Annemin lafları..

cookieee

Hatasız kul, bugsız oyun olmaz. ^^
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
105
45
98
Selam Kızlar
Yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var. Annem son zamanlarda çok tartıştığımız için artık karşı çıkmaya başlamıştı. Geçenlerde erkek arkadaşımı arayıp nankördür o, tembeldir hiçbir işi yapmaz evde çamaşır yemek hiç ilgilenmez, sabahtan beri nerede sürtüyor belli değil canı cehenneme zaten umrumda da değil. Aşırı agresiftir yıllardır biz zor geçiniyoruz sen hiç geçinemezsin dedi. İlişkimizin başlarında da bu son cümleyi kullanmış. Ben bunları duyduktan sonra hiç konuşmadım. Beni zaten sevmediklerini biliyordum kendi kulaklarımla da duymuş oldum. Erkek arkadaşım evlenelim diyor. 27 yaşındayım ve okuyorum bu arada.
Siz ne yapardınız yerimde olsanız ?

Selam Kızlar
Yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var. Annem son zamanlarda çok tartıştığımız için artık karşı çıkmaya başlamıştı. Geçenlerde erkek arkadaşımı arayıp nankördür o, tembeldir hiçbir işi yapmaz evde çamaşır yemek hiç ilgilenmez, sabahtan beri nerede sürtüyor belli değil canı cehenneme zaten umrumda da değil. Aşırı agresiftir yıllardır biz zor geçiniyoruz sen hiç geçinemezsin dedi. İlişkimizin başlarında da bu son cümleyi kullanmış. Ben bunları duyduktan sonra hiç konuşmadım. Beni zaten sevmediklerini biliyordum kendi kulaklarımla da duymuş oldum. Erkek arkadaşım evlenelim diyor. 27 yaşındayım ve okuyorum bu arada.
Siz ne yapardınız yerimde olsanız ?
Gercek annenizmi bu kadin emin misiniz?bi anne evladina bunlari soylemez

Bi anne evladina neden bunlari yakistirsin.Birde tanimadigi bilmedigi damat adayina soylemesi tuhaf.Allah yardimciniz olsun
Tanıyor ve evlilik düşündüğümüzü biliyor. Erkek arkadaşım anne böyle konuşma ilerde yüz yüze bakıcaz dese de ağzına geleni söyledi. :(

27 yaşındasın.ayrıl o evden git evlen ama okulu bitirmeyi de unutma.kendi evinde sakin kafayla bitir okulunu.anne mi desem seni doğuran kadın mı desem bilemedim, onunla da iletişimi kes.

27 yaşındasın.ayrıl o evden git evlen ama okulu bitirmeyi de unutma.kendi evinde sakin kafayla bitir okulunu.anne mi desem seni doğuran kadın mı desem bilemedim, onunla da iletişimi kes.
Peki sizce adettir diyerek istemeye gelsinler mi? Sessiz sedasız evden gitsem hiç umrunda olmaz diye düşünüyorum bi yandan

Böyle bir anne modeli de ilk kez okudum.
Bı anne nasıl söyler aklım almadı...
Erkek arkadaşınız emin olun bir gün annenizin bu dediklerini mutlaka yüzünüze vurucak ve annenizin size olan tavrını her fırsatta dile getirecek evlenince.

sabahtan beri nerede sürtüyor belli değil canı cehenneme zaten umrumda da değil.
Bu öz anne ağzından çıkmış gibi durmuyor şu filmlerdeki kötü kalpli üvey anne sözü gibi olmuş
Niye böyle davranıyor nişanlını soğutmak için mi yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor

Böyle bir anne modeli de ilk kez okudum.
Bı anne nasıl söyler aklım almadı...
Erkek arkadaşınız emin olun bir gün annenizin bu dediklerini mutlaka yüzünüze vurucak ve annenizin size olan tavrını her fırsatta dile getirecek evlenince.
Of of :( biliyorum.. Yapmaz demem insanoğlu sonuçta

Bu öz anne ağzından çıkmış gibi durmuyor şu filmlerdeki kötü kalpli üvey anne sözü gibi olmuş
Niye böyle davranıyor nişanlını soğutmak için mi yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor
Böyle düşünüyor büyük ihtimal çünkü ilişkinin başlarında sen geçinemezsin onunla falan demiş

Böyle düşünüyor büyük ihtimal çünkü ilişkinin başlarında sen geçinemezsin onunla falan demiş
Çok ilginç insan niye kendi kızını kötülerki yeni tanıştığı bir insana annene bence rest çek bu yüzden erkek arkadaşınlada kesin kes konuş ilerde böyle bi şeyin gündeme gelmemesi için

Cocuk senı bıraksın soğusun dıye mı söyledi acaba
Hıcbır anne arayıp böyle laflar etmez cok degısık geldı

Eşiniz veya eş adayınız diyim evlendiginizde en ufacık kavganızda annenizin bu cümlelerini yüzünüze vuracak zaten annen uyarmıstı beni diye
Aklınızda olsun
+1
Daha sonra eş adayı ile konuşmanız nasıl geçti?
Annenin laflarına ne tepki verdi sana karşı.

Back
X