Annemin is arkadasinin oglu

Canım cvp gelmesine çok sevindim de

Hadi o geç yazıyor bilmiyorum neden

Peki sen messenger kullanmıyor musun

Anında cvp versen

Ömrümüz gitti yahu

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eee sen ne yazdin peki onaaa, bisey yazmadim dersen kalpten giderim :KK71:
O ayni memleketteniz diyince bende sanki bilmiyormuscasina aaa oylemii dedimm :KK49: , sonr beni nerden buldun dedi bende ortak bi gruba uyeyiz dedim once yanlislikla arkadasliga ekledim , fotolarinizi gordumde vazgectim arkadasliktan cikarmaya dedim:KK53::KK53::KK53:, sonra atlari seviyo demistim size , atlari cok seviyorsunuz galiba dedim :KK49: nasil olmuss :KK53::KK53::KK53:
Hakkat cok dedikoducuyuz, konuya yazılınca damladım hemen gene merakımdan : )
:-):-):-)
Cevap vermiş de ne yazmış onu bilmiyoruz diyeymiş iyiymiş bizi salladı iyice kendini geliştirdi hanım kızımız :D
Tavsiyeleriniz meyve veriyo hanimlarrr:-):KK19:

Hadi hayırlısı :)
Baya baya adama beğenini belirtmişsin valla harikasın.
Ben olsaydım uzaktan baka kalırdım :110:
:D ben asil ben olsam bende uzaktan bakardim , ama eger ben bisey yazmasaydim belki beni arkadasliktan cikarirdi , biraz ayagi alissin sonra ben kendimi naza cekicem o gorur o :D ama bi ayagi alissin hele:KK45::KK45::KK45:

merhama yazdın . o da tanışıyor muyuz yazdı
Evet canim sonradan soyle cevap yazdim
Beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum ama tanışabiliriz eger isterseniz dedim:KK53:
Tamam neredensin dedi :D
Nerde yasadigimi yazdim kendisinin nerde yasadigini sordum
Oda nerde yasdigini yazdi , galiba ayni memleketteniz dedi , sen beni nerden buldun peki duíye yazdi
Bende ayni gruba uyeyiz yanlislikla ekledim sizi , fotolarinizi goruncce cikarmaktan vazgectim dedim:KK53::KK53::KK53: ,Atlari seviyo diye yazmistim gecmis sayfalarda , atlar hakkinda soru sordum,
dahaa cevap yok , 15 saattir bekliyorum:KK62::mad:

Evet canim sonradan soyle cevap yazdim
Beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum ama tanışabiliriz eger isterseniz dedim:KK53:
Tamam neredensin dedi :D
Nerde yasadigimi yazdim kendisinin nerde yasadigini sordum
Oda nerde yasdigini yazdi , galiba ayni memleketteniz dedi , sen beni nerden buldun peki duíye yazdi
Bende ayni gruba uyeyiz yanlislikla ekledim sizi , fotolarinizi goruncce cikarmaktan vazgectim dedim:KK53::KK53::KK53: ,Atlari seviyo diye yazmistim gecmis sayfalarda , atlar hakkinda soru sordum,
dahaa cevap yok , 15 saattir bekliyorum:KK62::mad:
sen yapacağını yaptın artık yazma ve sürekli online olma o yazınca da geç cevap ver giem iyidir ilk adımı sen atmış olabilirsin ama sakince beklersen o senin peşinden koşar

Back
X