• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kalbini kiracam,kiramiyorum.Sussam olmuyor susmasam olmaz.

Benim annemde öyle bazen kızkardeşim sıkıntı olmazsa rahat edemiyor bu kadın der.cok belli etmemeye çalışın.esinize de söyleyin o da dikkat etsin.birazda arayı seyreklestirin

e bu da iyi bişey değil ki, insan ağız tadıyla dertleşemez ki bile annesiyle
ayılcak bayılcak depresyona gircek diye
ben önce sana kızdı sandım kocanla kavga ettin diye, öyle versiyonları da var çünkü
neyse, Allahtan kocanı boğazlamamış diye şükretmek lazım heralde :)

Ah...

O kırmayı düşündüğünüz kalp bir gün atmayı bıraktığında keşke burada olsa da her dakika gelse dersiniz.

Telefon ekranınızda "Annem" yazısını göremediğinizde, keşke olsa da günde 5 değil 15 kere arasa dersiniz.

Annenizin kıymetini bilin, ne güzel sahipsiz değilsiniz işte eşinizin gözünde de :)

Sevgiler

e bu da iyi bişey değil ki, insan ağız tadıyla dertleşemez ki bile annesiyle
ayılcak bayılcak depresyona gircek diye
ben önce sana kızdı sandım kocanla kavga ettin diye, öyle versiyonları da var çünkü
neyse, Allahtan kocanı boğazlamamış diye şükretmek lazım heralde :)
Yok bana kızmaz aynen dertlesemiyorum,telefonda normal konuşamıyorum hep gülerek konuşuyorum o aramadan ağlamış olsam bile belli etmemek için kırk takla atıyorum.

Ah...

O kırmayı düşündüğünüz kalp bir gün atmayı bıraktığında keşke burada olsa da her dakika gelse dersiniz.

Telefon ekranınızda "Annem" yazısını göremediğinizde, keşke olsa da günde 5 değil 15 kere arasa dersiniz.

Annenizin kıymetini bilin, ne güzel sahipsiz değilsiniz işte eşinizin gözünde de :)

Sevgiler
Allah korusun düşünmesi bile ateş basmasına yetiyor. Ama kendi hayatıyla ilgilense,kendini mutlu edecek şeyler yapsa babam tatile gitmek istiyor annem benim müsait olmamı bekliyor,git işte bana endeksli yaşama diyemiyorum.

Bu gereksiz endişelenenleri engellemek zorundasınız,
Ben acayip daralıyorum beni benden daha çok önemseyen ,merak eden,pimpirikli tiplere.
Benim hayatım, benim kavgam,
Senden akıl ya da yardım istemedikçe uzak dur,diyorum abartan herkese,annem olması inan hiçbir şeyi değiştirmiyor.
İşte o zaman seni mutlu gormek,yuzunu hep gülerken görmek istiyorum diyor. Her gün arıyor sabah sesini duymadan gunum iyi geçmiyor diyor,kıyamıyorum..

Ne olmus kadin ne yapmis? surpriz yapmis gelmis ?
Keske annem hayatta olsada da bana da surpriz olsa
Kalbini mi kiracaksin?
Onu son görüşün olduğunu düşün
Hadi kır.
konu basligimi tekrar okumanızı isterim. Zira buraya rahatlamak için yazdım kiracak olsaydım anneme saydirir rahatlardim. Yine de sağolun. Düşünmesi bile fena.

Allah korusun düşünmesi bile ateş basmasına yetiyor. Ama kendi hayatıyla ilgilense,kendini mutlu edecek şeyler yapsa babam tatile gitmek istiyor annem benim müsait olmamı bekliyor,git işte bana endeksli yaşama diyemiyorum.

Benimkiler de öyle. Bir de birlikte yaşıyoruz biz, hala bekarım. Yaşım da 31.

Yazlığa gidecekler haftasonu, gözümün içine bakıyorlar beraber gidelim diye. Yahu tüm haftaiçi çalışıyorum, siz gidin, haftasonu da arkadaşlarımla olayım, ne bilim kuaföre vs gideyim diyorum, yok ama olmaz sensiz o zaman biz de gitmeyiz diyorlar, hep beraber gidiyoruz mecburen :)

Aynısı bende de var yani, sinirlendiğim zaman çok olsa da, onların gözündeki mutluluğu görünce de, amaaan diyorum içimden, iyi ki varlar diyorum, iyi ki.

Benimkiler de öyle. Bir de birlikte yaşıyoruz biz, hala bekarım. Yaşım da 31.

Yazlığa gidecekler haftasonu, gözümün içine bakıyorlar beraber gidelim diye. Yahu tüm haftaiçi çalışıyorum, siz gidin, haftasonu da arkadaşlarımla olayım, ne bilim kuaföre vs gideyim diyorum, yok ama olmaz sensiz o zaman biz de gitmeyiz diyorlar, hep beraber gidiyoruz mecburen :)

Aynısı bende de var yani, sinirlendiğim zaman çok olsa da, onların gözündeki mutluluğu görünce de, amaaan diyorum içimden, iyi ki varlar diyorum, iyi ki.
hamd olsun böyle aileye sahibim ama depresyona girmesin,şekeri dusucek kadar kafaya takmadin. Bu sabah gözümü bı açtım annem ariyor,sabaha kadar seni düşündüm,moralin nasıl diyor. Buna deliriyorum,yat uyu çay iç kahve iç ne yemeden içmeden kesiliyosun.

Kötü bişey yok bunda.. benim annemde 45 dakikalık uzaklıktan çat kapı geliyor, gelsin mutlu oluyorum çünkü bunalıyorum :) eşinizle konuşun bir problem olduğu zaman belli etmeyin... En azından bu bir çözüm gibi geliyor bana.. ama annenizin kalbini sakın kırmayın, anne o sizin kötülüğünüzü istemez... Sorunlarınızı belli etmeyin o da zaten dert etmez kendisine :)))

Kötü bişey yok bunda.. benim annemde 45 dakikalık uzaklıktan çat kapı geliyor, gelsin mutlu oluyorum çünkü bunalıyorum :) eşinizle konuşun bir problem olduğu zaman belli etmeyin... En azından bu bir çözüm gibi geliyor bana.. ama annenizin kalbini sakın kırmayın, anne o sizin kötülüğünüzü istemez... Sorunlarınızı belli etmeyin o da zaten dert etmez kendisine :)))
Başımın ustunde yeri var ama bir yolunu bulup telime bakıyor fotolarima esimle yakın zamanda foto cekilmemessek sorgu sual,aramalarıma bakıyor eşim gün içinde beni aramış mı msj atmış mı ikisinden biri yoksa aranız mı kötü demeye başlıyor.

Başımın ustunde yeri var ama bir yolunu bulup telime bakıyor fotolarima esimle yakın zamanda foto cekilmemessek sorgu sual,aramalarıma bakıyor eşim gün içinde beni aramış mı msj atmış mı ikisinden biri yoksa aranız mı kötü demeye başlıyor.
Endişe yaşıyor ?telefonu vermeyin eline uzak tutun ya da şifre koyun

Back
X