annemin patavatsızlığı :(

Valla hen senin yerimde olsam annene aynısını yaparım. Mesela işte esinin yanında amaaaan millet damadına ne sofralar donatıyor sen hiç bişey yapmamışsın. Işte amaaaan kadın dediğin kocasına yemek hazırlar. Vesaire

Gercekten zor bir durum komsunuz falan olsa gorusmeyin diyecem ama annen sonucta. Bence uygun bir dille konusmaya calis insallah hatalarini gorur. Zamani gelirde kv laf falan ederse yinede laf ettirmeyin annenize.
kayın validem asla etmez anlayışlı annemden bin beter görümcesi var . Kyv gzemesini sevmez bana bile senede 3 kere anca gelir annemlede işte özel günlerde falan görüşüyorlar. bu gidişle sayıyı azaltıcam galiba daha az bir araya gelsinler

çalışmaya başladıktan sonra böyle oldu fazla özgüven yaşadı çevresi çok arkadaşları çok herkesle muhabbet eder. 4 kardeşiz kızkardeşim, ben evliyiz bekarkende bize çok yüklenir ve eleştirirdi. erkek kardeşim ve küçük kız kardeşim çok asi ve sinirliler ,hiç annemi dinlemezler iş buyurur yapmazlar ,hemen karşılık verirler onların hakkından gelemiyor kız kardeşimle bizi uyumlu insanlarız bize yükleniyor.

Zor durum :/ ama sizi daha uyumlu gördüğü için yükleniyor belli ki, bence o bahsettiğiniz özgüven patlaması nedeni ile birilerini sindirebildiğinde daha güçlü hissediyor. Bence bir arkadaş da demiş arada misilleme yapabilirsiniz belki ne yaptığını görünce anlar bir şeyleri. Konuşunca çok şey değişeceğini zannetmiyorum, sanırım zor da olsa mesafe koymak gerek bazen

evet canım. o günde kayınvalideme dert yandı ya damatlar diye eşim geldi,dedim anneme: söylesene damadına dedim,kıvırdı resmen ona söylemedi.derdi benle psikolojik baskı yapıyor

bazı insanların mizacı boyle maalesef ve hiç hoş değil
annem birinin yanında beni kötülese cok bozuluyorum, bir kaç kere farkında olmadan yaptı. evde yalnızken '' bana yalnızken her seyı soyleyebilirsin anne ama baskasının yanında benı kucuk dusurme, zoruma gidiyor '' diye uyarmıştım
siz de öyle yapın?

evet canım haklısın hiç sempati toplamıyor.Eşim diyor: annen gibi olsan seni hayatta çekmem iyiki annene benzememişsizn diyor.
Bayram günü mangal yaktirmis bi de. annen baya rahat bu birazda kişilik meselesi degistirmen zor görünüyor az görüşerek biraz hızını yavaslatabilirsin

Bayram günü mangal yaktirmis bi de. annen baya rahat bu birazda kişilik meselesi degistirmen zor görünüyor az görüşerek biraz hızını yavaslatabilirsin
evet çok gevşek . az arayıp sorunca gidince de sitemi bitmez birde anneme yakın oturuyorum eşim benden habersiz gitmiş ev tutmuş havası manzarası var diye ben zaten kızken oturduğum mahalleden bıktım şimdi uzak ilçeye gitmek istiyorum,en azından bahanem olur sitemlerine

Bırak sitem etsin ikide bir seni mahçup etmesinden iyidir

evet canım ağzında bir şey durmuyor...şimdi ananeme gitti 4 gün onlarda kim bilir neler anlatıcak onu düşünüyorum
peki gelip milletin dedikodusunu yapar mı ?
bana gelip milleti kötüler,beni de millete :)
hele bir kaç duble içtimi? değme keyfine
pff anne demeye bin şahit,sanırsın kapı komşum bazı konularda...

peki gelip milletin dedikodusunu yapar mı ?
bana gelip milleti kötüler,beni de millete :)
hele bir kaç duble içtimi? değme keyfine
pff anne demeye bin şahit,sanırsın kapı komşum bazı konularda...
yok öyle pek dedikodu yapmaz ben sevmiyorum diye de olabilir genelde yanımdayken beni eleştirir karışır şöyle yap böyle yap . benimki içmeden kafası güzel

Yapicak bisy yok.
Sert bi sekilde kizicaksin.
Varsin kussun.
Diyosunki diger kardeslerime sozu gecmez.
O yuzden bir gun durur iki gun durur sonra yine senin yanina gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…