Annemin is arkadasinin oglu

Cok naif bir insansin zipzip. Hosgorunden, nezaketinden, mutevaziliginden hic odun vermiyorsun. Halini, tavrini cok begeniyorum. Cok da dogalsin :)

Bırde cok cesaretlı bence kendılerı, kk'da ortalık karışmış bayanlar bırbırıne gırmış bı bakıyorum arada bır 'yas kac'sorusu eyvah dıyorum yıcekler sımdı zipzipi saldırıyorlardıda sozlu olarak zaten, ilk baslarda bende dalga gecıyor herhalde demıstım ama kk ya kabul ettırdı bence artık kendıni, çok zekıce yorumlarda yapıyor bazen kafamda ampuller yanıyor tabi yaa diye :)

Bence de, cooook dogal biri. Icinden geldigi gibi davraniyor. Hic kasmiyor valla en guzeli :) okadar kisi laf etmesine ragmen ne tahrik olup cevap veriyor, ne de yas sormaktan geri kaliyor
Cok tatli ya :)

Bence de, cooook dogal biri. Icinden geldigi gibi davraniyor. Hic kasmiyor valla en guzeli :) okadar kisi laf etmesine ragmen ne tahrik olup cevap veriyor, ne de yas sormaktan geri kaliyor
Cok tatli ya :)

Aynen de bunu nasıl başardığı bende merak konusu ufacık bırseyde pencelerını çıkaran okadar bayana sahıt olduktan sonra halıyle çabucak sıvrılıyor arada :)

Dedimki bu konu günlerdir burda pek okuma isteği uyandırmadı ama 88 sayfa olmuş ne olmuş bi bakim. Açtım okudum alla alla sonuç ne ki dedim son sayfayı açtım. Bi baktım zipzip de zipzip:-D kız konuyu ele geçirmişsin mübarek:-D:-D kaç sayfadır sen varsın onagöre eskilere bakim:-D

Bu arada yaş sorman banada çok ama çok mantıklı gelior. Keza bazen konuyu okuyunca hemen ilk sayfada gözüm seni ve sana verilen cevabı arıyor. Bazı davranışlr tepkiler yaşa göre şekillenior sonuçta. O yüzden verilwn cevaplarda da göz önünde bulundurulması gerek.

Ayyy okuduklarımın etkisiyle bende kendimi zipzip i överken buldum töbee bismillaahhh. Kız büyümü yaptın anlamadımm:-D

Haklisin canim ama dedim ya hani , ya seni islettigimi dusunuyorsun diye , hicbiri dedi yani . O konuda ustelemiyor artik . Sanal askda boyle oluyor iste sipp diye sevdi kihh diye birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…