkes kendi yolunda :)

Back
X