Annemin is arkadasinin oglu

Canım benim başından beri yanlış adımlar atıyorsun bir de adama cevap yazmıyor diye trip atıyorsun kendi kendine. Niye yazsın? Ama o erkek ama o erkek deyip durmuşsun, erkek olmak her yazan kıza cevap vermek anlamına gelmiyor. Fotoğraf koydum bakalım ne yapacak diyorsun, yahu adam fotoğrafını görüp işte hayatımın kadını deyip sana yazacak değil herhalde? Ekleyip de kendini naza çekiyorsun, bilmesem sanki o seni ekledi de sonra konuşmadı sanacağım. Ya açık açık konuşacaksın ya da silip yoluna devam edeceksin. :KK51:

Çok doğru yazmışsınız, ayrıca her ekleyen kıza hemen cevap veren erkekler de çok itici gelir bana.

KONUNU UZUN UZUN DİDİK EDİCEM TAM BENİM HİKAYEM. İKİ AYDIR ARKADASIMIN ABISINI FACEDE GÖRDÜM O GÜN BUGUNDUR AŞIĞIM DESEM YERİ.HAYATIMDA HEP AĞIR KIZ OLDUM HEP REDDETTİM KARSIMDAKININ TEKLIFINI KABUL ETMEK BİLE BANA EFENDİLİĞİMDEN ÖDÜN VERCEKMİŞ GİBİ GELİYORDU. ŞİMDİ ÇÖZÜM YOLUM YOK. ÇOCUGUDA GÖRÜN Bİ TATLI Bİ BAL :))) AMA BENİM ELİMDEN BİRŞEY GELMİYO BİR TEK ARKADASIMIN RESIMLERINE YORUM YAZIYORUM BELKİ GÖRÜR KADER EKLER BENİ FALAN DİYE :) BÜYÜK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN İŞTEYİM KLAVYE BOZUK KÜÇÜK YAZMIYO:110:

Güzel şeyler tatlı heyecanlar bunlar. İnsan özlüyor. Ben de eşimle kavga edip küserek bakalım yazacak mı diye heyecanla onu bekliyorum artık napiyim:KK69:

:)) Konu sahibinin şu anki durumunu hayal edince gülümsemekten alamıyorum kendimi... Ağzı kulaklarında sohbet ediyor olduğunu umuyorum.Buraya kısa bir not bile düşemiyor. :) Ne güzel heyecanlar, tadını çıkart konu sahibi! Sakın hızlı tüketme, sindire sindire tamam mı? :)

Kizlar yettim gayrii :KK71::KK71::KK71:, unuturmuyum sizii yaaa askolsun ,En Büyük KKEn Büyük KK daha cevap bile yazmadim . Hic musait degildim yazisini gordugu zaman , sadece okudum ve KK ya kostum haber veriyim diye . Simdi sizle birlikte cevap yazicam hic bisey yazmadim yani :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

:)) Konu sahibinin şu anki durumunu hayal edince gülümsemekten alamıyorum kendimi... Ağzı kulaklarında sohbet ediyor olduğunu umuyorum.Buraya kısa bir not bile düşemiyor. :) Ne güzel heyecanlar, tadını çıkart konu sahibi! Sakın hızlı tüketme, sindire sindire tamam mı? :)

Bende cvp yazdığını görünce ağzım kulaklarımda da bana noluyorsa :KK48:

aaaaaaa süper :KK49::KK49::KK49::KK49:

sen ne yazdin ?

kendi hesabina mi gönderdi cevabi yoksa fake hesaba mi ? :KK50::KK50:

ayyyy hele sukurrr :) hadi hayirlisi haberdar et canm bizleri :)

ne yazdi acaba merak ettik :)

He işin görüldü burdakileri unut hemen:KK12: ne yazdıııııı:KK76:

KONUNU UZUN UZUN DİDİK EDİCEM TAM BENİM HİKAYEM. İKİ AYDIR ARKADASIMIN ABISINI FACEDE GÖRDÜM O GÜN BUGUNDUR AŞIĞIM DESEM YERİ.HAYATIMDA HEP AĞIR KIZ OLDUM HEP REDDETTİM KARSIMDAKININ TEKLIFINI KABUL ETMEK BİLE BANA EFENDİLİĞİMDEN ÖDÜN VERCEKMİŞ GİBİ GELİYORDU. ŞİMDİ ÇÖZÜM YOLUM YOK. ÇOCUGUDA GÖRÜN Bİ TATLI Bİ BAL :))) AMA BENİM ELİMDEN BİRŞEY GELMİYO BİR TEK ARKADASIMIN RESIMLERINE YORUM YAZIYORUM BELKİ GÖRÜR KADER EKLER BENİ FALAN DİYE :) BÜYÜK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN İŞTEYİM KLAVYE BOZUK KÜÇÜK YAZMIYO:110:

Gözün Aydın .:KK53::KK45::p

Baya sohbeti ilerlettiler heralde baksana kızlar yazdı demiş daha da ses yok:KK49:

Herhalde konusmanin devami geldi ki buralari unuttun :))) cok sevindim canim :))

Güzel şeyler tatlı heyecanlar bunlar. İnsan özlüyor. Ben de eşimle kavga edip küserek bakalım yazacak mı diye heyecanla onu bekliyorum artık napiyim:KK69:

Ay ne mutlu oldum kızzz..
Ama neden daha yazmadın buraya aşk olsun meraktayız..

Kizlar yettim gayrii :KK71::KK71::KK71:, unuturmuyum sizii yaaa askolsun ,En Büyük KKEn Büyük KK daha cevap bile yazmadim . Hic musait degildim yazisini gordugu zaman , sadece okudum ve KK ya kostum haber veriyim diye . Simdi sizle birlikte cevap yazicam hic bisey yazmadim yani :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Siz bu gidişle artık 1.aya anca sohbet edersiniz,sen ona yazınca saatler sonra cevap veriyor şimdi o yazdı sen cevap vermiyorsun.:KK45::pişe ilk annenin selamı ile başla diyecem yoksa başka türlü bu konuşma gerçekleşmez yoksa uzun bi süre beklersin tabi bizde bekleriz.:KK70:

Aferin sıcak sütten dilin yanmış bize danışıyon :D
Geçen gün konuştunuz nasıl tanıyo muyum yazmış kız.
Hatırlamıyo mu?

Canım konunu okudum. Cevap yazmadım böyle konuları nedense çok seviyorum yaa çok heyecanlı oluyor :) cevapta gelmiş ne güzell :)) bence şuandan itibaren güzel bir başlangıç yap ve devamını getirr :)) :KK50:

Siz bu gidişle artık 1.aya anca sohbet edersiniz,sen ona yazınca saatler sonra cevap veriyor şimdi o yazdı sen cevap vermiyorsun.:KK45::pişe ilk annenin selamı ile başla diyecem yoksa başka türlü bu konuşma gerçekleşmez yoksa uzun bi süre beklersin tabi bizde bekleriz.:KK70:
Aynen yaa ama inan cok kotu bi zamanlamaydi mesajin geldigi an :D , Simdi asil soru ne cevap yazicagim :) Hic annemi soylemiycem cunku en basta zaten yanlislikla eklemisim diye yazmistim ya :S
Aferin sıcak sütten dilin yanmış bize danışıyon :D
Geçen gün konuştunuz nasıl tanıyo muyum yazmış kız.
Hatırlamıyo mu?
Aynen sorma dilim yandi simdi temkinli davraniyorum :D , Valla ya tanimiyo ya da hatirlamiyo ne yazsam acaba :D

Buyuk sozu dinle bakim artik :)
Bence seni ciddiye almasi icin annenden dolayi ekledigini ve selam vermek istedigini yaz.nasil oldugunu sor ki muhabbet ilerlesin.

Back
X