- Konu Sahibi helloeverybody
Siz Kanada'da degil miydiniz?Yazdiklariniz kalkmaniniz, uyumaniz falan Turkiye saatine gore de tekrar sormak istedim. Arada neredeyse 9 saat var da.Kanada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz Kanada'da degil miydiniz?Yazdiklariniz kalkmaniniz, uyumaniz falan Turkiye saatine gore de tekrar sormak istedim. Arada neredeyse 9 saat var da.Kanada
Kizlar baska bir avrupa ulkesindenim sadece kimligimi belirtmemek adina kanada yazdim , normalde aramizda 2 saat kadar bir fark var :)ulke farkliligi var saat farki aslinda normal 1 saat onceside turkiyede cokta erken bir saat degil :):)
Kizlar baska bir avrupa ulkesindenim sadece kimligimi belirtmemek adina kanada yazdim , normalde aramizda 2 saat kadar bir fark var :)Siz Kanada'da degil miydiniz?Yazdiklariniz kalkmaniniz, uyumaniz falan Turkiye saatine gore de tekrar sormak istedim. Arada neredeyse 9 saat var da.
Amin ya daha cevap yazmadi kanser edicek beni bu cocukayy hadi bakalım hayırlara vesile olsun![]()
Evet canim iyi etmisin hala cevap bekliyorum napimVayy neler olmuş devamını merakla bekliyorum hiç erinmedim bütün kaçırdığım sayfaları tek tek okudum vallla![]()
Evet canim iyi etmisin hala cevap bekliyorum napim![]()
Amin ya daha cevap yazmadi kanser edicek beni bu cocuk![]()
Bir online oldugu zamana denk gelsem konusma seri ilerliycek ama bu sekilde kac yasinda olduguna gelene kadar 1 hafta gecer yahuBekle bakalım cnm hayırlı bi cvp gelir inş![]()
![]()
2 saat fark var pek cok degil saat farkimiz bugun c.tesi kizzz ne isyeriiihiç sıkıntıya girme belli ki aktif olarak kullanmıyor face i. e tabi birde arada saat farkı var. belki iştedir şuan. işyerinde rahat kullanamıyordur. zamanla oturur düzeniniz.![]()
Bir online oldugu zamana denk gelsem konusma seri ilerliycek ama bu sekilde kac yasinda olduguna gelene kadar 1 hafta gecer yahu![]()
Dogru ben cevap yazdigina sukrediyim en iyisiDüşünme bu kadar geç olsun da güç olmasın :)
Kizlar baska bir avrupa ulkesindenim sadece kimligimi belirtmemek adina kanada yazdim , normalde aramizda 2 saat kadar bir fark var :)
2 saat fark var pek cok degil saat farkimiz bugun c.tesi kizzz ne isyeriii![]()
Burda bi tanidik cikar diye ödum patliyo vallaAllah seni.kız hangi mahallede oturduğunu dahi söylesen ne olacak. mahallenin tek bekar kızı değilsin ya. farklı ülke söylemişsin.. çok güldüm bu yorumuna
![]()
Aaaa gercekten miiiher yer cumartesi tatil değil canım..ben işteyim mesela. birazdan çıkıcam
Cevap yok mu daha gece yarısı gelir artık.Burda bi tanidik cikar diye ödum patliyo valla. Napiyim önlemi alayim diiyorum
![]()
Burda bi tanidik cikar diye ödum patliyo valla. Napiyim önlemi alayim diiyorum
![]()
Aaaa gercekten miiiTuhh ya uzuldum senin acindan , ama belki oda calisiyordur bilmiyorum kii
![]()
Yok valla ,Cevap yok mu daha gece yarısı gelir artık.![]()