- 27 Şubat 2012
- 16.974
- 28.701
- 798
- Konu Sahibi Justholdme_
Baktrdk canm petek lerde sorun yok ev bildiğin soguk ufuruo ya![]()
Iste eski bina ve yalıtımı yok. Zor oluyordur eminim. Ama yaza taşının ordan çünkü gelecek kış bide bebisin olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktrdk canm petek lerde sorun yok ev bildiğin soguk ufuruo ya![]()
ya rahat edemeyipte giyer eşofmanını oturur belli bi satten sonra geçersiniz odanıza oturursunuz sohbet edersiniz olmadı televizyonunuzu götürün kurun eğer doğuma kadarsa yemekleri yersiniz odanıza çekilir oturursunuz ayıp değilyaGücümz yetmiyor zaten canm eşim öyle cok bir maasda almiyorr annem 45 50 de yakıyor evi fırın gibi 80 de yakyrm petege el deyilmez ama bir gram isimiyor nasıl bir evms Cinler tepeme çıkıyor o fatura yami yaniyim ısınmadgmami yanym esim rahat edemem illaki ama gidilecek se gidilir deynce o rahat edemez yarn aramiza soğukluk girer die idare etmeye calstm![]()
Benm cekndgm diğer bi konuda bas belası kaynanam smdi nie bizde kalmadnzda yok bilmem neyde cart curt laf edecek onun evi Sobali ve asla kalablcm biyer degl ayrıca kayin babamın yaninda asla kalamam ama blyrm eşimin basının etini yiyecekAnnene git hamilelikte böbrek önemli zaten kapasite artıyor bide üşütüp iyise hasta olma sakın. Ayrıca bir arkadaşda demiş özellikle doğuma yakın daha dikkat et. İlk doğumdan önce gıcık şeklinde bir öksürüğüm vardı doğumdan 1 ay sonra geçti.
İlk bir hafta her öksürük geldiğinde yaşadığım acıyı sana anlatamam o dikişler nasılda acıyor öksürürken Allah vermesin.
Hem masrafınız artacak annende para biriktirirsiniz şunun şurasında 3 ay eşinde sıksın dişini.
Bende ona sinir olyrm zaten bırakacam aslnda hem ufo hem kombi parasini ödeyecek akli başına gelecek degl miEsinde hem kel hem fodul.Rahat edemezmis o zaman alicak her odaya ufo koyacak evin her yerine gitmiycek.
Hayırdr sobalı ev havanı mi bozuyor?Benm cekndgm diğer bi konuda bas belası kaynanam smdi nie bizde kalmadnzda yok bilmem neyde cart curt laf edecek onun evi Sobali ve asla kalablcm biyer degl ayrıca kayin babamın yaninda asla kalamam ama blyrm eşimin basının etini yiyecek
Bence eşinizle güzelce konuşun. Ama gerçekten "güzelce. " "Canim senin sıcak bakmadigini rahatsız olabileceğini biliyorum ama Bebeğimizin sağlığı için bunu yapmak zorundayız. Yoksa ben de istemez miyim burada baş başa olmayı." Deyin mesela yumuşak bir dille. Allah korusun çocuğunuz bişey olmasını ister mi esiniz...Zaten derdimiz skntmiz hiç bitmiyor . Öyle bir eve taşındik ki ev bildiginiz buzhane kızlar. Çatı katında oturuyorum altimda ki kadın ne yazikki memleketine gitti altim bos binanin yapısı eski isi yalitimi izolasyon hiç birşey yok
Isinamiyoruz donuyoruz ev bildiginiz soğuk hava deposu soğuk ufuruo kombiyi 80 derecede yakiiyorum banamsn demiyor isinmiyor evmde banyo bile yapamyrm o derece seneye kis gelmeden tasinacaginz ama su an taşınma gibi bir durumunuz yok.
Eşimmn masi su an icin anca yetio 400 tl fatura gelecek bu ay artı elektirik li ocak yakyrm onun parası ama ev banamisn demiyor
Bu faturanın altndan kalkamyiz bebegm se geliyor.
Doktor usutmemem gerektini defalarca dile getirdi bu evde soğuktan sürekli hasta oluyorm.
Annem su an tek yaşıyor. Babam vefat ettm kardesm yok.
Gelin kişi burda çıkartn dedi.
Annemin evi sicacik oda kombi yakıyor ama isiyor ben ne yapsam bilemedm eşim birsey demedi ama
Her ne kadar annenle alakasida olmasa ben rahat edemem su bu vs dedi ama sen ve bebegm için kalırız dedi.
Ben kararszm napcm blmyrmesmde haklı annem cok iyi bir insandır cokda rahat ettirirz bizi ama esimide anlyrm az çok kendi evindeki rahatlıgi illa bulamyicak
Fakat diğer yanda isimiyan bir ev var bebegm var sürekli usutuyorm siz benm yernde olsanz ne yapardınız
Kızlar birsey daha eklemek istiyorm bemm birde bas belası kaynanam var smdi anneme gidersek vay bende kalmadilar vay oğlum gelin burdada kalın on onbesgun söyle böyle die duygu sömürüsü yapacak esimin basının etini yiyecek
Onun evi cok kotu Sobali ve ayrıca kayin babam var asla kalamam
Hado eşim derse kızlar biraz da annemde kalalm die o zaman naparm![]()