Annemin Oturma odasi Öncesi-Sonrası

yemek masası çok kibar çok hoş ama perdeler boğmuş odayı resmen. En azından tüller gri tonlarında olsaydı dha ii olurdu fikrimce.

Genel olarak beğenilmiş ama bana göre tam almancı zevki olmuş.Ne olur kızmayın bana.Siz özgürce yazabileceğimizi söylemişsiniz.Ama bazı şeyler hoş ,mesela sandalyeler. Siz beğenmişseniz önemli olan odur,güle güle sağlıkla yaşayın evinizde inşallah...mutlulukla

merhaba canım, maşallah güle güle oturun,muhteşem bir değişim olmuş,simli aksesuarlar da güzel, ama simli perdeler ve tüller gözümü çok yordu doğrusu..onlar simli değil de düz renk olsaymış iki renk olmasaymış daha hoş olurmuş, ama sen beğenmişsin güle güle otur canım, muhteşem :lepi:

iyi ve kötü .. zaman ayirip yazdiginiz bütün yorumlar icin tesekkür ederiz..

tabiiki kizmadim..
zevkler ve renkler tartisilmaz zaten.. ama su almanci kelimesine ben cok üzülüyorum..:çok üzgünüm:
ne olur birdaha almanci diye bir tabir kullanmayinturkbayragi Hepimiz Türküz !

bir de merak ettim bu resimdeki duvarda görünen 3 tane tavuskuşu motifi var onlar sticker mı ??? hoşmuş..

yok onlar aslinda cam süsü.. bendede var aynisi.. kisa zamanda yakindan cekip resim eklerim sizin icin.

üfff harika olmuş çok zevkli seçimler.... huzurla otursun evinde innşşş

Bayildim bayildim.Ellerine saglik,harika yapmissin.
Valla ilk resimleri görünce hic de böyle bisey beklememistim ama asagi inince $ok gecirdim
:dance:

Ama bisey sorsam....Koltuklarla avizeyi nereden aldiniz canim.Bende Almanya'danim,sen söyle ben anlarim.Dankeee simdiden.

çok teşekkür ederim, onlar nerden alınır nerelerde satılıyor hiç görmedim???

kik ten aldim .. tr de magazalari varmi bilmiyorum..
buyrun yakin cekim..

:lepi:
koltuklar ebay den.. elgaro shop..
ulm da magazalari varmis.. ama kesinlikle tavsiye etmiyorum..
yanlis renkte ve zedeli koltuklar geldi ama degistirmediler. nerdeyse 1 yil oyaladilar.

avizeler poco da satiliyor.
eger gelsenkirchen yakinlarindaysaniz.. orada büyük pazardada bulabilirsiniz aynilarini..
yari fiyatina :)

saol canım o kadar uğraştığın için fotoyla..anladım sen de benim gibi kokoşsun demekkii :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan simli şeyleri ben de çok seviyorum..

tek kelime süpersin kıssss seniii her zaman takip ediyorum şeker zevkli hatunsun canımmm

değişime şok oldum. bende siyah beyazcılardanım sporu daha çok seviyorum sizin odanız şıkır şıkır olmuş ama güzel olmuş yakışmış perdeler çok karanlık geldi bi. bide tv ünitesinin arkasındaki tablolar tam benlik salon halımın desenlerinden ağız tadıyla oturun inşallah

süper değişim ağzım açık seyrettim resmen
tek kelimeyle woaavvvv demek istiom hakikaten süper değişim olmuş zevkinize hayran kaldım
eski koltuktaki kırmızı kırlentleride kullanabilirdiniz sandalyeler kırmızı nasıl olsa, aksesuarlara bayıldım orta sehpa - tv ünitesi mükemmel ötesi olmuş anaammm beeeakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…