Annemin Oturma odasi Öncesi-Sonrası

her ayrıntı düşünülmüş..en son moda neyse o uygulanmış..simli duvarlar,stickerlar,mobilya,aksesuar,avize....ben bayıldım doğrusu..güle güle otursunlar

yaaa böyle oturma odası benim anneme çok fazla olurdu.bence ben daha güzel otururdum yani:roflol: ya süper olmuş duvarları aksesuarları çok hoş.ama perde biraz daha sade olsaydı biraz göz yorucu gibi geldi bana...yoksa kıskandımmı ne yaaa :roflol: ya bu kadar ayrıntıyı kim düşündü dekorasyoncu filanmı??? ilerde işimiz düşerse biliyim.. yüz yıl sonra filan eşimin isteklerinden banada sıra gelirse birgün inşallah bende eşyalarımı değiştirmeyi çok istiyorum yaaaa

gerçekten çok hoş,çok güzel bir değişim olmuş... emeğinize sağlık...

cok güzel olmus.. güle güle oturun.. o beyaz yemek masasi var ya bende görmüstüm bi yerde bayildim ona ama cok pahaliydi 1000 euronun üzerindeydi sadece masa.. siz ne kadara aldiniz acaba sormamda bi sakinca varmi?

askitom ben cok begendim herseyi tüller disinda ama onlar cok göz yoruyor sade bir renk olsaymis daha iyi olurmus gibime geldi, ama degisim muhtesem olmus ellerinize saglik

bencede ev gercekten cok güzel omus ama perdeler göz yormus keşke biraz daha sade bişeyler seçseymişsiniz

ev ok güzel olmuş ama bitek perdeleri beyenmedi cok göz yoruyo düz renk olabilirdi güle güle otursun anneniz

cok sik bir ev olmuss.güle güle otursunn annecin. keske perdeleri beyaz yapsayiniz . daha kullanisli olurdu.

tesekkürler..
begenmenize sevindim..

walla diger sayfalardada yazdigim gibi.. perdeleri ayila bayila aldik..
odanin icinde nasil durur diye cok fazla düsünmedik sanirim :))
siyah bir gelinlik gibi duruyordu dükkanda :))

biraz kullansin degistirmeyi düsünüyoruz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…