Annemin Oturma odasi Öncesi-Sonrası

bir oda bu kadar değişebilirdiiii şok oldum çok güzel olmuşş siyah beyaz deyince zaten bende hayat dururr çok güzellllll sen banada uğrasanaaaa eşya seçimimde yardım edersinn :))) kaydirigubbakcemile3

ya dehşet güzel olmuşşşş iyi günlerde kullansınlar ma o beyazların temızlıgı nolcekkkk

herşey çok hoş orta sehpa ve tv ünitesi 10numara tek uymayan tül ve perde perde simli gri galiba tül simli beyaz olsaymış tam süper olurmuş güle güle otursunlar inşallah

mükemmelllllllllllllllllll....ellerinize emeğinize sağlık...tek kelimeyle harika güle güle oturmayı nasip etsin allah :)

hilmişim ben yeni gördüm kıs
ellerine sağlık
bayağı uğraştın ama uğraştığına değmiş
annen ne dedi bu değişime

tek kelimeyle sahane.......
o perdelerin tamamini nekadara diktirdiniz acaba?

canım avize krlentler perdelerr hepsi birbirini tamamlamış çok hoşuma gitti
evim evim güzel evim programlarınaki gibi olmuş vallahi resmenkaydirigubbakcemile3

sadece lcd üstündeki üçlü tablolar çok enfes ve orda kendini öldürmüş gibime geldi.
ani ben ilm izlerken sürekli gözüm onlara kayar. o üçlü tabloları üçlü koltuğun üstüne yerleştirsen daha güzel olurdu dye düşünüyorum. steckerıda yemek masasının olduğu duvarda olurdu vede on numara olurdu. gerçiye kalan herşey mükemmel
can sağlığıyla otursun inşallah annecikk :1hug:

tek kelimeyle sahane.......
o perdelerin tamamini nekadara diktirdiniz acaba?

canim öncellikle begenmene sevindim.
perdeleri 800 Liraya diktirdim, Lüleburgazda.

tesekkür ederim canim.. arada degisiklik yaparizz.. simdilik civileri cakmis bulunduk :))

ohaa aşkito bu ne acayip lüks ve modern çizgiler siyahın asaleti uyumu her şey müthişş hele aksesuarlar ayrı bir hava katmış odayı hareketlendirmiş mükemmel canım kusursuz bana göre.ben de böyle bir şey istiyorum ileride evime :)

Vay be inanılmaz bir değişim , muhteşem olmuş, güle güle oturun

güzel ama o perdelerde nesi? çok göz yoruyo annecin ve babacın nasıl oturucaklar o odada?? asla böle gumuslu bi seçim yapmazdım oturma odama

perdecide gözlerim kamasmisti..
ama sonradan bizde pisman olduk. boguyor odayi gercekten. diger sayfalardada yazmistim
biraz kullanip degistirecek..
o kadar para verildi. napalimm

bende evımı dekore ederken hep gözume ne ıyı gelırse onları sectım kullandıkça farkettım eğer bı daha ev döşersem daha dıkkatlı olurum .. diğer sayfalarda yazığını okumadım ama oda hakkatem cici olmuş tek perdeler fena :) görünüş olarak ıyı bıle olsa kullanım acısından gözler bozlur gibi:) neyse gule gule otursunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…