Sorun annenizin dediklerinde değil içten içe sizin bunu bilmeniz görmek istememenizde, kendi çirkinliğinize takıntılı olduğunuz için (bakın size çirkin demiyorum siz öyle sanıyorsunuz kendinizi) bu adamı ilk ve son şansınız sanıp tutunmak istiyorsunuzSelam herkese. Bu saate yazıyorsam bir derdim var... Nişan stresi, iş stresi derken zaten uykum alt üst. Neyse konuya girelim. Kızlar annem sürekli bana nişanlımın çirkin ve şişman olduğunu söylüyor. Başta hiç aldırış etmedim ama sürekli neredeyse hergün aynı şey. Vay efendim çoook kiloluymuş (doğru, obez), karnı 9 aylık hamile gibiymiş. Burnu iğrençmiş (trabzonlu kendisi), çok killıymış, cok pısırık duruyormuş... Sürekli bana bunları söylüyor. Ha birde diyecekmişim ki oğlana "git saçını boyat" (saçları beyaz) düğün için. Gerçekten çekiniyorum söylemeye ama etkileniyorum artık. Aaa gerçekten de hiç yakışıklı değil falan diyorum kendime. Normal mi annemin dedikleri? Ve benim etkilenmem?
Gerçekten gına geldi artık.
Dış görünüşe care bulunur ama annenizin, fiziksel ozelliklerinden dolayi bir insani kucumseyen cirkin kalbine care bulunmaz.Kızlar annem sürekli bana nişanlımın çirkin ve şişman olduğunu söylüyor.
Anneniz ve doğurduğu kızı Afrodit mi? ??Selam herkese. Bu saate yazıyorsam bir derdim var... Nişan stresi, iş stresi derken zaten uykum alt üst. Neyse konuya girelim. Kızlar annem sürekli bana nişanlımın çirkin ve şişman olduğunu söylüyor. Başta hiç aldırış etmedim ama sürekli neredeyse hergün aynı şey. Vay efendim çoook kiloluymuş (doğru, obez), karnı 9 aylık hamile gibiymiş. Burnu iğrençmiş (trabzonlu kendisi), çok killıymış, cok pısırık duruyormuş... Sürekli bana bunları söylüyor. Ha birde diyecekmişim ki oğlana "git saçını boyat" (saçları beyaz) düğün için. Gerçekten çekiniyorum söylemeye ama etkileniyorum artık. Aaa gerçekten de hiç yakışıklı değil falan diyorum kendime. Normal mi annemin dedikleri? Ve benim etkilenmem?
Gerçekten gına geldi artık.
BencedeBu sözlerden etkileniyorsanız sizin de kafanız karışık demektir. Gerçekten hayatınızı bu adamla birleştirmek istiyor musunuz? Gerçekten seviyor musunuz yoksa yaş geçiyor gibi bir düşünceyle mi evleniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?