- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 32
- Konu Sahibi Justholdme_
Zaten derdimiz skntmiz hiç bitmiyor . Öyle bir eve taşındik ki ev bildiginiz buzhane kızlar. Çatı katında oturuyorum altimda ki kadın ne yazikki memleketine gitti altim bos binanin yapısı eski isi yalitimi izolasyon hiç birşey yok
Isinamiyoruz donuyoruz ev bildiginiz soğuk hava deposu soğuk ufuruo kombiyi 80 derecede yakiiyorum banamsn demiyor isinmiyor evmde banyo bile yapamyrm o derece seneye kis gelmeden tasinacaginz ama su an taşınma gibi bir durumunuz yok.
Eşimmn masi su an icin anca yetio 400 tl fatura gelecek bu ay artı elektirik li ocak yakyrm onun parası ama ev banamisn demiyor
Bu faturanın altndan kalkamyiz bebegm se geliyor.
Doktor usutmemem gerektini defalarca dile getirdi bu evde soğuktan sürekli hasta oluyorm.
Annem su an tek yaşıyor. Babam vefat ettm kardesm yok.
Gelin kişi burda çıkartn dedi.
Annemin evi sicacik oda kombi yakıyor ama isiyor ben ne yapsam bilemedm eşim birsey demedi ama
Her ne kadar annenle alakasida olmasa ben rahat edemem su bu vs dedi ama sen ve bebegm için kalırız dedi.
Ben kararszm napcm blmyrm
esmde haklı annem cok iyi bir insandır cokda rahat ettirirz bizi ama esimide anlyrm az çok kendi evindeki rahatlıgi illa bulamyicak
Fakat diğer yanda isimiyan bir ev var bebegm var sürekli usutuyorm siz benm yernde olsanz ne yapardınız
Kızlar birsey daha eklemek istiyorm bemm birde bas belası kaynanam var smdi anneme gidersek vay bende kalmadilar vay oğlum gelin burdada kalın on onbesgun söyle böyle die duygu sömürüsü yapacak esimin basının etini yiyecek
Onun evi cok kotu Sobali ve ayrıca kayin babam var asla kalamam
Hado eşim derse kızlar biraz da annemde kalalm die o zaman naparm
Isinamiyoruz donuyoruz ev bildiginiz soğuk hava deposu soğuk ufuruo kombiyi 80 derecede yakiiyorum banamsn demiyor isinmiyor evmde banyo bile yapamyrm o derece seneye kis gelmeden tasinacaginz ama su an taşınma gibi bir durumunuz yok.
Eşimmn masi su an icin anca yetio 400 tl fatura gelecek bu ay artı elektirik li ocak yakyrm onun parası ama ev banamisn demiyor
Bu faturanın altndan kalkamyiz bebegm se geliyor.
Doktor usutmemem gerektini defalarca dile getirdi bu evde soğuktan sürekli hasta oluyorm.
Annem su an tek yaşıyor. Babam vefat ettm kardesm yok.
Gelin kişi burda çıkartn dedi.
Annemin evi sicacik oda kombi yakıyor ama isiyor ben ne yapsam bilemedm eşim birsey demedi ama
Her ne kadar annenle alakasida olmasa ben rahat edemem su bu vs dedi ama sen ve bebegm için kalırız dedi.
Ben kararszm napcm blmyrm

Fakat diğer yanda isimiyan bir ev var bebegm var sürekli usutuyorm siz benm yernde olsanz ne yapardınız

Kızlar birsey daha eklemek istiyorm bemm birde bas belası kaynanam var smdi anneme gidersek vay bende kalmadilar vay oğlum gelin burdada kalın on onbesgun söyle böyle die duygu sömürüsü yapacak esimin basının etini yiyecek
Onun evi cok kotu Sobali ve ayrıca kayin babam var asla kalamam
Hado eşim derse kızlar biraz da annemde kalalm die o zaman naparm

Son düzenleyen: Moderatör: