Annemin is arkadasinin oglu

Gay mi yoksam :KK70::p:p

Saka bir yana, benim icimde guzel hsiler var bu konuyla iligli, insallah guzel haberleri de okicaz .
Ayy:KK57::KK57: Allah koru yarabbi :KK17: ,
Insallah guzel gelismeler olur pek zannetmiyorum ama ,
Ne hayaller kurmustum daha sevgili olmadan bile simdi buyuk bi hayal kirikligi yasiyorum yani su esi olupta ayrilanlara Allah yardim etsin zormus harbiden , benim bu uzuntum ceyregi bile degil .

girmemiş demekki faceye canım.arkadaş listende ekli mesajını okuduğunu anlarsın.neden bilmem ben seni çok sevdim :)
Yazmayi unuttumda , ben fake bi hesap acmistim yabanci adiyla ve hi yazmistim beyefendi o fake hesaba hi yazmis ama ayni zamanda benimde ilk mesajim gonderilmisti hic geri bile donmedi :( , bence giriyor mesaji da goruyor ama cevap yazmiyor :(

Ayni seylleri inan bende hissediyorum :) , tatli , sevecen birisin yazdiklarindan belli :D
:KK60: tatlım benimm.saf temiz duygular besliyorsun o çocuğa karşı,aşırı heyecanlı sabırsızsın kıyamam.ama acele etme.eşimle tanışma hikayemi anlatmıştım ya,işte o zamanlar yüz kez sildim eşimi faceden ekledi kabul ettim sildim ekledim sildim.bizim tam 6 ayımız böyle geçmişti.pes etmemişti.sende acele etme.olacağı varsa olur tatlım.bırak dursun ekli olarak ne zararı var.faceye girdiğinde illaki mesaj atacaktır

Yazmayi unuttumda , ben fake bi hesap acmistim yabanci adiyla ve hi yazmistim beyefendi o fake hesaba hi yazmis ama ayni zamanda benimde ilk mesajim gonderilmisti hic geri bile donmedi :KK43: , bence giriyor mesaji da goruyor ama cevap yazmiyor :KK43:
hımmm bak bunu bilmiyordum canım.sen mesaj gönderdiğinde eklimiydi facedende.diğer kutusuna mı gitti acaba görmedi

:KK60: tatlım benimm.saf temiz duygular besliyorsun o çocuğa karşı,aşırı heyecanlı sabırsızsın kıyamam.ama acele etme.eşimle tanışma hikayemi anlatmıştım ya,işte o zamanlar yüz kez sildim eşimi faceden ekledi kabul ettim sildim ekledim sildim.bizim tam 6 ayımız böyle geçmişti.pes etmemişti.sende acele etme.olacağı varsa olur tatlım.bırak dursun ekli olarak ne zararı var.faceye girdiğinde illaki mesaj atacaktır
Evet canim anlatmistin hikayenizi , ama biliyomusun bi erkek yapsa tamam ama bi bayan yapinca cok itici oluyo hem kendimede yakistiramiyorum boyle bi erkegin pesinden kosmayi ama of naptigimi bilmiyorum isin sonu neye varicak bakalim :( . Aklima olmadik seyler geliyo seytan mi durtuyo nedir sanki su an bi kizla ayni evdeymis gibi seyler dusunuyorum:KK57: ay fenalik basiyo :mad:

aman sende ne acelecisin.denicektin işte cevap verecek mi diye.o fake hesaptan arkadaşlık göndermişmiydin?kabul etmişmiydi
Cok aceleciyim hemde cok :( Tabi arkadas olduktan sonra yazdim ama cok gec cevap verdi , bende o fake hesaba cevap verdide niye bana vermedi diye engelledim . O fake hesaba bile gec cevap verdi o nu da face e cok takilmamasina yoruyorum emin degilim yinede :(

Cok aceleciyim hemde cok :KK43: Tabi arkadas olduktan sonra yazdim ama cok gec cevap verdi , bende o fake hesaba cevap verdide niye bana vermedi diye engelledim . O fake hesaba bile gec cevap verdi o nu da face e cok takilmamasina yoruyorum emin degilim yinede :KK43:
bekle bakalım canım.fake hesaba cevap verdi deyince bende işkillendim şimdi.olmazsa silersin.üzme kendini canım

bekle bakalım canım.fake hesaba cevap verdi deyince bende işkillendim şimdi.olmazsa silersin.üzme kendini canım
Aynen canim bende ama iyikide yapmisim diyorum yoksa salak gibi bisuru mesaj atabilirdim . Yarina kadar bekliyim yoksa silicem yoksa hergun profilini kontrol ederim krize falan girerim gerek yok .
Kismet canim , en bastanda hayirlisini istemistim demek hayirli degilmis . Saglik olsun :( ...

Aynen canim bende ama iyikide yapmisim diyorum yoksa salak gibi bisuru mesaj atabilirdim . Yarina kadar bekliyim yoksa silicem yoksa hergun profilini kontrol ederim krize falan girerim gerek yok .
Kismet canim , en bastanda hayirlisini istemistim demek hayirli degilmis . Saglik olsun :KK43: ...
du bakalım hemen pes etme :) bekle sadece.olmazsa zaten sileceksin canım.bencede iyiki denemişsin.denemeden bilemezdin.

Evet kizlar , durum guncellemesi yapayim diyorum . Hala arkadasiz hala mesajima cevap yok , dun kendi fotografimi paylastim ve iki tanede yurtdisinda yasadigim ve memleketimin resimlerini yanyana koyarak profilime attim , tekrar memleketime dair bir resim attim , hemseriyiz diye . Hala hicbir kipirdama yok ne baglantimi ne de fotograflarimda birini begendi . Belliki facebookta cok zaman gecirmiyor bakmiyor bile belki .Biraz bekliyim diyorum sabrim yok her 5 dk bir facebookumu acip bakiyorum bisey yazmistir diye:oops: . Ne yapicagimi bilmiyorum gercekten . Hala ikinci adimimin ne olucagina dair bi fikrim yok , baglantilarini begeneyim diyorum sen kimsin ne diye baglantilarimi begeniyorsun der diye korkuyorum . Sizce birazdaha bekliyeyim mi ? yoksa biseyler yapmali miyim ? evet yap diyorsaniz napiyim ?:KK51:
hiçbirşeyini beğenme iyice yapışkan duruma düşeceksin bak haberin olsun

Çok uzatmaya gerek yok böyle şeyleri. Belliki seninle muhabbet etmek istemiyor. Acı ama gerçek. Ben sadece 4 gün beklemiştim. Baktım tık yok bi daha hiç umursamadım. Ne online mı diye baktım ne de ne paylaşmış diye. Adım attıktan sonra çok üzerine düşmemek gerek bence.

Canım benim başından beri yanlış adımlar atıyorsun bir de adama cevap yazmıyor diye trip atıyorsun kendi kendine. Niye yazsın? Ama o erkek ama o erkek deyip durmuşsun, erkek olmak her yazan kıza cevap vermek anlamına gelmiyor. Fotoğraf koydum bakalım ne yapacak diyorsun, yahu adam fotoğrafını görüp işte hayatımın kadını deyip sana yazacak değil herhalde? Ekleyip de kendini naza çekiyorsun, bilmesem sanki o seni ekledi de sonra konuşmadı sanacağım. Ya açık açık konuşacaksın ya da silip yoluna devam edeceksin. :KK51:

Konunu başından beri takip ediyorum, gerçekten çok hoşsun :) ama çok fevri hareket ediyorsun.
ilk ekledikten sonra hiç bir şey yazmaman gerekirdi. çünkü eninde sonunda merak edip o sana bir şeyler yazardı.
sende
--aaa kardeşim (yeğenimde olur) falan ekledi herhalde telefonumu kurcalarken , kusura bakmayın derdin
devamında da madem böyle bir şey oldu tanışalım o zaman derdin..
(gerçi babasını tanıdığını söylemen daha doğru çünkü iş ilerlerse anlayacak zaten ama sen bilmelerini istemiyorsun). ki geçti artık farkındayım.
artık hiç bir şey yazma bırak arkadaş listende kalsın. şimdi sen üzerine gittikçe o kendini çekecektir. 1-2 hafta bekle, çok abartı şeyler paylaşma ve onun paylaştıklarını beğenme. seni tanımak isterse zaten bu süre içinde o adım atar. istemezse de zorla güzellik olmaz. bırak gitsin

Back
X