Annemin Nefreti

Resmen şuan hiç bir şey olmamış gibi oturuyor günaydın canım falan dedi. Bu hallerine akıl sır erdiremiyorum. En kısa zamanda bu sıkıntılı halinden kurtulsun istiyorum...

Canım aradaki yorumları okuyamadım, annen hep mi böyle aksidir? Yoksa dünlük olay mı?

Canım aradaki yorumları okuyamadım, annen hep mi böyle aksidir? Yoksa dünlük olay mı?
Yani nasıl diyeyim mesela bazen o kadar sakin ki birden bu hale dönüşüyor. Her duruma göre değişiyor ama hep tepkilere kalp kırıcı yönde oluyor ve asla bu halini kabullenmiyor daha önce ilaç yazdılar kavga dönüş onuda kullanmadı

Doktor ne için ilaç yazdı ki problemi neymiş

annen bunalımda hakkaten sanırım..

bizim annelerimiz de menopoza girdi de ben böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum.
aşurenin amacı belli. eve ayrılır, konu komşuya dağıtılır.
anneyi bir doktora mı götürseniz ne yapsanız, olur mu öyle.
Laff işte menapoza girmek haddini aşmak değildir gerçekten bizimde analarımız menapoza girdiler aşırı terlemek vs ama ona buna çatmak böyle çirkeflikler görmedik çok şükür , annenin tabiatı neyse o canım inan menapoz dönemi ile alakası yok içindekilerini dışa vuruş sadece

ellerinize sağlık eminim çok güzel olmuştur Allah cc kabul etsin tatlı ikram etmenin çok sevap olduğunu biliyorum ,son 1 senedir böyle dediniz sinirleri çok yıpranmış belli sağlıklı düşünemiyor
siz sabredin çünkü sonrasında kin tutmuyor o anlık öfkesine yenik düşüyor esip gürlüyor sonra unutuyor üzerinde durmuyor size kızdıgında sizde kendinizi kötü hissetmeyecek kadar kalbini kırmadan güzellikle söyleyin baktınız olmuyor uzerine gitmeyin çok daha beter anneler tanıyorum inanın eger tedavi olmayı kabul etmez yada kendiliğinden düzelmezse çözümsüz bana göre ama tabiki kul hakkına girmiş evladı olmanız hakaret ve göz yaşlarınızı hafif göstermez ama anne işte şöyle düşünün küçükken bizde çok delirtmişizdir onları insan böyle düşününce rahatlıyor biraz.

acaba masrafından mı öyle dedi

hani fabrika mıyız

bize yap yeter gibisinden

ayrıca 30 kase eve ayrılır mı bence çooooook fazla 4 kişi 10 kase yeter de artar birer sıcak birer soğuk yeseniz canı çeken de kalanlardan yesin ki kardeşin yem,yormuş bile

hadi onu geçtim eve 30 kase ayırdı isen toplam kaç kaselik yaptın acaba annene de fazla mı geldi yaptığın

tavrı hatalı senin iyi niyetine karşılığı bu olmamalı kelimeler vs çirkin de asıl derdi ne acaba

60 kase yaptım kalanı dağıttım eve 30 adet kaldım hani daha aklıma gelen olursa veririm diye düşündüm belkide ona kızdı bilemiyorum
O konuda hiç aklıma gelmemişti babamdan istemiştim malzeme parasını belkide görünce birden onada sinirlenmiş olabilir

Bacım herkese dağıtıp eve 30 kase ayırdığıysan herhalde cadı kazanında kaynatmışsın o kadar aşureyi Şaka maka, ben böyle olaylarda tepkimi gizleyemiyorum. Başlıyorum ağzıma geleni saymaya.
Mesela bu olay bana olsa, ''Otur da ayırdığım 30 kaseyi semir, yetmezse kaldır k*çını bir kazan kendine kaynat git gel ye.'' diye azarlayabilirdim. Hastalığının farkında olup ilacını kullanmayan insanlara tahammülüm yoktur.

Tövbe yarabbim. Allah derman versin sana canım ananada haya, merhamet versin. ..

Menepoz başa bela...benim annem nenopoza 32 yaşında girdi. .ilaclarla 36ya kadar sürdü. .ben ozaman 15 yasindaydim benim ergenligim onun menepozu cok kötü gunler yasadim..yasatti..sonuc yillar geçti hersey unutuldu ozamanlar ölsün die dua ettigim annem icin simdi ömrümü veririm. .bos ver canim dert etme üstüne alinma yapılanları. .zamanla geçiyor yipranma yıpratma...

Maalesef anneler her zaman şefkatli olmuyor. Bunu beklemezsen biraz rahatlarsın. Ben artık annemden hiçbir şey beklemiyorum. Benim annem de menopoz döneminde ve yardım almayı reddediyor. Her şeyden şikayetçi. Sürekli huzur kaçırıyor. Sabahları yüzünü bile görmek istemiyorum. Uyandığı andan itibaren azarlıyor, sürekli eleştiriyor ve sofradan biraz erken kalkınca 'yüzümü görmek istemiyorsun' diye duygu sömürüsü yapıyor ya da muhakkak ağlıyor. Geçen gün tatil diye arkadaşımla Anadolu yakasına geçtik ve annem ateş püskürdü. 'kaçın bu evden, senin mezarını kazsınlar Anadolu yakasında' dedi. Ben bazen başka bir odaya geçip kulaklarımı tıkıyorum çaresizlikten ki sonra bir ton laf ediyor ona da. Gerçekten çok zor. Sabretmeye çalış. Bunları neden mi yazdım? Kimseye anlatmadığım için içim dolmuş:)

Calisiyor musunuz?sanki sizi ben besliyorum bu yasinizda diyerek her olayda kafaya kakiyor gibi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…