Yani nasıl diyeyim mesela bazen o kadar sakin ki birden bu hale dönüşüyor. Her duruma göre değişiyor ama hep tepkilere kalp kırıcı yönde oluyor ve asla bu halini kabullenmiyor daha önce ilaç yazdılar kavga dönüş onuda kullanmadıCanım aradaki yorumları okuyamadım, annen hep mi böyle aksidir? Yoksa dünlük olay mı?
Doktor ne için ilaç yazdı ki problemi neymişYani nasıl diyeyim mesela bazen o kadar sakin ki birden bu hale dönüşüyor. Her duruma göre değişiyor ama hep tepkilere kalp kırıcı yönde oluyor ve asla bu halini kabullenmiyor daha önce ilaç yazdılar kavga dönüş onuda kullanmadı
Dün muharrem ayı için hayatımda ilk defa aşure yaptım büyük bir hevesle, hemen sabah olsun diye paylaşmak için sabırsızlıkla bekledim . İlk defa böyle bir şeye niyet ettim ama hevesimi annemin nefreti ve fesatlıği kırdı.
Gece geldi ve biz fabrika miyiz herkese dağıtıyorsun insan anasına babasına ayırır köpek dedi. Zıkkım ye tarzı konuştu senin yaptığın boku yemem dedi. Sinirden bütün gece ağladım, menopoz dönemi çok ağır geciyor dayanamıyorum artık. Oysa ki eve ben zaten ev için 30 kase bıraktım ve evde 4 kişiyiz, kız kardeşim yemiyor zaten herkese fazla fazla ayırdım. Aynen bu şekilde cevabını verdiğimde bana hakaretler ederek belalar okuyarak gitti yattı. İlk defa emek vermişim insan ister beğenir ister beğenmez ben bu kadar hakareti isitecek ne yaptım yani. O kadar zoruma gidiyor ki bu fesatlıği düşmanlığı, o kadar yabani kı komşuluk nedir bilmez. Bunun usulü böyledir ben her zaman paylaşmayı severim bu köpeklik midir soruyorum size...
Laff işte menapoza girmek haddini aşmak değildir gerçekten bizimde analarımız menapoza girdiler aşırı terlemek vs ama ona buna çatmak böyle çirkeflikler görmedik çok şükür , annenin tabiatı neyse o canım inan menapoz dönemi ile alakası yok içindekilerini dışa vuruş sadecebizim annelerimiz de menopoza girdi de ben böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum.
aşurenin amacı belli. eve ayrılır, konu komşuya dağıtılır.
anneyi bir doktora mı götürseniz ne yapsanız, olur mu öyle.
Dün muharrem ayı için hayatımda ilk defa aşure yaptım büyük bir hevesle, hemen sabah olsun diye paylaşmak için sabırsızlıkla bekledim . İlk defa böyle bir şeye niyet ettim ama hevesimi annemin nefreti ve fesatlıği kırdı.
Gece geldi ve biz fabrika miyiz herkese dağıtıyorsun insan anasına babasına ayırır köpek dedi. Zıkkım ye tarzı konuştu senin yaptığın boku yemem dedi. Sinirden bütün gece ağladım, menopoz dönemi çok ağır geciyor dayanamıyorum artık. Oysa ki eve ben zaten ev için 30 kase bıraktım ve evde 4 kişiyiz, kız kardeşim yemiyor zaten herkese fazla fazla ayırdım. Aynen bu şekilde cevabını verdiğimde bana hakaretler ederek belalar okuyarak gitti yattı. İlk defa emek vermişim insan ister beğenir ister beğenmez ben bu kadar hakareti isitecek ne yaptım yani. O kadar zoruma gidiyor ki bu fesatlıği düşmanlığı, o kadar yabani kı komşuluk nedir bilmez. Bunun usulü böyledir ben her zaman paylaşmayı severim bu köpeklik midir soruyorum size...
60 kase yaptım kalanı dağıttım eve 30 adet kaldım hani daha aklıma gelen olursa veririm diye düşündüm belkide ona kızdı bilemiyorumacaba masrafından mı öyle dedi
hani fabrika mıyız
bize yap yeter gibisinden
ayrıca 30 kase eve ayrılır mı bence çooooook fazla 4 kişi 10 kase yeter de artar birer sıcak birer soğuk yeseniz canı çeken de kalanlardan yesin ki kardeşin yem,yormuş bile
hadi onu geçtim eve 30 kase ayırdı isen toplam kaç kaselik yaptın acaba annene de fazla mı geldi yaptığın
tavrı hatalı senin iyi niyetine karşılığı bu olmamalı kelimeler vs çirkin de asıl derdi ne acaba
Tövbe yarabbim. Allah derman versin sana canım ananada haya, merhamet versin. ..Dün muharrem ayı için hayatımda ilk defa aşure yaptım büyük bir hevesle, hemen sabah olsun diye paylaşmak için sabırsızlıkla bekledim . İlk defa böyle bir şeye niyet ettim ama hevesimi annemin nefreti ve fesatlıği kırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?