Annemin Oturma odasi Öncesi-Sonrası

herşey çok güzel özellikle avize ve aksesuarlar çok iyi seçilmiş.tebrik ederim canım vereliniortak epey uğraştın ama değmiş..

genel olarak evet evrim geçirmiş bir oda ,çokta güzel olmuş,keşke dediğin sandalyeler kalsaydı da kırmızıları kaldırsaydın ,lakin odanın içinde başka kırmızı hiçbirşey yok ,belki birkaç obje belki halı kırmızılı olsa uyabilirdi..
perdeler çok kötü ,yani ben beğenmedim diyelim..ama tv ünitesi ,orta sehpa,halı ve aksesuarlar süper ..güle güle otursun anneaniz...

vaauuvvv aynı assolist evi gibi olmuş kıss şıkır şıkırkaydirigubbakcemile5:dance:
annnene de yakışır yanizemuszemus
güle güle otursunlara.s.
beyaz koltuğu napacaktın bence şimdiki renk gayet güzel olmuşyerimseniben
elinize ayağınıza sağluk aşkito hanumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hılmışımm valla benede gell oğlanın sünnetinde dekorasyonaaa ne güzell olur bahaneylen bulurşurukk :jeyyar: ..

emeğine yüreğine sağlık çok uğraştınn ama uğraştığına değmişş canısıı..koltukların bu rengıde çok hoşş kendını okadar üzdüğüne değmemiş yanıı mujukssss anneciğin (pardon ablann) :roflol::roflol: iyi günlerde kullansınn güle güle otursunn

yaaaa aşkito ne becerikli hatunsun
makyajmı desem giyimmi desem dekorasyonmu desem bide minik bir oğlun var maşşallah idolüm oldun yaaa herşey harika olmuş

Canım cok güsel olmus ya zevkli insanmısın bayıldım Valla güle güle otursun anneciginn

güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim..

sandalyeler uymamis diyen bir arkadasim olmus.
sandalye ve tv ünitesinin oldugu duvarin renkleri ayni.. sanirim foto cekiminden belli olmamis. gül kurusunun koyusu.

askitomm
öncesi turk işi
sonrası avrupai olmuş ellerine sağlık bebekk...

duvarlardakiii duvar kağıtımı şekerr... ..
beyaz lake mobilyuaya bitiorumm yaaaaaaaakannehir

evet tatli kagit üzerine boya yaptik.

yaaaa aşkito ne becerikli hatunsun
makyajmı desem giyimmi desem dekorasyonmu desem bide minik bir oğlun var maşşallah idolüm oldun yaaa herşey harika olmuş
opuyorumnanaktan
saol cnm yha cok sevindim :)

çok güzel olmuş yaa.bende istiyorum oturma odamı değiştirmek ama daha 4 yıllık evliyim hepsi yeni sayılır.koltuklara ve sehpaya bayıldım.çok hoş olmuş

hilmişcim yine herzamanki gibi kokoş hilmiş tarzında güzel bir ev olmuş...
anneciğin güle güle huzurla otursun şekerim...

Begendim güle güle otursun annecigin..

koltuklarin beyaz olmamasi daha iyi olmus krem daha bi yakismis sanki.

ama tülü begenmedim ben,sanki aydinlatmali baska bisiyde kullanilabirlidi diye düsünüyorum.

onun disinda gayet his ve zarif olmus seninde ellerine saglik canim.

mukemmel super hos ... ellerine, gozlerine, kisacasi zevkine saglik .. evin eski halini bilipte yeni haleni goren dost akraba komsu filan dumura ugruyordur delikafadulden
bi soru duvardaki stickeri ikea danmi aldin ?f fransadaki ikeada buna benzer bi model var ama aynisi yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…