Evet zaten ben fazla fazla yaptım durumu bildiğin için gelir benimle sohbet eder görünce hoşuna gider diye düşündüm yanılmışım.Haklısınız, aşurenin manası farklı bir kere, dağıtılması gerekiyor yani. Kurban olayı gibi biraz, evde yapıp yersen herhangi bir tatlıdan farkı ne olur ki?
Evde son bir yıldır terör estiriyor, babama bana kardeşime yemediğimiz hakaret küfür kalmadı. Annem çalışıyor babam emekli ve hasta. Önümüze koyduğu bir lokma ekmek için bile ben koydum önünüze size para harcıyorum bu eve ben bakıyorum diye burnumuzdan getiriyorAnnenin bu ilk sorunlu tepkisi degildir o zaman
zaten araniz bi tuhaftir....
HimMm halinden pek memnun degil o zaman annen...Evde son bir yıldır terör estiriyor, babama bana kardeşime yemediğimiz hakaret küfür kalmadı. Annem çalışıyor babam emekli ve hasta. Önümüze koyduğu bir lokma ekmek için bile ben koydum önünüze size para harcıyorum bu eve ben bakıyorum diye burnumuzdan getiriyor
Bende aynı şekilde yüzüne gözün doysun dedim hhep böyle bir kadındı sadece şimdi süper mega bir şekilde üstüne eklendi o halininAsure zaten paylasmak icin bereket icin yapilir. Ayrica eve 30 kase ayirmissiniz. Gozu doysun demek istiyorum izninizle. hic bir anneye de bu tarz konusmalari yakistiramiyorum . Kopek nedir ya. Seni takdir edip hatta ornek alacagina. Bence bunlar annenin genel halidir. sadece menopozla bu hale gelebilir mi insan bilemiyorum yani.
O zaman onu ciddiye almamayi ogrenmelisin canim. Cunku gercekten annenin caresiz oldugunu dusunuyorum. Gonul ister ki mukemmel bi anneye sahip ol. Ama degilsen de kendini mutlu etmenin yollarini ara. Tartisarak bir gelisme elde edemeyeceksen tartisma. he de gecBende aynı şekilde yüzüne gözün doysun dedim hhep böyle bir kadındı sadece şimdi süper mega bir şekilde üstüne eklendi o halinin
o zaman annenizin bir psikatriye gitmesi lazim bunu bazen burda cok sik diyorum ama olmasi gereken bu annenin durumu normal degil benim annemde mrnoza girdi az biral sinirlilik var ama bunun yarisi kadar bilr degil ben boyle asure yapsaydim benimle gurur duyardi.Evde son bir yıldır terör estiriyor, babama bana kardeşime yemediğimiz hakaret küfür kalmadı. Annem çalışıyor babam emekli ve hasta. Önümüze koyduğu bir lokma ekmek için bile ben koydum önünüze size para harcıyorum bu eve ben bakıyorum diye burnumuzdan getiriyor
Zoruna giden nedir anlamıyorum zaten kendi işinin sahibi geliri oldukça iyi vH
HimMm halinden pek memnun degil o zaman annen...
birseyler zoruna gidiyor anlasilan....
Teşekkür ediyorum, biraz önce dağıtım hepsini. Bazen oturup dua ediyorum annem için.Gönlü güzel kardeşim,seni üzcek bişey yazmak istemiyorum, yeterince kırılmış ve üzlmüşsün , Rabbim iyi niyetli yaptığın aşureni kabul etsin, paylaşmak güzeldir sen yoluna devam et canım...
o zaman annenizin bir psikatriye gitmesi lazim bunu bazen burda cok sik diyorum ama olmasi gereken bu annenin durumu normal degil benim annemde mrnoza girdi az biral sinirlilik var ama bunun yarisi kadar bilr degil ben boyle asure yapsaydim benimle gurur duyardi.Evde son bir yıldır terör estiriyor, babama bana kardeşime yemediğimiz hakaret küfür kalmadı. Annem çalışıyor babam emekli ve hasta. Önümüze koyduğu bir lokma ekmek için bile ben koydum önünüze size para harcıyorum bu eve ben bakıyorum diye burnumuzdan getiriyor
Biz ona bunu desek ben delı miyim diye tepinecek böyle yapa yapa alttan alıyorumo zaman annenizin bir psikatriye gitmesi lazim bunu bazen burda cok sik diyorum ama olmasi gereken bu annenin durumu normal degil benim annemde mrnoza girdi az biral sinirlilik var ama bunun yarisi kadar bilr degil ben boyle asure yapsaydim benimle gurur duyardi.
allah yardimcin olsunBiz ona bunu desek ben delı miyim diye tepinecek böyle yapa yapa alttan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?