Annemin Oturma odasi Öncesi-Sonrası

bambaşka bir oda olmuşş, masraftan da hiç kaçılmamış anlaşılan , öyle görünüyüoo kaydirigubbakcemile5

3000 euro mu? biz o fiyata sadece koltuklari aliriz fransada ( çok guzel olmus, güle gûle oturun insallah

süper olmuuş..tek kelime ile harika ayrıca masa ve sandalye sırıtmamış tam tersi hoş olmuş bence..
ağız tadıyla otursun annecin..

Eline sağlık, çok değişmiş...Sanki işi bilen birinin elinden çıkmış...Ama bana göre perde kısmı gözü fazla yoruyor.Daha sade olabilirdi...Güle güle oturun...

tesekkür ederim kizlar.. verdigimiz paraya yazik olmasin diye bir süre bu perdeleri kullanicaz.. sonra beyaz bisi alcaz.. kenar perdeleri siyah olabilir mesela.
degsitermelik kullanir ilerde.
diger odayi yaklasik 10 yil kullandi.

abowww..salona bittim.. muhteşem olmuş canım. ellerinize emeğinize sağlık.güle güle otursun anneciğin

MERHABA CANIM çok güzel olmuş SORUM OLACAKT Itv ünitesini nerden aldınız.tam benim istediğim gibi sade ve şık.

Vauuuw dedim resmen... İki resim arasında dağlar kadar fark var... Gerçekten muhteşem olmuş güle güle otursun aileniz....

maşallah ya her yönden becerikli bir bayansın,zevklsin güle güle otursunlar annenle baban,herşey özenle seçilmiş,şimdi o kötü bu olmamış desem ne olur,senin şevkini kırar,bu saatten sonra değiştirilmez de,bence çok güzel bi oturma odası olmuş arkadaşım emeğine sağlık

bence tablo gibi olmuş durup bakacaksın ama yaşamayacaksın bu evde nasıl yaşanırki hiç bi hayat belirtisi yok yanlış anlama aşkitocum bana hep çok soğuk geldi kırmızı siyah ve eyazla dekore edilmiş evler ben daha çok toprak renklerini seviyorum daha bi samimi geliyor ama herkesin zevki farklı tabi uyum süper güle güle otursunlar

Perdeler hariç, beğendim odayı. Güzel olmuş.

Ula bugünden tezi yok, loto oynuycam, bende değiştirmek istiyorum, bende Nişantaşı çocuğuyum:hulya:

canım kızma ama duvardaki sticker , vazolar ve diğer aksesuarlar hariç perdeler halı ve mobilyalar çok göz yorucu geldi bana

önceki haline göre çok modern olmuş..

koltuklar,avizeler,tablolar,tv ünitesi,sticker hepsi çok güzel olmuş
zevkiniz çok güzelmiş ama keşke tülün rengi biraz daha açık olsaymış daha ferah olurmuş gibi..
ama onun dışında hepsi süper..

Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin ailenize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…