- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
Valla hen senin yerimde olsam annene aynısını yaparım. Mesela işte esinin yanında amaaaan millet damadına ne sofralar donatıyor sen hiç bişey yapmamışsın. Işte amaaaan kadın dediğin kocasına yemek hazırlar. VesaireAnnem çok patavatsız babamıda köpek etti iflas etti babam annemde 40 yaşından sonra çalışmaya başladı fazla özgüven patlaması yaşıyor hep kendini övüyor adam ne istese yapıyor çok yedin kalk git şunu yap bunu yap x şöyle x böyle iş buyurup duruyor babama hep beni eleştiriyor elalemin anneleri ketum kızınız nasıl dendiğinde iyiler deyip geçiştirir bizimki herşeyi anlatır sormadan anlatır ağzında bakla ıslanmaz bıktım bu huylarından geçende kayınvalideme damatlarım beni gezdirmiyor ellerin damadı eli kolu dolu geliyor dedi o kadar utandım ki aç gözlü gibi konuştu kvalidede bi hoş oldu kadın uyuyamadım o gece resmen annemin ardını topladım bir çam devircek diye ödüm kopuyor artık eşim Allah razı olsun gezdirir yedirir içirir sadece beni ailesine de ilgisiz kayınvalide çok iyi biri zaten hiç istemz sizin bi gününüz var gezin der anlayışlı annem hep sitem gezdirmiyonuz diye zaten vakitlerde çakışmıyor yel esenin yengesi herkesle konuşur herşeyini anlatır başına bi iş gelcek diye korkuyorum bi anne kızlarını çekiştirir mi yada neden çekiştirir ? artık kıskanıyor mu diyorum başkada bişey düşünemiyorum mesela balayına gittik geldik amcamın kızıda gurbetçi annemlere gelmişti antalyada gittiği oteli söyledi bende söyledim seneyede oraya gideriz dedi bende sizinkine gideriz dedim annem hemen - siz nerden gitceksiniz amannn gidemessiniz dedi ağzını büze büze sinir oldum çok çok böyle yaptığı hareketler bıktım resmen
kayın validem asla etmez anlayışlı annemden bin beter görümcesi var . Kyv gzemesini sevmez bana bile senede 3 kere anca gelir annemlede işte özel günlerde falan görüşüyorlar. bu gidişle sayıyı azaltıcam galiba daha az bir araya gelsinlerGercekten zor bir durum komsunuz falan olsa gorusmeyin diyecem ama annen sonucta. Bence uygun bir dille konusmaya calis insallah hatalarini gorur. Zamani gelirde kv laf falan ederse yinede laf ettirmeyin annenize.
çalışmaya başladıktan sonra böyle oldu fazla özgüven yaşadı çevresi çok arkadaşları çok herkesle muhabbet eder. 4 kardeşiz kızkardeşim, ben evliyiz bekarkende bize çok yüklenir ve eleştirirdi. erkek kardeşim ve küçük kız kardeşim çok asi ve sinirliler ,hiç annemi dinlemezler iş buyurur yapmazlar ,hemen karşılık verirler onların hakkından gelemiyor kız kardeşimle bizi uyumlu insanlarız bize yükleniyor.Anneniz hep mi böyleydi çalışmaya başladıktan sonra mı oldu? Bir de kardeşiniz var mı? Kendi çevresinde arkadaşı vs var mı? Bazen yalnız kaldığını düşünen insanlar bu şekilde davranışlar sergileyebiliyor
evet canım ağzında bir şey durmuyor...şimdi ananeme gitti 4 gün onlarda kim bilir neler anlatıcak onu düşünüyorumAnnem de öyle...anlıyorum seni
durmuyor ağzında birşey...
çok sinir bozucu...
Zor durum :/ ama sizi daha uyumlu gördüğü için yükleniyor belli ki, bence o bahsettiğiniz özgüven patlaması nedeni ile birilerini sindirebildiğinde daha güçlü hissediyor. Bence bir arkadaş da demiş arada misilleme yapabilirsiniz belki ne yaptığını görünce anlar bir şeyleri. Konuşunca çok şey değişeceğini zannetmiyorum, sanırım zor da olsa mesafe koymak gerek bazençalışmaya başladıktan sonra böyle oldu fazla özgüven yaşadı çevresi çok arkadaşları çok herkesle muhabbet eder. 4 kardeşiz kızkardeşim, ben evliyiz bekarkende bize çok yüklenir ve eleştirirdi. erkek kardeşim ve küçük kız kardeşim çok asi ve sinirliler ,hiç annemi dinlemezler iş buyurur yapmazlar ,hemen karşılık verirler onların hakkından gelemiyor kız kardeşimle bizi uyumlu insanlarız bize yükleniyor.
evet canım. o günde kayınvalideme dert yandı ya damatlar diye eşim geldi,dedim anneme: söylesene damadına dedim,kıvırdı resmen ona söylemedi.derdi benle psikolojik baskı yapıyorZor durum :/ ama sizi daha uyumlu gördüğü için yükleniyor belli ki, bence o bahsettiğiniz özgüven patlaması nedeni ile birilerini sindirebildiğinde daha güçlü hissediyor. Bence bir arkadaş da demiş arada misilleme yapabilirsiniz belki ne yaptığını görünce anlar bir şeyleri. Konuşunca çok şey değişeceğini zannetmiyorum, sanırım zor da olsa mesafe koymak gerek bazen
Bayram günü mangal yaktirmis bi de. annen baya rahat bu birazda kişilik meselesi degistirmen zor görünüyor az görüşerek biraz hızını yavaslatabilirsinevet canım haklısın hiç sempati toplamıyor.Eşim diyor: annen gibi olsan seni hayatta çekmem iyiki annene benzememişsizn diyor.
evet çok gevşek . az arayıp sorunca gidince de sitemi bitmez birde anneme yakın oturuyorum eşim benden habersiz gitmiş ev tutmuş havası manzarası var diye ben zaten kızken oturduğum mahalleden bıktım şimdi uzak ilçeye gitmek istiyorum,en azından bahanem olur sitemlerineBayram günü mangal yaktirmis bi de. annen baya rahat bu birazda kişilik meselesi degistirmen zor görünüyor az görüşerek biraz hızını yavaslatabilirsin
Bırak sitem etsin ikide bir seni mahçup etmesinden iyidirevet çok gevşek . az arayıp sorunca gidince de sitemi bitmez birde anneme yakın oturuyorum eşim benden habersiz gitmiş ev tutmuş havası manzarası var diye ben zaten kızken oturduğum mahalleden bıktım şimdi uzak ilçeye gitmek istiyorum,en azından bahanem olur sitemlerine
peki gelip milletin dedikodusunu yapar mı ?evet canım ağzında bir şey durmuyor...şimdi ananeme gitti 4 gün onlarda kim bilir neler anlatıcak onu düşünüyorum
yok öyle pek dedikodu yapmaz ben sevmiyorum diye de olabilir genelde yanımdayken beni eleştirir karışır şöyle yap böyle yap . benimki içmeden kafası güzelpeki gelip milletin dedikodusunu yapar mı ?
bana gelip milleti kötüler,beni de millete :)
hele bir kaç duble içtimi? değme keyfine
pff anne demeye bin şahit,sanırsın kapı komşum bazı konularda...
aynen canım 'ne sensiz oluyor ne senle oluyor'Ahh bu anneler Allah basimizdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?