Annemin karşı komşusunun saygısızlığı

mevsimbahar18

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
258
124
18
Daha öncede bu olayla ilgili konu açmıştım annemin karşı komşusunun beni görünce kafasını çevirmesi selam vermemesi eşime selam vermesi vs bugünde anneme gittim kapıdan çıkıyorum ayakkabımı giyiyordum kadın kapıyı açtı bana baktı pat diye kapattı sonra ben annemle vedalaştım asansöre gittim kadın kapıyı açtı anneme nasılsın abla dedi bende hemen asansöre bindim indim kocası aşağıda bekliyordu merhaba dedi merhaba dedim çıktım evime geldim kadın benden en az 10 yaş büyük bu yaptığı normal mi sanki bir şey yapmışım gibi davranıyor aynı şekilde geçen hafta ben kapıdayım annemin kapıyı açmasını bekliyorum o esnada da kargo geldi kadının evine de bir kadın geldi annesiymiş sanırım kargocuya kolay gelsin dedi bana bön bön baktı gerçekten bende mi sorun var diye düşünmeye başladım bu insanlar normal mi?

Benim karşı komşum yapıyordu bunu, komşularımla gidip gelme ve samimiyet durumum yok ama görünce selam verir, hal hatır sorarım. Böyle davranan komşularımı da asla kafaya takmam, herkesin görgüsü farklı.

Annemin karşı komşusunu tanımıyorum ya.. ki yakında oturuyoruz. Bekarken ki evdeki komşuları da umurumda değildi. Selam verdi vermedi pek umurumda değil şahsen

Bir arkadaş arkandan konuşuyorlar demişti. Ne konuşuyorlar ki diye sıkıştırdım. Servis durağında adamlara selam vermiyormuşum. Hepsi sigara içiyor, hepsi aynı kurumda çalışmıyor, işçi servisi de var, neden elin heriflerine durduk yere selam vereyim, sigara kısmı önemli alerjim var nefes almadan geçiyordum. Aman bu mudu dedim tanımadığım bir sürü tip var neden selam vereyim.

Sizin yaşınız kaç hayır belli bir yaşta birşeylere çok takılabilir insan çok gençlerde var bu .Bosverin ona bakmayın bile yok öyle bir komşu yok .Daha öncede konu acmişsınız ya .Belki eşini falan çok kıskanan takıntılı bir insandır genç kızlara giciktir belkide komşu sevmiyordur belki insan sevmiyordur belki yaşadığı başka şeyler olmuştur artık millete giciktir.Ooooi bin tane şey olabilir.Yada olmayabilir .Siz çok kafaya takmissinizdir.Yani bosversenize aynı odayimi paylaşıyorsunuz hiç yok gibi davranın öyle bir komşu .

Ne sizi, ne de o insani tanimiyoruz, normallerinizi bilmiyoruz.
Sizin kadının davranışına takildiginiz gibi; belki o da sizin farkinda olmadan yaptığınız bir davranışa takılmıştır.
Sonucta bu insani anenize gittiginizde kapida görme haricinde bir iletişiminiz yok, hayatinizda önem atefedeciginiz bir insan değil, merhabalaşmasaniz da olur ,
neden bu kadar takıyorsunuz?

Annenin komşusuna takacak, defalarca konu açacak kadar boşlukta mısın? Hamileymişsin aç biraz bebekle ilgili , çocuk gelişimiyle ilgili kitap oku belgesel izle.

Cidden mi takıyosun bunları ya hay Allah

Sizi sevmiyorlar demek ki. Bunu mu dert ediyorsunuz cidden.

Belli bir sebebi olmak zorunda değil. Bahsettiğin kişiyi yakından tanımıyorsun. İnsanlar çeşit çeşit. Sorsan kendince sebep bile söyleyebilir. Yapabileceğin en sağlıklı şey görmezden gelip, böyle biri yokmuş gibi davranmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…