Annemin lafları..

O evde durma evlenelim bi an önce dedi. Annen seni istemiyor evde belli dedi. Okul bitince düşünüyordum sanırım erkene çekeceğiz evliliği.
İlerde bir tartışma esnasında önüne gelmemesi için sıkı bir konuşma yapmalısın belirli çizgilerin olmalı şimdiden bunun önlemini al derim.

Doğru söylüyorsunuz. Sizce adettir diyerek isteme olmalı mı? Ailemle konuşmuyorum onlar da bu durumdan memnun gibiler. Aynı sofraya bile oturmuyoruz

Sevgilin senden uzak dursun diye demis olabilirmi tartışıyoruz demissin çünkü

Annenizi cahil ve kendini bilmez olarak kabul edin annenize bundan sonra erkek arkadaşınızla ilgili birşey anlatmayın
Niyetiniz okulu bitirdikten sonra evlenmekse bundan vazgeçmeyip bir an önce okulu bitirmeye bakın

Evlilik için neden okulun bitmesini bekleyesiniz ki? Bu şartlarda o evde yaşamanın bi anlamı yok. E ayrı eve çıkın, çalışın desem okul kalacak. Evlenin bence. Bundan daha kötü bir durumla karşılaşmazsınız. Sevgilinizin evlilik niyeti var en azından.

Annenle bir tartisma mi yasadiniz? Yoksa durup dururken mi aradi? Sık sık tartisiyor musunuz

Sebep ne peki? Gençlik dönemlerimde Ben de annemle çok anlaşamazdım ama bu birbirimizi sevmemize engel değildi. Bu cümleleri kurduracak kadar ne yaşadınız annenizle :KK43:

Ayrılmıştık erkek arkadaşımla. Barıştığımızı söyleyince tartıştık sonra da bunlar oldu
Annenle bir tartisma mi yasadiniz? Yoksa durup dururken mi aradi? Sık sık tartisiyor musunuz

Sebep ne peki? Gençlik dönemlerimde Ben de annemle çok anlaşamazdım ama bu birbirimizi sevmemize engel değildi. Bu cümleleri kurduracak kadar ne yaşadınız annenizle :KK43:

Çok bişey yaşamadık şöyle kendi uçkurlarının sevdasına ben 10 yaşından beri ayrı yaşadım onlardan. 2-3 senedir birlikteyiz.

Çok bişey yaşamadık şöyle kendi uçkurlarının sevdasına ben 10 yaşından beri ayrı yaşadım onlardan. 2-3 senedir birlikteyiz.
Annenle bu sekilde bu üslupla konusuyorsan zıtlaşıyorsunuzdur. O yuzden inatlaşmış olabilirsin. Sen biraz suyuna gitmeye bak

Back
X