- 20 Nisan 2025
- 258
- 124
- 18
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
3,5 yıl orada oturdum her zaman öyleydi yeni bir şey değil ve her seferinde oluyorŞu hayatta kafama takacagım son şey bile olamaz annemin karşı komşusu hshs
Fikrim yine değişmedi, kafama takacağım en son şey bile olamaz.3,5 yıl orada oturdum her zaman öyleydi yeni bir şey değil ve her seferinde oluyor
Ablam mi diyeceğim ama ablamın sorun ettiği kişi 1. Katta oturuyorŞu hayatta kafama takacagım son şey bile olamaz annemin karşı komşusu hshs
Ne sizi, ne de o insani tanimiyoruz, normallerinizi bilmiyoruz.Daha öncede bu olayla ilgili konu açmıştım annemin karşı komşusunun beni görünce kafasını çevirmesi selam vermemesi eşime selam vermesi vs bugünde anneme gittim kapıdan çıkıyorum ayakkabımı giyiyordum kadın kapıyı açtı bana baktı pat diye kapattı sonra ben annemle vedalaştım asansöre gittim kadın kapıyı açtı anneme nasılsın abla dedi bende hemen asansöre bindim indim kocası aşağıda bekliyordu merhaba dedi merhaba dedim çıktım evime geldim kadın benden en az 10 yaş büyük bu yaptığı normal mi sanki bir şey yapmışım gibi davranıyor aynı şekilde geçen hafta ben kapıdayım annemin kapıyı açmasını bekliyorum o esnada da kargo geldi kadının evine de bir kadın geldi annesiymiş sanırım kargocuya kolay gelsin dedi bana bön bön baktı gerçekten bende mi sorun var diye düşünmeye başladım bu insanlar normal mi?
Annenin komşusuna takacak, defalarca konu açacak kadar boşlukta mısın? Hamileymişsin aç biraz bebekle ilgili , çocuk gelişimiyle ilgili kitap oku belgesel izle.Daha öncede bu olayla ilgili konu açmıştım annemin karşı komşusunun beni görünce kafasını çevirmesi selam vermemesi eşime selam vermesi vs bugünde anneme gittim kapıdan çıkıyorum ayakkabımı giyiyordum kadın kapıyı açtı bana baktı pat diye kapattı sonra ben annemle vedalaştım asansöre gittim kadın kapıyı açtı anneme nasılsın abla dedi bende hemen asansöre bindim indim kocası aşağıda bekliyordu merhaba dedi merhaba dedim çıktım evime geldim kadın benden en az 10 yaş büyük bu yaptığı normal mi sanki bir şey yapmışım gibi davranıyor aynı şekilde geçen hafta ben kapıdayım annemin kapıyı açmasını bekliyorum o esnada da kargo geldi kadının evine de bir kadın geldi annesiymiş sanırım kargocuya kolay gelsin dedi bana bön bön baktı gerçekten bende mi sorun var diye düşünmeye başladım bu insanlar normal mi?
Cidden mi takıyosun bunları yaDaha öncede bu olayla ilgili konu açmıştım annemin karşı komşusunun beni görünce kafasını çevirmesi selam vermemesi eşime selam vermesi vs bugünde anneme gittim kapıdan çıkıyorum ayakkabımı giyiyordum kadın kapıyı açtı bana baktı pat diye kapattı sonra ben annemle vedalaştım asansöre gittim kadın kapıyı açtı anneme nasılsın abla dedi bende hemen asansöre bindim indim kocası aşağıda bekliyordu merhaba dedi merhaba dedim çıktım evime geldim kadın benden en az 10 yaş büyük bu yaptığı normal mi sanki bir şey yapmışım gibi davranıyor aynı şekilde geçen hafta ben kapıdayım annemin kapıyı açmasını bekliyorum o esnada da kargo geldi kadının evine de bir kadın geldi annesiymiş sanırım kargocuya kolay gelsin dedi bana bön bön baktı gerçekten bende mi sorun var diye düşünmeye başladım bu insanlar normal mi?
Sizi sevmiyorlar demek ki. Bunu mu dert ediyorsunuz cidden.Daha öncede bu olayla ilgili konu açmıştım annemin karşı komşusunun beni görünce kafasını çevirmesi selam vermemesi eşime selam vermesi vs bugünde anneme gittim kapıdan çıkıyorum ayakkabımı giyiyordum kadın kapıyı açtı bana baktı pat diye kapattı sonra ben annemle vedalaştım asansöre gittim kadın kapıyı açtı anneme nasılsın abla dedi bende hemen asansöre bindim indim kocası aşağıda bekliyordu merhaba dedi merhaba dedim çıktım evime geldim kadın benden en az 10 yaş büyük bu yaptığı normal mi sanki bir şey yapmışım gibi davranıyor aynı şekilde geçen hafta ben kapıdayım annemin kapıyı açmasını bekliyorum o esnada da kargo geldi kadının evine de bir kadın geldi annesiymiş sanırım kargocuya kolay gelsin dedi bana bön bön baktı gerçekten bende mi sorun var diye düşünmeye başladım bu insanlar normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?