- 27 Şubat 2013
- 6.231
- 15.033
- 498
- Konu Sahibi helloeverybody
Bence de hahahahahaKizlar yine yanlislikla oldu pardon dersem kesin beni siler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de hahahahahaKizlar yine yanlislikla oldu pardon dersem kesin beni siler![]()
Merhaba diyim o da merhaba derse eklediğim için sorun olmadı sizin için dimi biraz kendimi kötü hissettimde cevap gelmeyince derim olur mu ?o zaman sen direk yazıcaksın yani o sana şu saatten sonra yazmazki
Merhaba diyim o da merhaba derse eklediğim için sorun olmadı sizin için dimi biraz kendimi kötü hissettimde cevap gelmeyince derim olur mu ?
AtlarHemen çocuğun beğenilerinden veya paylaştıklarından bir ilgi alanı soyle bize
Nereye seyahat mesela nerelere gitmiş en sonAtlarseyahat
Hemen çocuğun beğenilerinden veya paylaştıklarından bir ilgi alanı soyle bize
Ben değil de konu sahibi duy bu mesajıAta binmeyi öğrenmek istiyorum ne yapmam nerden başlamam gerekir desen?
Dydum duydum mesaj alinmistirBen değil de konu sahibi duy bu mesajı![]()
bence bu defa oludugunda cevap verecekDydum duydum mesaj alinmistir![]()
Ne yazdın?Kizlar merhaba yazdim ve gonderdim, bakalim cevap gelicek mi
![]()
merhaba dedimNe yazdın?
Artik yazdim olan oldu zaten , bunada cevap vermezse bu konu burda kapanir benim icin . En azindan denedim derim gerisi de kismet demekki kismette yokmus ..bence bir daha yazmayacaktın. beni tanımadığım bir erkek eklese, önce yanlışlıkla oldu deyip, sonra muhabbet açmaya kalksa hiç iyi şeyler düşünmezdim hakkında. sonuçta şuan facebook'ta arkadaşsınız. elbet senin gönderilerine denk gelir, gözüne çarparsın. hatta çok arkadaşı yoksa kimsin necisin diye açar bakar arada. sen de bu arada onu takip ederdin. sonra aradan vakit geçince bir şeyi bahane eder, konuşurdun. çok mu acelen var, biraz beklesen?
Okumuş mu mesajı peki?merhaba dedimve hala cevap yok bunada cevap vermezse bu konu burda kapanir benim icin .
Yok okumamis bunuda yaklasik 1 saat once yolladim mesaji . Yarina kadar zamani var yazdi yazdi , yazmadi silicem . Dag basinda mi yasiyor bilmiyorum ki interneti mi yok cok mu yogun calisiyor telefonu mu bozuk yani insan bi yolunu buulur da facebook u nu acar degilmiOkumuş mu mesajı peki?
Benim de saatlerce bazen günlerce bakmadığım oluyor bence normal.Yok okumamis bunuda yaklasik 1 saat once yolladim mesaji . Yarina kadar zamani var yazdi yazdi , yazmadi silicem . Dag basinda mi yasiyor bilmiyorum ki interneti mi yok cok mu yogun calisiyor telefonu mu bozuk yani insan bi yolunu buulur da facebook u nu acar degilmi