Annemin is arkadasinin oglu

sadece arkadaşlık isteği göndermen yeterli olurdu.
keşke mesaj yazmasaydınız. Neyse olan olmuş..
Kısmette varsa hiçbişey önüne gecemez
Ay inan herkes bisey soyluyor ama hangisi uygun karar veremiyorum mesaj gonderdim daha almamis mesajimi okumamis bile artik cevap verene kadar bekliycem :(

Bugün artık bişey yazma o yazmaz ise
Yarın da bahsettiğin üye olduğun gruba ..Bişey sormak babında bişey yaz. Belki cevap yazar ordan konuşmaya devam edersin.. (inşallah)
Zaten gruba biseyler yazdim hani ilk actigin sayfada benim paylasimimi gorebilir (Acarsa:KK12:) . Zaten mesajimi okumamis bile yani gormemis diye tahmin ediyorum , gorseydi hem cevap yazardi hemde arkadsliktan cikarirdi . Ama hala arkadasiz yani

O mesaja cevap yazmaya bilir... Yazmadan arkadasliktan cikartabilir, cünkü yanlislik oldu özür dilerim yazmissiniz, yani olay kapanmis oluyor... Eger dönersede bilinki yutmadi ufak yalaninizi...:KK14:
O zamanda yalanimi caktigina mi yanayim yoksa konustuguna mi sevineyim bilemedim . 30 lu yaslarinda bi erkekten yemesini beklemiyorum ama napiyim yaa neler yapiyorum diyorum bazen deger mi tanimadigin bi insan icin boyle kivranmaya :KK43:

Yok hala cevap yok malesef :KK43: , mesaj yazmasaydim da aa bak bilerek ekledi asil erkek tavlamaya o zaman cikmis olucaktim . Simdi sadece masum bir yanlis ekleme meselesi :oops:

Bence açık ol söyle de ki ben yanlışlıkla eklemiştim ama sizi birine benzettim yanılıyor da olabilirim babanızın ismi şu muydu acaba diye sor :D ordan konu açılır belki :D

Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk :KK17:

Canim, baska grup uyelerini de eklemisim diyerek detay vermissin baya. Burdan gercek olmadigini anlayabilir :))
Bir de yanlislikla grup uyesi eklemek biraz degisik olmamis mi :))
Aman bosver, bence senden hoslanirsa zaten olur bu is, cok kasmaya gerek yok

Canim, baska grup uyelerini de eklemisim diyerek detay vermissin baya. Burdan gercek olmadigini anlayabilir :))
Bir de yanlislikla grup uyesi eklemek biraz degisik olmamis mi :))
Aman bosver, bence senden hoslanirsa zaten olur bu is, cok kasmaya gerek yok
Batti balik yan gider zaten :( , 10 dk once gormus mesajimi ama cevap yazmamis , arkadasliktan cikarirsa kesin sevgilisi falan vardir , cikarmazda cevap yazarsa demekki konusmak istiyor begendi beni :KK53:

Batti balik yan gider zaten :KK43: , 10 dk once gormus mesajimi ama cevap yazmamis , arkadasliktan cikarirsa kesin sevgilisi falan vardir , cikarmazda cevap yazarsa demekki konusmak istiyor begendi beni :KK53:
Hazir arkadsiyken, paylasimlarina bak. Belki anlayabilirsin sevgilisi olup olmadigini. Gelismeleri coook merak ediyorum. Icimden bi ses seni tanimak isteyecegini soyluyo :)

Back
X