- Konu Sahibi helloeverybody
Ayy hayir ya insallah yoktur oyle bisey , hem sevgilisi falan olsa kesin facebook adresi sifresi kizda olur oda beni arkadasliga kabul etmezdi diye tahmin ediyorum![]()
Insallah yoktur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hayir ya insallah yoktur oyle bisey , hem sevgilisi falan olsa kesin facebook adresi sifresi kizda olur oda beni arkadasliga kabul etmezdi diye tahmin ediyorum![]()
Bu zamanda facebooka girmeyen erkek mi kaldi yahuuEn son bana yazdigi zaman![]()
Ya bilerek cevap yazmiyo ,ya cok mesgul , ya da tas devrinden kalma bi adamBu zamanda facebooka girmeyen erkek mi kaldi yahuu
Ne demis :))Kizlaaa cevapp geldiii![]()
Kendi memleketini yazmis , galiba ayni memleketteniz demis , peki sen beni nereden buldun diye sormus, cevap verdim de artik ertesi gune ancak cevap gelir
gelde bekle o kadar
![]()
Kendi memleketini yazmis , galiba ayni memleketteniz demis , peki sen beni nereden buldun diye sormus, cevap verdim de artik ertesi gune ancak cevap gelir
gelde bekle o kadar
![]()
HahahaKac yasindaymis
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama , insan her yasta heyecan yasayabilir bence :) :) .Şöyle ufak bir seyden mutlu olacagım günlere geri dönmek isterdim : )
Güzel heyecanlar bunlar, tadını cıkar...
Bizlerden gecti artık...
Sormadim daha ama , 30 lu yaslarinda iste :-DKac yasindaymis
Aynen aynen onemli soruHahaha
Bu soruya cabuk cevap versin, beklemeye gelmez![]()
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama , insan her yasta heyecan yasayabilir bence :) :) .
Yaa.. Hayatimda beklentilerimi asla buyuk tutmam ki sonradan hayal kirikligina ugramamk icin , en dusugunu makulunu hayal ederim hep , sizin adiniza uzuldum cok guzel seyleri hayal etmissiniz fakat olmamis.... ama hersey kisinin imtihanidir sizin de imtihaniniz bu demekki , muhakkak ki rahatliga kavusucaksiniz Allahin izniyle ama sabir sabir , tabi sabir derken kendime de diiyiyorum sabirsiz biriyim cunku :)Cok yaslı sayılmam da benim içimin enerjisi söndü. Ben hep Mehmet Aslantug-Arzum Onan ilişkisine benzer bir sey yasayacagımı hayal etmistim, onu da yakaladıgımı düsünmüştüm. Aynı ilişki tadını Saim Koç-Nil Gün'de de gördüm. Vefalı, fedakarca, sevgi dolu, zorluklara pes etmeyen bir şey...Bazen hayat istediginiz gibi olmuyor, karsınızdaki degisiveriyor, umdugunuzu alamayabiliyorsunuz. Umup bulamadıklarınız hayal kırıklıgı yaratıyor. Hayal kırıklıgı da insanın iç enerjisini alıp götürüyor. Sanki böyle de kalacakmıssınız gibi geliyor, zaman ne gösterir bilinmez elbette...
Yaa.. Hayatimda beklentilerimi asla buyuk tutmam ki sonradan hayal kirikligina ugramamk icin , en dusugunu makulunu hayal ederim hep , sizin adiniza uzuldum cok guzel seyleri hayal etmissiniz fakat olmamis.... ama hersey kisinin imtihanidir sizin de imtihaniniz bu demekki , muhakkak ki rahatliga kavusucaksiniz Allahin izniyle ama sabir sabir , tabi sabir derken kendime de diiyiyorum sabirsiz biriyim cunku :)
Ne kadar acii , kahreden bi durum.. insallah ben bu tarz seyler yasamam.Kaldiramam sanirim , Insanlara karsi olan o azicik guvenimide böylece kaybederimİlişkinin basındaki beklentinle zaman gecinceki beklentin aynı olmuyor, cünkü emek verdikce daha fazlasını bekliyorsun canım. : ) O insanı seviyorsan gercekten, yanında istiyorsun, aynı evde olmayı, kokusuyla aynı yatakta uyumayı her gece...Düsünüyorsun düsünüyorsun, böylelikle beklenti senin elinde olmadan büyüyor. O yolda her seyi yapıyorsun, ulasmak icin gücün sonsuz oluyor. Sonra bir bakıyorsun karsındaki senin hiç yerine koymus bunca zaman. : ) Yaptıkların hiç.
Dedigin gibi herkes imtihan ediliyor, benimki bu, seninki de baska olacak...Dikkat et o yüzden...
Ne kadar acii , kahreden bi durum.. insallah ben bu tarz seyler yasamam.Kaldiramam sanirim , Insanlara karsi olan o azicik guvenimide böylece kaybederim![]()