- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
Merhabalar hanımlar, benim derdim biraz da geleceğe yönelik.. hayat arkadaşımla ben evden pc başından çalışıyor bir yandan da üniversiteye hazırlanıyoruz. Şu an lise sonu okuyoruz açıktan kısmetse bilgisayar yada yazılım üstüne okuyup kendimizi geliştirmek istiyoruz. annem yurtdışında çalışıyor, sağolsun ayda 1000 - 1100 kadar para gönderiyor, kayınvalidem de 1000lira gönderiyor. Babalardan ayrı olduğundan annelerimiz malum babalar bizi de boşamış olacak ki ayrılırken herhangi bir destekleri yok.. biz de 3 , 5 kazanıp geçinmeye çalışıyoruz. kayınvalidem ev kredisi çekti onu ödüyor bir yandan da bize para gönderiyor sağolsun. annemle ne zaman konuşsak skypedan sürekli konuyu buna getiriyor, ben de ev alırdım ama sizr gönderiyorum diyor zamanı mıydı diyor. anne o da yolluyor sağolsun şimdi almasa ne zaman alacak her gün yükseliyor daire fiyatları biz ne karışırız diyorum yok dinlemiyor .. e eşim de duyuyor haliyle. yanyanayken de hiç çekinmiyor söylüyor, sürekli gönderdiği paranın baskısını kuruyor üstümüzde. haftasonu bile çalışıyorum, çok yoruluyorum falan diyor yahu tamam yorulursun anlarım doğrudur ama ne yapabilirim ki? Ne gelir elimden yani? bırak işi mi diyeyim? Hayır her şeyi geçtim annem aşırı derecede pinti karakterde birisi ( yalnızca bana karşı ) türkiyeye gelirken tonla alsveriş yapar, kilimcinin kör oğluna varanadek viskiler taşır bavulunda. ama yazın hararetimi alsın diye bira almışsam dolapta duruyorsa eğer. Yeminler etmemi ister tekrar almamam için, bu eve bi daha içki girmesin günah der kendi löp löp içerken problem değildir .. son dönemde de şu moda oldu bi kaç aydır, ben iş başı yapınca onu tatile gönderecekmişim yılda en az iki defa bi kaç haftalık .. yağlarını aldırıp estetik yaptıracakmışım ..ben onun gönderdiği parayla yurtdışına mı çıkabiliyorum anlamıyorum ki.. insan çocuğuna para verdi diyw karşılığını bekler mi ? Bir tek benim annem mi böyle yoksa ben mi abartıyorum? Eşim ben iş sahibi olduğumda maaşımın yarısının anneme gideceğini söylüyor ..yalanda soylemiyor gerçi anneme kalsa öyle de olur.. böyle bir baskı altında hisseden benden başka kimse var mı ? Ben fesat falan mıyım benim dışımda herkes annesinin estetik ameliyatlarını karşılayıp senede en az 2 kez onu tatile yolluyor mu ?? Benden böyle beklentileri olmaması için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim..