• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin oraya gitmelimiyim çaresiz kaldık.

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
Zaten derdimiz skntmiz hiç bitmiyor . Öyle bir eve taşındik ki ev bildiginiz buzhane kızlar. Çatı katında oturuyorum altimda ki kadın ne yazikki memleketine gitti altim bos binanin yapısı eski isi yalitimi izolasyon hiç birşey yok
Isinamiyoruz donuyoruz ev bildiginiz soğuk hava deposu soğuk ufuruo kombiyi 80 derecede yakiiyorum banamsn demiyor isinmiyor evmde banyo bile yapamyrm o derece seneye kis gelmeden tasinacaginz ama su an taşınma gibi bir durumunuz yok.
Eşimmn masi su an icin anca yetio 400 tl fatura gelecek bu ay artı elektirik li ocak yakyrm onun parası ama ev banamisn demiyor
Bu faturanın altndan kalkamyiz bebegm se geliyor.
Doktor usutmemem gerektini defalarca dile getirdi bu evde soğuktan sürekli hasta oluyorm.
Annem su an tek yaşıyor. Babam vefat ettm kardesm yok.
Gelin kişi burda çıkartn dedi.
Annemin evi sicacik oda kombi yakıyor ama isiyor ben ne yapsam bilemedm eşim birsey demedi ama
Her ne kadar annenle alakasida olmasa ben rahat edemem su bu vs dedi ama sen ve bebegm için kalırız dedi.
Ben kararszm napcm blmyrm :KK43: esmde haklı annem cok iyi bir insandır cokda rahat ettirirz bizi ama esimide anlyrm az çok kendi evindeki rahatlıgi illa bulamyicak
Fakat diğer yanda isimiyan bir ev var bebegm var sürekli usutuyorm siz benm yernde olsanz ne yapardınız :KK43:
Kızlar birsey daha eklemek istiyorm bemm birde bas belası kaynanam var smdi anneme gidersek vay bende kalmadilar vay oğlum gelin burdada kalın on onbesgun söyle böyle die duygu sömürüsü yapacak esimin basının etini yiyecek
Onun evi cok kotu Sobali ve ayrıca kayin babam var asla kalamam
Hado eşim derse kızlar biraz da annemde kalalm die o zaman naparm :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam giderdim ki tam anlamiyla kış gelmedi daha ocak Şubat Mart var. Ve baya zorlayacak bu kış. . Hem isinmayip hem o kadar paraya yazık. Onun yerine bebeginize bişeyler alın ve annenize geçin.

suan ıcın en mantıklısı annenın evı...

Zaten derdimiz skntmiz hiç bitmiyor . Öyle bir eve taşındik ki ev bildiginiz buzhane kızlar. Çatı katında oturuyorum altimda ki kadın ne yazikki memleketine gitti altim bos binanin yapısı eski isi yalitimi izolasyon hiç birşey yok
Isinamiyoruz donuyoruz ev bildiginiz soğuk hava deposu soğuk ufuruo kombiyi 80 derecede yakiiyorum banamsn demiyor isinmiyor evmde banyo bile yapamyrm o derece seneye kis gelmeden tasinacaginz ama su an taşınma gibi bir durumunuz yok.
Eşimmn masi su an icin anca yetio 400 tl fatura gelecek bu ay artı elektirik li ocak yakyrm onun parası ama ev banamisn demiyor
Bu faturanın altndan kalkamyiz bebegm se geliyor.
Doktor usutmemem gerektini defalarca dile getirdi bu evde soğuktan sürekli hasta oluyorm.
Annem su an tek yaşıyor. Babam vefat ettm kardesm yok.
Gelin kişi burda çıkartn dedi.
Annemin evi sicacik oda kombi yakıyor ama isiyor ben ne yapsam bilemedm eşim birsey demedi ama
Her ne kadar annenle alakasida olmasa ben rahat edemem su bu vs dedi ama sen ve bebegm için kalırız dedi.
Ben kararszm napcm blmyrm :KK43: esmde haklı annem cok iyi bir insandır cokda rahat ettirirz bizi ama esimide anlyrm az çok kendi evindeki rahatlıgi illa bulamyicak
Fakat diğer yanda isimiyan bir ev var bebegm var sürekli usutuyorm siz benm yernde olsanz ne yapardınız :KK43:

Hamilesiniz sanırım yakın küçük bir odayı koridoru mutfağı banyoyu diğer yerleri yakmayın oturun evinizde
Yakacagi olmayan insanları düşünün

Ben olsam giderdim ki tam anlamiyla kış gelmedi daha ocak Şubat Mart var. Ve baya zorlayacak bu kış. . Hem isinmayip hem o kadar paraya yazık. Onun yerine bebeginize bişeyler alın ve annenize geçin.
Eşimin ilk başlarda pek fazla gönlü olmadı ki hala oyle bence bende o yüzden iki arada kaldm :(

Peteklerinizde hava da olabilir ona da bi baktirin Isterseniz gerçi alt ve üst boşmus ama

iyide canım napacaksın bi süreliğine çocuğun için en iyisi

80 derecede yanan kombiye güçmü yeter ısınamamanda cabası annenin evinde kalın 0rda 50 yakar hem maddi hem manevi destek olursunuz birbirinize eşin zaten işe gidip gelecek akşama kadr mutlaka

karşılıklı anlayış içinde olduktan sonra yaşanır inşallah

O evi ne yapsan ısıtmazsın arkadaşım. Aynı dediğin gibi bir evde yaşadım 650₺ fatura ödüyorduk yine de ısınmıyordu ev. Çocukları uyku tulumuyla gezdirdiğimi biliyorum evde.

Bence gidin baktın bir süre sonra olmuyorsa dönersin evine.

iyide canım napacaksın bi süreliğine çocuğun için en iyisi

80 derecede yanan kombiye güçmü yeter ısınamamanda cabası annenin evinde kalın 0rda 50 yakar hem maddi hem manevi destek olursunuz birbirinize eşin zaten işe gidip gelecek akşama kadr mutlaka

karşılıklı anlayış içinde olduktan sonra yaşanır inşallah
Gücümz yetmiyor zaten canm eşim öyle cok bir maasda almiyorr annem 45 50 de yakıyor evi fırın gibi 80 de yakyrm petege el deyilmez ama bir gram isimiyor nasıl bir evms Cinler tepeme çıkıyor o fatura yami yaniyim ısınmadgmami yanym esim rahat edemem illaki ama gidilecek se gidilir deynce o rahat edemez yarn aramiza soğukluk girer die idare etmeye calstm :(

Back
X