Merhabalar...
Annemin iki torunu var. Biri benim 5.5 yaşında oğlum. Biraz hareketli, birşey öğretmek için sabır gerektiren ama çok cesur ve spor konularında oldukça iyi. Bir günü normal şekilde geçirmek zor çünkü oturmuyor aklında hep birşeyler var.
Kız kardeşimin de 2 yaşında maşallah maşallah inanılmaz zeki, akıllı, çok iyi okur dedigim söyleneni hemen kapan, çok güzel söz dinleyen bıcır bir oğlu var. Ama o da sinekten bile ürken, temkinli bir çocuk.
Bunları yazma sebeplerim ikisininde artı ve eksi yönleri var ama en önemlisi çok şükür sagliklilar..
Biz kardeşimle hep ikisininde ayrı ayrı güzel yönlerinden bahsederiz. Çok şükür gayet de iyiyizdir...
Ama geçen gün annem -hamile olduğumu biliyor- inşallah bundan sonra dogacak bütün torunlarım x gibi (kardeşimin oğlunu kastediyor) olur dedi. Benim oğlumun nesi kötü ki anne dedim. Annem de o an anladi pot kırdığını düzeltmeye çalıştı ama olmadı.
Şimdi düşündükçe çok uzuluyorum. Nesi var yani benim çocuğumun, ben memnunum elhamdülillah.. babaannesi tarafinda 10.torun olmasına rağmen inanılmaz sevilir. Herkes onun çok tatlı olduğunu söyler. Benim ailemde ilk torun olmasına rağmen gördüğü muamele beni üzüyor. Çıkmıyor aklımdan