Annemin nişanlım hakında söyledikleri...

Belki de nişanlınızın kötü huyları vardır, anneniz karakterini beğenmemiştir de sizi böyle vazgeçirmeye çalışıyordur.

Siz nişanlınızın karakterinden eminseniz ve seviyorsanız görünüşün çok da önemi olmamalı.

ay anneniniz dediğinden ben bile etkilendim valla, her gün böyle diyosa etkilenmemeniz anormal olur.

ha bu arada anneniz yapıcı bi dille söylese aslında söylediklerinde çokta haklı olduğu yönler var.

gençtir daha obezite nedir. ne bileyim, belli ki kişisel bakımını da çok önemsemediğini görüyor anneniz. şöyle bi objektif bakın duruma, belki kırmadan söyleyebileceğiniz şeyler vardır.

şahsi görüşüm ayrılmanız yönünde.
Anneniz sizi baya etkilemiş şuan bile onaylamaya başlamışsınız ki aslında huy kadar bir bakıma görünüm de benim için önemli. Allah sağlık versin hayırlı eş nasip etsin tabi ama evlilik dediğimiz şey ömrümüze gönlümüze aldığımız insan olacağı için hem gözüme hem gönlüme hitap etmeli elbette. ne aradığına bağlı... sonuçta akşam onunla yatacağım sabah gözümü onunla açacağım ve bunu ben seçiyorum.
ki siz beğenmemeye başlamışsınız evlenince daha çoğalacak bu hissiniz öyle hissettim sizden.

Anneniz beğenmeyebilir, kendi evlenmiyor zaten. Sizin kafanızda "acaba" oluştuysa siz de içten içe böyle düşünüyorsunuzdur gibi geliyor, bir kendinizi tartın, bugün annenizin çirkin laflarıyla aklınız karışıyorsa yarın uyandığınızda ilk gördüğünüz kişi bu adam olacak, o zaman daha kötü hissedersiniz.

Koynuna alacak olan benim anacım sana noluyor de.

Eşimin ailesi tanışmaya geldiğinde kardeşim babama sürekli baba beğendin mi damadı, baba nasıl yakışıklı mı diye darlamıştı, babam da ben ne beğencem ben mi alcam çocuğu demişti

İnsanları dıs gorunusuyle yargılamak ne kolay, belki ömür boyu mutlu olacaksınız, eger etkilenmeye basladıysanız evlenmeden bitirin adama da yazık

Anneler yapici olur ciddi bu tarz anneleri gorunce cok sasiriyorum uzuluyorum.. kizin sevmis daha guzeli yok ona demek ki.. ama senin etkilenmen iyi birsey degil.. ayrica birseyi 40 kez soylersen cidden oluyor.. adamdan soguyacaksin boyle boyle belki

Kızoş bence senin başka sıkıntıların var ve bunları konuya ekle ki insanlar net görsün. Nişanlınla ayda üç kere görüşüp evlenme kararı almışsın. İlk sevdiğin. Çocuk ilgisiz diye ve ailesini mutlu etmek için seninle evlendiğini söylemişsin

Geçici olan şeylere aldanıp, asıl görmemiz gerekenleri kaçırıyoruz.

Gönlü güzel mi, Seni mutlu edebileceğini biliyor musun, anlayışlı mı, iyi eş ve baba olabilir mi, güven veriyor mu, inancınıza göre biri mi, mizacı iyi mi vs. gibi şeyler sizin hayatınızı nasıl yaşayacağınız az çok belirler. Tipmiş, göbekmiş, saçmış... Hiçbiri kalıcı değil. Annenizin söyledikleri hiç hoş değil. Ne istiyor nişanı bozup, tamam anne bak beğenmediğin adamdan ayrıldım demenizi mi.?

Obez olmasi saglik acisindan sorun olabilir, ama anneniz adami gömmek icin a dan z ye saydiriyor..buna izin veren de sizsiniz. Bence asıl problem bu. Hakli elestirir olur neyise. Davranislarinda bir bozukluk olur neyise. Sanirsin kendini koca seciyor tövbe tövbe. Sizde nisanlinizi sevseniz etkilenmezdiniz

Annen tam bir negatif manipülecii. Ben onu göbeğiyle beyaz saçlarıyla ve kemerli burnuyla seviyorum annecim deyin

Diğer konularınızı okuyunca anneniz başka sebeplerden dolayı sizi vazgeçirmeye çalışıyor gibi geldi .
Nişanlınız aşırı ilgisiz size karşı .
Anneniz siz karar değiştirin diye çabalıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…