Annemin komsusu

yolunmalık deyzeler iş basşındaydı yıne anlaşılan.

Merhaba arkadaslar.hemen konuya geceyim cok sinir oldum.bu aksam bir dugune gittik.oglum hic durmadi.kizim hep onun pesinden kostu ilgilendi.takimi vermeye gittigimde kizim kardesini yerden kaldirmaya calisiyormus annemin komsusu buna carpmis sen nebicim insansin demis.cocuk aglayarak yanima geldi.ozur dilicektim teyze firsat vermedi hemen bagirdi dedi.arkasindan gidip soracaktim teyze incilerinmi dokuldu diye annem tuttu hergun yuzyuze ben bakicam dedi.cocuk cok icerlemis.cok pis sinir oldum.tamam carpmistir canida acimistirda cocugu bukadar kirmayada hakki varmi.cok uzuldum kizimin aglamasina.anne bidaha okadinla konusma diye diye uyudu.kizim ole demek istememistir fln diye kapatmaya calistim uzulmesin diye
Kendisi carpmis cocuklara dengesiz kadin ya. Ne özür dilemesiii yavrum bnm ne kadar masum

Ben böyle durumlarda insanlarla tartışmayı çok gereksiz buluyorum, sonuçta bunu tanımadığınız biri de kızınıza yapabilirdi. Önemli olan çocuğunuzun hangi sözleri ciddiye alıp, almaması gerektiğini bilmesi ve bu tip durumlara karşı psikolojisinin hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. Hayatta her zaman iyi insanlarla karşılaşmıyoruz maalesef, çocuk olmak bu durumu değiştirmiyor ne yazık ki.

Aksamdan beri icim sogumadi.cocuk kalkar kalkmaz ayni seyi soyluyo.ama bugun gorucem o kadini ayari vericem
Bencede ver ve kizinda yaninda olsun cocuklarla konusurken tepki verirken cok dikkatli olmaliyiz ben kendi adima cok pismanim.iyiki hemen gecip gitmedim iyiki gonlunu aldim yoksa kac gun aglardim kimbilir

Merhaba arkadaslar.hemen konuya geceyim cok sinir oldum.bu aksam bir dugune gittik.oglum hic durmadi.kizim hep onun pesinden kostu ilgilendi.takimi vermeye gittigimde kizim kardesini yerden kaldirmaya calisiyormus annemin komsusu buna carpmis sen nebicim insansin demis.cocuk aglayarak yanima geldi.ozur dilicektim teyze firsat vermedi hemen bagirdi dedi.arkasindan gidip soracaktim teyze incilerinmi dokuldu diye annem tuttu hergun yuzyuze ben bakicam dedi.cocuk cok icerlemis.cok pis sinir oldum.tamam carpmistir canida acimistirda cocugu bukadar kirmayada hakki varmi.cok uzuldum kizimin aglamasina.anne bidaha okadinla konusma diye diye uyudu.kizim ole demek istememistir fln diye kapatmaya calistim uzulmesin diye
Gururu incinmiş. Ya komşuya gidip teyze sen benim kızıma böyle mi dedin, bak özür dileyecekmiş çarptığı için ama sen neden böyle dedin ben çok kızgınım şu anda diye kadına hesap soracaksınız ya da sevgili kızım hayatta genç de olsa yaşlı başlı da olsa böyle şuursuz tipler olur, kalp kırmaktan mutluluk duyarlar çünkü başka türlü davranmayı bilmezler onları görmezden gelirsen en büyük cezayı verirsin, o sana öyle dediği in öyle değilsin ama o kötü kalpli bir insan diye nasihat çekeceksiniz.
Haa sen hangisini seçerdin derseniz o anki duygu durumuma göre değişir ama büyük ihtimal kadını payladıktan sonra nasihat ederdim kızıma. İkisini de yapardım gibime geliyor. Birincisi kendi hırsımı almak için diğeri de kızımı hayata hazırlamak için

Son düzenleme:
Gururu incinmiş. Ya komşuya gidip teyze sen benim kızıma böyle mi dedin, bak özür dileyecekmiş çarptığı için ama sen neden böyle dedin ben çok kızgınım şu anda diye kadına hesap soracaksınız ya da sevgili kızım hayatta genç de olsa yaşlı başlı da olsa böyle şuursuz tipler olur, kalp kırmaktan mutluluk duyarlar çünkü başka türlü davranmayı bilmezler onları görmezden gelirsen en büyük cezayı verirsin, o sana öyle dediği in öyle değilsin ama o kötü kalpli bir insan diye nasihat çekeceksiniz
Aksamdan beri ayni nasihatlari veritorum.ama icim icimide yiyiyor.zaten gicik oldugum insanlar.gelinlerine soyledim ben kendiylede konusucam dedim

Aksamdan beri ayni nasihatlari veritorum.ama icim icimide yiyiyor.zaten gicik oldugum insanlar.gelinlerine soyledim ben kendiylede konusucam dedim
Yani ne yalan söyleyim bende hırsımı almadan rahat edememezdim açıkçası. Nasılsa senden küçük ve savunmasız diye böyle davranılmasını kabul edemiyorum böyle insanlar da çok toplumda hangi biri ile tartışacaksın o da var ama.

Yani ne yalan söyleyim bende hırsımı almadan rahat edememezdim açıkçası. Nasılsa senden küçük ve savunmasız diye böyle davranılmasını kabul edemiyorum böyle insanlar da çok toplumda hangi biri ile tartışacaksın o da var ama.
Ahh okadar pismanim annemi dinledigime annem durdurdu beni.ama ayni seyi annem yapsa onun torununa onlarin duracagiji sabmiyorum

Haklısınız ama kendinizi bu kadar doldurmayın. Eski insanların çoğu çocuk psikolojisinden bihaber zaten. Muhtemelen üste çıkacak utanmadan çocukla bir tutacak kendini. Daha çok sinirinizi zıplatmazsa iyi

Komşu patavatsız da bu konudan dolayı da psikolojisi bozulmaz çocuğun.

Annenin de ricası varsa üstünde durulcak bir mevzu değil bence

Back
X