- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Mevzu beni nerden bulduna gelicek sonra nereli oldugumu soyleyince zaten inanmiycakki tesaduf oldugunaMesajın diğer kutusuna gidecek zaten, direkt ekle gitsin, kabul eder ve mesaj atarsa yanlışlıkla oldu, telefonum dokunmatik kaydırırken yanlışlıkla basmışım falan dersin, sonra sohbet şekillenir.
Annemin internetle uzaktan yakindan alakasi yoktur kiEger annenizin face hesabi varsa ve onun babasi ile faceten eklilerse bir resimde falan, hem ekleyin cocugu hemde mesaj atin, babaniz su kisi mi sizi taniyor gibiyim. Annemin eskiden bir arkadasi vardi onun genclik hali gibisiniz vs. Yazabilirsiniz. Yoksa yolda carpisip kitaplariniz yere duserek tanisamazsiniz.
ay keske bunu su an dusunen taraf erkek tarafi olsaydi ne kolay olurdu :) , off ya durustce konusursam da hopp noluyoruz kiza bak falan da diyebilir sonucta kisiligini bilmiyorum birde arada aileler var onlarin adina utanc verirci bir duruma da dusmek istemiyorumeşimle tanışma hikayem aklıma geldieşim benden bir sokak ötede oturuyordu.benim oturduğum mahallede arkadaşı varmış,bende o arkadaşını tanıyordum okuldan.bi gün eşim o çocuğun yanındayken karşılaştık.o çocuğa yolda selam verdim geçtim.facede ekliydi o çocuk.o çocuğun facesinden beni bulup eklemişti.sonrada yanlışla oldu dedi çok komik yani ne tesadüf öyle yanlışlık mı olur hiç oyunlara girme.dürüstce ekle ve konuş.hiç inandırıcı olmaz komik durumuna düşersin canım
aileler görüşüyor mu canım?dediğinde haklısın ama zaten ne bahane bulup iletişime geçersende bahanene inanmayacak.yanlışlıkla ekledim yalanı hele hiç inandırıcı değil.eşim bide ortak arkadaşımız olunca otomatik eklenmiş demişti bideay keske bunu su an dusunen taraf erkek tarafi olsaydi ne kolay olurdu :) , off ya durustce konusursam da hopp noluyoruz kiza bak falan da diyebilir sonucta kisiligini bilmiyorum birde arada aileler var onlarin adina utanc verirci bir duruma da dusmek istemiyorum
Annen çocuğun babası ile konuşamaz mı? Eğer böyle bir imkan yoksa şöyle yap;
Çocuğu ekle önce. Kabul ettiğinde selam verip, annen ile onun babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip annenden babasına selam ilet hal hatır sor canım.
Bu banada mantikli geldi ama annem hayatta kabul etmez cunku biraz mesafelidir yani bir isimizin onlara dusmesi lazimki tanisabilelim isteAnnen çocuğun babası ile konuşamaz mı? Eğer böyle bir imkan yoksa şöyle yap;
Çocuğu ekle önce. Kabul ettiğinde selam verip, annen ile onun babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip annenden babasına selam ilet hal hatır sor canım.
Yani aileler birbirini taniyor haliyle ama cocuklar birbirini tanimiyor ah bi tanisalaraileler görüşüyor mu canım?dediğinde haklısın ama zaten ne bahane bulup iletişime geçersende bahanene inanmayacak.yanlışlıkla ekledim yalanı hele hiç inandırıcı değil.eşim bide ortak arkadaşımız olunca otomatik eklenmiş demişti bideo kadar ortak arkadaşımız olan insanlar var herkes eklenecek olursa ohooo yandık demiştim bende sonrada itiraf etmişti zaten.fake bi hesap alıp kendini tanıtmadan ona olan beğeninden duygundan bahset ama karakterini bilmediğim için fake hesap aldım gerçek adım bu değil diyede belirt.konuşmasına göre kendini tanıtırsın yada tanıtmazsın.bu olabilir mi?
inandırıcı olmaz tatlım.sonrada aaaa annemin arkadaşının oğluymuşsun ne tesadüf mü dicen.en mantıklısı bence fake hesap al konuş ama fake olduğunuda belirt.karakterini bilmediğim için kendi hesabımdan konuşmaya cesaret edemedim deYani aileler birbirini taniyor haliyle ama cocuklar birbirini tanimiyor ah bi tanisalar, simdi bisey farkettimde kendisi facebookda bi gruba uye bende o gruba uye olsam sonra yanlislikla eklesem ve uyelere bakarken ekledim falan desem inandirici olurmu acaba
Aklimda deli sorularMantığa en uygun bahane bu
Bu banada mantikli geldi ama annem hayatta kabul etmez cunku biraz mesafelidir yani bir isimizin onlara dusmesi lazimki tanisabilelim iste
Oylemi yapsam acaba bilmiyorum ki her iki haliylede eksisini artisini dusunmem laziminandırıcı olmaz tatlım.sonrada aaaa annemin arkadaşının oğluymuşsun ne tesadüf mü dicen.en mantıklısı bence fake hesap al konuş ama fake olduğunuda belirt.karakterini bilmediğim için kendi hesabımdan konuşmaya cesaret edemedim de
Bencede hic inandirici olmaz yanlislikla ekledim mevzusu ama of annem bi evet dese , tamam ekle vs ,selamimi soyle de dese olay cozulcek ama yanasmiyorkio Halde ikinci satırda söylediğimi yapacaksın.
"Çocuğu ekle önce. Kabul ettiğinde selam verip, annen ile onun babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip annenden babasına selam ilet hal hatır sor canım."
Olmadı annem duymasın diyorsan
Çocuğu ekle.Kabul ettiğinde yine selam verip annenle babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip kendi namına babasının nasıl olduğunu sorup tanımıyor olsanda kendi selamını ilet.
Diğer türlü yanlışlıkla eklemek falan uygun olmaz.
Bencede hic inandirici olmaz yanlislikla ekledim mevzusu ama of annem bi evet dese , tamam ekle vs ,selamimi soyle de dese olay cozulcek ama yanasmiyorki
yalan söylesen komik duruma düşeceğin için bence öyle yapsan daha iyi.eşimde bi ton yalan söylemiştiOylemi yapsam acaba bilmiyorum ki her iki haliylede eksisini artisini dusunmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?