- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
Maleseff of offAma canım sen iyi günler yazmışsındirek konuyu açmadan kapatmışsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maleseff of offAma canım sen iyi günler yazmışsındirek konuyu açmadan kapatmışsın
Haklisin dogru tum yollari kapadim yanlislikla ekledigimi ona yazarak ama begenen bir insan yinede konuyu muhabbeti acmaya calismaz mi ? neler okuyoruz göruyoruz burda . Ayagina kadar gittim zaten daha napiyim . Bana göre bunun tek aciklamasi var oda beni begenmedi yani okadar ....Canım sen öyle bi mesaj atmışsın ki adam yanlışlıkla eklediğine ikna olsun diye bütünn yolları kapamışsın..Yazsada ne dicek sorrun değil iyi günler diyebilir ööyle bi mesaja..Yani sadece ekleyip beklleseydin o sorardıyada merhaba yazsayddın..Bide peşine fake hesap açıp konusmussun adam profile bakınca fake oldugunu anlar bomboş hesap anlamıstır..Bence direk yyaz :) o anlamadan selam yaz gitsin gercek hesabından tabi..
Yok canim daha silmedi hala arkadasiz ama , eli kulaginda silecekmis gibi hissediyorum ..Hala birbirinizin arkadas listesinde ekli misiniz peki? Yanlislikla ekledim mesajindan sonra sildi mi seni
Ne yazabilirim mesela , gercegi soylemek istemiyorum . Bana göre beni begenmedi begenseydi eger coktan mesaj atmisti , baska biri olsaydi onun yerinde mesaj kutumu doldurmustu mesajlaSilmezse, ufak bir mesaj daha atip sansini mi denesen?
Ne yazabilirim mesela , gercegi soylemek istemiyorum . Bana göre beni begenmedi begenseydi eger coktan mesaj atmisti , baska biri olsaydi onun yerinde mesaj kutumu doldurmustu mesajla![]()
Her insan bir mi sana öyle bir mesaj gelse cevap verir misin direk bütün yolları kapatmışsın.sonuçta senin annen onun babası arkadaşmış direk kendini tanıtman daha güzel olurdu.Ne yazabilirim mesela , gercegi soylemek istemiyorum . Bana göre beni begenmedi begenseydi eger coktan mesaj atmisti , baska biri olsaydi onun yerinde mesaj kutumu doldurmustu mesajla![]()
Sey dusundum acaba ayni memleketteniz , ilgisini cekmek icin oyle bi paylasimmi yapsam ?Dur biraz dusunelim. Diger bayanlarin fikirlerini al bakalim ne diyorlar. Benim pek tecrubem yok bu konuda ama sen hizli karar verme bu defa. Tavsiyeleri degerlendir :)
Bence olgun biri ve senin gercekten yanlis ekledigini dusundu. Mesaj kutuju doldurmus olsa bana itici gelir asil.
Her insan bir degil belki ama erkek bu sonucta yasini göz ardi edersek ...Her insan bir mi sana öyle bir mesaj gelse cevap verir misin direk bütün yolları kapatmışsın.
ma yanlışlıkla mesaj atan kıza abazalık mı yapsaydıHer insan bir degil belki ama erkek bu sonucta yasini göz ardi edersek ...
En azindan rica ederim onemli degil deseydi ben devamini getirirdim ama beyefendi hicc orali bile olmadi resmen ..a
ma yanlışlıkla mesaj atan kıza abazalık mı yapsaydı
Diğer fake hesabınızda resim var mı ?En azindan rica ederim onemli degil deseydi ben devamini getirirdim ama beyefendi hicc orali bile olmadi resmen ..![]()
Vardı bır turk oyuncunun fotografı vardı..Diğer fake hesabınızda resim var mı ?
Valla her konumu okuyorsunuz bazı mesajları begenıyorsunuz ama yorumunuzu merak ettım hıc yorum yapmamıssınızNiye kuzum ben eksper miyim
Dur hele adama ne yazdığını daha okuyamadım , oraya daha gelemedim.
Tanıdığı biridir sonuçta yani o yüzden o sayılmaz :) Siz fake hesabınızda merhaba diyerek konuşma başlatmışsınız, kendi hesabınızda iyi günler diyerek bitirmişsiniz.. Keşke birkaç bayanın dediği gibi ekleyip şu grupta gördüğünü ve tanıdığınızı söyleseydiniz.Vardı bır turk oyuncunun fotografı vardı..