Annemin is arkadasinin oglu

Kizlar bu adam yazmiycak gibi ki su ana kadar da yazmadi 12 saat gecti aradan . Simdi taktik zamani bu cocugun ilgisini nasil cekicez yani napiyim su andan sonra sizlere muhtacim :KK19:. Biraz profilinden kisiliginden bahsediyim ki ona gore biseyler bulalim . Yurtdisina seyahat etmeyi seviyor , 30 yaslarinda , calisan biri . Birde sey dusunuyorum Ben yurtdisindayim acaba onla alakali bi paylasim yapsam profilimde ilgisini cekermi veya guzel ciktigim bi fotoyu mu atsam , 3. bi sik da memleketimiz ayni , sehirle alakali mi bisey paylasiyim da ilgisini ceksin ? Sizler ne dusunuyorsunuz , iyice karar vermeden ikinci bi adim atmayi dusunmuyorum .
Böyle şeylere hiç gerek yok kendini tanıtan bir mesaj at,ben x hanımın kızıyım annemle babanız iş arkadaşıymış annemin x amcaya selamı var diye mesaj atın o zaman karşılık alırsınız.:KK54:

Böyle şeylere hiç gerek yok kendini tanıtan bir mesaj at,ben x hanımın kızıyım annemle babanız iş arkadaşıymış annemin x amcaya selamı var diye mesaj atın o zaman karşılık alırsınız.:KK54:
Iyide ben yanlislikla ekledim diye mesaj attim . Simdi bunuda yazarsam tescilli yalanci olurum o_O

Yalan söyledim, tanışmak istedim ekledim kabul etmenizi beklemiyordum edince heyecanlandım afalladım böyle bir bahane uydurdum falan deyin bence. Bu noktadan sonra toparlanmaz çünkü. Cevap vermezse de silin gitsin bir daha nerede göreceksiniz? Yanlışlıkla oldu iyi günler deyip de hala arkadaşlıktan çıkarmamak yeterince garip duruyor çünkü.

Yalan söyledim, tanışmak istedim ekledim kabul etmenizi beklemiyordum edince heyecanlandım afalladım böyle bir bahane uydurdum falan deyin bence. Bu noktadan sonra toparlanmaz çünkü. Cevap vermezse de silin gitsin bir daha nerede göreceksiniz? Yanlışlıkla oldu iyi günler deyip de hala arkadaşlıktan çıkarmamak yeterince garip duruyor çünkü.
Dogru ama oda cikarmadi hani arkadasliktan .

Adam köpeklerle ilgili bir gruptaymis.
Elinde muhteşem bir firsat varken dandik tanisma taktigi uygulamissin.
Erkekler kopek gezdirme bahanesiyle 50 kizi birden tavlarken, sen iletisim bile kuramamissin.
Ayrica karsinda tipik bir yurdum erkegi de olabilir. Aha selam verdi, kesin v.recek ziyniyetli. Selam verince ırıspı, selam almayinca kezban oluyoruz malum. Neuzu billah :KK37:

Bayagi yanlis yollar izlemissiniz.
Keske faceden ekleyip bekleseydiniz, ola ki birsey yazmiyor bekledikten sonra siz selam yazip annenizle babasinin tanistigindan vs girerek konuyu ilerletebilirdiniz.
Ucunda olum yok ya icinizde kalacagina denemis olurdunuz, bayanim diye gocunucak bir durum yok.
Hakkininda kotu dusunulecek bir durumda yok.
Siz ekleyip, hemen mesaj yazip butun olayi bitirmissiniz, cevap yazmamasi normal.
Yabanci actiginiz face hesabini eklemesi de olcu degil bence, kimseye karsi sorumlulugu yoksa ekleyebilir, konusabilir de.

Back
X