Annemin is arkadasinin oglu

"Ulytau, post: 38275089, member: 460215"]bu kadar alengirli iş çevirme ya kendi kendini harap ediyosun muhabbete gir olursa olur olmazsa bırakırsın[/QUOTE]
Muhabbet bile etmek istemiyor, kesinlikle ne attığım mesajı okuyor ne de cevap veriyor..

hazaLdemett: 38276361 .!.:
Çok uzatmaya gerek yok böyle şeyleri. Belliki seninle muhabbet etmek istemiyor. Acı ama gerçek. Ben sadece 4 gün beklemiştim. Baktım tık yok bi daha hiç umursamadım. Ne online mı diye baktım ne de ne paylaşmış diye. Adım attıktan sonra çok üzerine düşmemek gerek bence.
Aynen katılıyorum. benim 3. Gunum ve geceye kadar cevap gelmezse silmeyi düşünüyorum.

Helloeverybody bugún cevap yazmadıysa sil onu artık bence. Bak kendini yıpratiyorsun boş yere. Olan sana oluyor.
Eğer ilgili olsaydı, o fake hesaba yaptığı gibi hemen cevap verirdi..

TE="asdes, post: 38278880, member: 240393"]Konunu başından beri takip ediyorum, gerçekten çok hoşsun :) ama çok fevri hareket ediyorsun.
ilk ekledikten sonra hiç bir şey yazmaman gerekirdi. çünkü eninde sonunda merak edip o sana bir şeyler yazardı.
sende
--aaa kardeşim (yeğenimde olur) falan ekledi herhalde telefonumu kurcalarken , kusura bakmayın derdin
devamında da madem böyle bir şey oldu tanışalım o zaman derdin..
(gerçi babasını tanıdığını söylemen daha doğru çünkü iş ilerlerse anlayacak zaten ama sen bilmelerini istemiyorsun). ki geçti artık farkındayım.
artık hiç bir şey yazma bırak arkadaş listende kalsın. şimdi sen üzerine gittikçe o kendini çekecektir. 1-2 hafta bekle, çok abartı şeyler paylaşma ve onun paylaştıklarını beğenme. seni tanımak isterse zaten bu süre içinde o adım atar. istemezse de zorla güzellik olmaz. bırak gitsin[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım . Çok fevri hareket ettim belki bu benim acemiliği m hayat ta böyleb Bişey dene memistim

bence hemen sil canm geceye kadar beklemen bir ise yaramayacak anlasilan veya varsay cevap yazmaya karar verdiginde senin siildigini fark ederse belkide merak uyandirir onda bu durum.. tabi karar senin :(

valla ekleyebilirsin bence :) benimde iş arkadaşlarımın eşleri çocukları eklidir bende :) annemin iş arkadaşının oğluymuşsunuz annem anlatıyor x amcayı sonra seni gördüm face te ekleyeyim dedim dersiniz :)

ya bence artık umudu kesmelisin çünkü yazsa bile sonraki cevabi için yine günlerce beklemen gerekecek değer mi yani?
Degmez degmiyor da anlasilan , hala cevap yok o sahistan . simdi fake hesabimdan engellemistim ya hani , tekrar engellini kaldirip ekledim , artik suphelenirsede umrumda degil . fake hesaptan gonderdigim istegide daha kabul etmemis en son carsamba gunu aktifmis facebookta daha da girmemis . Acaba birazdaha mi beklesem . Silmek istiyorum ama elimde varmiyor :KK42:

bence hemen sil canm geceye kadar beklemen bir ise yaramayacak anlasilan veya varsay cevap yazmaya karar verdiginde senin siildigini fark ederse belkide merak uyandirir onda bu durum.. tabi karar senin :KK43:
Haklisin canim belkide merak uyandirir bilmiyorum ama elim arkadasliktan cikar butonuna varmiyor , bi anlik sinir gelirse kesin silerim heralde :(

Degmez degmiyor da anlasilan , hala cevap yok o sahistan . simdi fake hesabimdan engellemistim ya hani , tekrar engellini kaldirip ekledim , artik suphelenirsede umrumda degil . fake hesaptan gonderdigim istegide daha kabul etmemis en son carsamba gunu aktifmis facebookta daha da girmemis . Acaba birazdaha mi beklesem . Silmek istiyorum ama elimde varmiyor :KK42:
Demek ki Facebook'u fazla aktif olarak kullanmıyor çünkü yabancı hesabına bile geç cevap vermiş.

Back
X