• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin oraya gitmelimiyim çaresiz kaldık.

Hafta içi annende kalın haftasonu eve gelin başbaşa geçirirsinz problem olsada zaman geçirirseniz birlikte kafaya çok takmaz eşin.

Gücümz yetmiyor zaten canm eşim öyle cok bir maasda almiyorr annem 45 50 de yakıyor evi fırın gibi 80 de yakyrm petege el deyilmez ama bir gram isimiyor nasıl bir evms Cinler tepeme çıkıyor o fatura yami yaniyim ısınmadgmami yanym esim rahat edemem illaki ama gidilecek se gidilir deynce o rahat edemez yarn aramiza soğukluk girer die idare etmeye calstm :KK43:
ya rahat edemeyipte giyer eşofmanını oturur belli bi satten sonra geçersiniz odanıza oturursunuz sohbet edersiniz olmadı televizyonunuzu götürün kurun eğer doğuma kadarsa yemekleri yersiniz odanıza çekilir oturursunuz ayıp değilya

da 80 lik derece fatura rahat 500ü geçer dimi neden ev değiştiremiyorsunuz belki yazmışsınızdır ama okumadım tüm sayfaları --sadece konuyu okudum o_O

Kesinlikle annene git
Biz geçen yıl 1 ay annemde kaldık:)
Doğuma girmeden hasta olmamaya çalış benim öksürük krizim tutmuştu dikişlerim patladı diye ağladım günlerce...
Dikkat et...

aranıza soğukluk falan girmez:) girseydi o soğuk evde girerdi:)

şaka bi yana evlisiniz siz, evlilik karşılıklı fedakarlık gerektirir, hele ebeveyn olmak sorumlulukları katlar, eşin önce eşi sonra da minnoş bebesi için biraz fedakarlık edecek, birkaç ay kayınvalidesiyle yaşayacak işte ne olacak

Kiracı iseniz ev sahibi ile konuşup izocam döşettirin tavana, hatta iç duvar mantolama yaptırın kiradan kestirerek.. Enazından teklif edin.. Ev sahibi iseniz kendiniz yaptırın, taksitle, enazından faturadan kar edersiniz. Ama siz bunları yapsanızda yapmasanızda hamilesiniz ve iyi bakıma ihtiyacınız var ısınmakla beraber.. Anneniz yalnız madem gitmelisiniz bencede..

Annenize gidin,400 lira verip daha karakış gelmeden ısınamıyorsanız o evde kalmayın. Annenizin doğalgaz faturasını ödersiniz o parayla,hemde ödediginize değer.
Hamile olmasanız idare edin derdim ama hamilesiniz,bu sebeple gitmeniz taraftariyim.

Annene git hamilelikte böbrek önemli zaten kapasite artıyor bide üşütüp iyise hasta olma sakın. Ayrıca bir arkadaşda demiş özellikle doğuma yakın daha dikkat et. İlk doğumdan önce gıcık şeklinde bir öksürüğüm vardı doğumdan 1 ay sonra geçti.
İlk bir hafta her öksürük geldiğinde yaşadığım acıyı sana anlatamam o dikişler nasılda acıyor öksürürken Allah vermesin.
Hem masrafınız artacak annende para biriktirirsiniz şunun şurasında 3 ay eşinde sıksın dişini.

Annene git hamilelikte böbrek önemli zaten kapasite artıyor bide üşütüp iyise hasta olma sakın. Ayrıca bir arkadaşda demiş özellikle doğuma yakın daha dikkat et. İlk doğumdan önce gıcık şeklinde bir öksürüğüm vardı doğumdan 1 ay sonra geçti.
İlk bir hafta her öksürük geldiğinde yaşadığım acıyı sana anlatamam o dikişler nasılda acıyor öksürürken Allah vermesin.
Hem masrafınız artacak annende para biriktirirsiniz şunun şurasında 3 ay eşinde sıksın dişini.
Benm cekndgm diğer bi konuda bas belası kaynanam smdi nie bizde kalmadnzda yok bilmem neyde cart curt laf edecek onun evi Sobali ve asla kalablcm biyer degl ayrıca kayin babamın yaninda asla kalamam ama blyrm eşimin basının etini yiyecek

Esinde hem kel hem fodul.Rahat edemezmis o zaman alicak her odaya ufo koyacak evin her yerine gitmiycek.

Ne kadar ince dusunuyorsunuz.Banyo dahi yapilmayacak kadar soguksa, annenizde kalin bir sure..Sagliginizi dusunun once k.valide ne der,esim rahat eder mi vs teferruat.Zaten esiniz sabahbgidio aksam gelecek.

Benm cekndgm diğer bi konuda bas belası kaynanam smdi nie bizde kalmadnzda yok bilmem neyde cart curt laf edecek onun evi Sobali ve asla kalablcm biyer degl ayrıca kayin babamın yaninda asla kalamam ama blyrm eşimin basının etini yiyecek
Hayırdr sobalı ev havanı mi bozuyor?

annenin evinde kombi yanıyosa bence oraya gitmen daha mantıklı sonucta eşinle başka odaya geçip oturabilirsin sürekli annenle olcak değilsin üşüme durumu olmaz ama kayınvaliden de soba tek bir yerde ise adam gibi bi ora ısıncak o odadan çıkamayacaksın galiba pek aynı ortamda da bulunmak istemiyosun adam gibi oturup konuşun kocanla kocan yine arada gitsin annesinin evine

Zaten derdimiz skntmiz hiç bitmiyor . Öyle bir eve taşındik ki ev bildiginiz buzhane kızlar. Çatı katında oturuyorum altimda ki kadın ne yazikki memleketine gitti altim bos binanin yapısı eski isi yalitimi izolasyon hiç birşey yok
Isinamiyoruz donuyoruz ev bildiginiz soğuk hava deposu soğuk ufuruo kombiyi 80 derecede yakiiyorum banamsn demiyor isinmiyor evmde banyo bile yapamyrm o derece seneye kis gelmeden tasinacaginz ama su an taşınma gibi bir durumunuz yok.
Eşimmn masi su an icin anca yetio 400 tl fatura gelecek bu ay artı elektirik li ocak yakyrm onun parası ama ev banamisn demiyor
Bu faturanın altndan kalkamyiz bebegm se geliyor.
Doktor usutmemem gerektini defalarca dile getirdi bu evde soğuktan sürekli hasta oluyorm.
Annem su an tek yaşıyor. Babam vefat ettm kardesm yok.
Gelin kişi burda çıkartn dedi.
Annemin evi sicacik oda kombi yakıyor ama isiyor ben ne yapsam bilemedm eşim birsey demedi ama
Her ne kadar annenle alakasida olmasa ben rahat edemem su bu vs dedi ama sen ve bebegm için kalırız dedi.
Ben kararszm napcm blmyrm :KK43: esmde haklı annem cok iyi bir insandır cokda rahat ettirirz bizi ama esimide anlyrm az çok kendi evindeki rahatlıgi illa bulamyicak
Fakat diğer yanda isimiyan bir ev var bebegm var sürekli usutuyorm siz benm yernde olsanz ne yapardınız :KK43:
Kızlar birsey daha eklemek istiyorm bemm birde bas belası kaynanam var smdi anneme gidersek vay bende kalmadilar vay oğlum gelin burdada kalın on onbesgun söyle böyle die duygu sömürüsü yapacak esimin basının etini yiyecek
Onun evi cok kotu Sobali ve ayrıca kayin babam var asla kalamam
Hado eşim derse kızlar biraz da annemde kalalm die o zaman naparm :KK43:
Bence eşinizle güzelce konuşun. Ama gerçekten "güzelce. " "Canim senin sıcak bakmadigini rahatsız olabileceğini biliyorum ama Bebeğimizin sağlığı için bunu yapmak zorundayız. Yoksa ben de istemez miyim burada baş başa olmayı." Deyin mesela yumuşak bir dille. Allah korusun çocuğunuz bişey olmasını ister mi esiniz...

hamileymişsin cnm en azından havalar ısınana kadr git derim grip olursan zor atlatırsın ilaç alamazsın

eşin neden rahat edemiyor annenle bir sıkıntısı mı var önceden

tabii duş vs sıkıntı olabilir evi gibi olmaz ama

yine de katlansın

kv bir şey derse de

buraya yazdığını diyeceksin

anne hamileyim babam var yatamam kalkamam utanırım çekinirim diye

hem zaten biz soğuk diye bizim evde duramıyoruz sizin evde sobalı, soba yanan yer sıcak da tuvalet vs soğuk der geçersin

yazın doğumdan sonra gel diye tutturabilir

eşin de çok rahat edemezse gelsin evine battaniye ile otursun

Back
X