- Konu Sahibi helloeverybody
-
Hayir yurtdisindayim. Türkceyle birlikte 4 dil biliyorum
Zipzip sen neymişsin öyle? : )
Cok naif bir insansin zipzip. Hosgorunden, nezaketinden, mutevaziliginden hic odun vermiyorsun. Halini, tavrini cok begeniyorum. Cok da dogalsin :)Est. canim, hic bisey degilim elbette.
Cok naif bir insansin zipzip. Hosgorunden, nezaketinden, mutevaziliginden hic odun vermiyorsun. Halini, tavrini cok begeniyorum. Cok da dogalsin :)
Cok naif bir insansin zipzip. Hosgorunden, nezaketinden, mutevaziliginden hic odun vermiyorsun. Halini, tavrini cok begeniyorum. Cok da dogalsin :)
Bırde cok cesaretlı bence kendılerı, kk'da ortalık karışmış bayanlar bırbırıne gırmış bı bakıyorum arada bır 'yas kac'sorusu eyvah dıyorum yıcekler sımdı zipzipi saldırıyorlardıda sozlu olarak zaten, ilk baslarda bende dalga gecıyor herhalde demıstım ama kk ya kabul ettırdı bence artık kendıni, çok zekıce yorumlarda yapıyor bazen kafamda ampuller yanıyor tabi yaa diye :)
Bence de, cooook dogal biri. Icinden geldigi gibi davraniyor. Hic kasmiyor valla en guzeli :) okadar kisi laf etmesine ragmen ne tahrik olup cevap veriyor, ne de yas sormaktan geri kaliyorBırde cok cesaretlı bence kendılerı, kk'da ortalık karışmış bayanlar bırbırıne gırmış bı bakıyorum arada bır 'yas kac'sorusu eyvah dıyorum yıcekler sımdı zipzipi saldırıyorlardıda sozlu olarak zaten, ilk baslarda bende dalga gecıyor herhalde demıstım ama kk ya kabul ettırdı bence artık kendıni, çok zekıce yorumlarda yapıyor bazen kafamda ampuller yanıyor tabi yaa diye :)
Bence de, cooook dogal biri. Icinden geldigi gibi davraniyor. Hic kasmiyor valla en guzeli :) okadar kisi laf etmesine ragmen ne tahrik olup cevap veriyor, ne de yas sormaktan geri kaliyor
Cok tatli ya :)
zip zip kaç dilde yaş sorabiliyorsun :)Bekarim canim
Dedimki bu konu günlerdir burda pek okuma isteği uyandırmadı ama 88 sayfa olmuş ne olmuş bi bakim. Açtım okudum alla alla sonuç ne ki dedim son sayfayı açtım. Bi baktım zipzip de zipzip:-D kız konuyu ele geçirmişsin mübarek:-D:-D kaç sayfadır sen varsın onagöre eskilere bakim:-D
Haklisin canim ama dedim ya hani , ya seni islettigimi dusunuyorsun diye , hicbiri dedi yani . O konuda ustelemiyor artik . Sanal askda boyle oluyor iste sipp diye sevdi kihh diye biraktiEvet canım
Isletildigini düşünüp bunu bilerek yapma ihtimali de var gözardı etmemek lazım
Çünkü bi gün önce seni düşünüyorumlar
Şöyleler böyleler falanlar filanlar
Bi gün sonra kestirip atmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?