Maddi gücünüz olduğu halde çalıştığınıza göre sıraladığınız şikayetler sizi çok etkilememiş.
55 yaşında kanser hastası birini örnek vermenizde biraz empatiye ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. 'Bak ben daha düşünceliyim daha çalışkanım' çabasından başka bir şey değil bu yorumunuz.
Maddi gücün yerinde olması çok esnek bir cümle. Kime göre, neye göre. Konu sahibinin annesine göre kıyaslarsak,evet çok daha iyi durumdayım .
Şikayetlerin beni etkilediğini, gün ağrı çektiğimi yazdım zaten. Kaldı ki
protez ameliyatı diz son noktaya geldiğinde yapılır. Doktorumun değimiyle 80 yaşındaki birinin dizine sahiptim amelittan önce. Şimdi titanyum bir dizim var
Ve bu dizle, artı diğer rahatsizliklarimla yıllardır çalıştım, çalışıyorum da hala ...
55 yaşındaki kanser hastası apartman temizlikcimiz örneğindeki, empati yoksunluğum kısmında ne demek istediniz hiç anlamadım.
Çünkü temizlik görevlimize gerçekten üzülüyorum. 55 yaşında ol, kanser, tedavisi gör, dizlerin ağrısın, üstüne kilo problemi var. Eşi ve oğlu da çalışıyor. ( oğlu lisede okuyor ayrıca. )
Arada dertleniyor tabi, tüm bunlara rağmen evi geçindimek eve ele güne muhtaç olmamak için çalışmak zorundayım diyor.
Anem 68 yaşında, ( maddi durumu da iyi)

İltihaplı romatizması var , üç kere bel fıtığı ameliyatı oldu. Hala duzelmedi. Bahçesi var, fasulye, dometes, patates, çilek daha bir sürü şey ekip dikiyor. Senenin altı ayı günde beş altı saat bahcesiyle uğraşıyor. Ot temizle, gubrele, sula, topla, konseve yap derken saatlerce bahcede yani.
Hatta ben diyorum anne yapma artık 68 yaşındasın, romatizman, fitigin var diye. Ben bunları yapmaszam daha hasta olurum diyor.
En çalışkan benim, ( arttırıyorum bir de benim annem

) gibi bir soylemim yok. Çünkü benim gibi, temizlik gorevlimiz gibi, pek çok insan konu sahibinin annesinden çok daha ağır tedaviler ve hastalıklar gecirmemize rağmen çalışıyor.
Kimisi muhtaç olduğu için, kimisi benim gibi yaşam kalitesini düşürmemek için ve en önemlisi çalışmayı ve mesleğini sevgidiği için çalışıyor.