Annemin sevme şekli ?

20 yaşındaki kimse o şekilde sevilmek istemez. İsteyende yapanda normal değil.
Annenizle konuşun bu şekilde davranmasını istemediğinizi dike getirin. Dikkate almazsa uzak duracağınızı belirtin. Başka ne denir bilemedim.

Bence annenizle konuşun bu durumu. Birlikte terapi de alabilirsiniz. Ben de çok rahatsız olurdum. Ki en nefret ettiğim şey bileğimin tutulması.

Annemin de iğrenç bir sevme tarzı vardır. Çok travmatik bir hayat sürüp kendini geliştirme şansı bulamamis bir kadın hakkında kötü dusunulmesini istemiyorum. O yuzden sadece yalnız olmadığınızı bilmeniz için fazla ayrıntıya girmeden bir örnek vereyim. Kiz kardesimin göğüsleri çıkmaya başladığında annem gozunu kardesimin göğsüne diker bizim kizacagimizi bildigi icin kendini dizginler, oturduğu yerde siritarak kardeşimi izlerdi. Gözünde kaynayan kaninin verdiği parlamayi görmek gerçekten igrencti. Onceki bir kac denemesinde ve sonraki bakislarini farkedip kızdigimizda ne var sanki şöyle bir tutup sıksam ne olur derdi. Bu kardeşimin hikayesi, benim ve diğer kardeslerimin hikayelerini anlatmıyorum ama yaşadığınız tecavüze uğrama hissini anladigimi bilmenizi istiyorum.

Annem gerçekten böyle yaparak çocuğunu sevdiğini zannediyor. Bunun igrenc bir şey olduğunu, saygısızlık olduğunu, evladı bile olsa bir bebeğin dahi mahreminin korunarak sevilmesi gerektigini asla anlayamadi. Sevdigi insanın tenini sinir tanimadan opmeyi, minciklamayi, gormeyi sevmek zannediyor. Annem bundan sonra da bu konudaki inceliği anlayamayacak biliyorum. Sadece tepki görmekten korkarak kendini dizginliyor. Anneniz de muhtemelen yanlış bir şey yaptığına ikna olmayacak. O yüzden üzülerek söylüyorum, korkacagi bir tepkiyle onu engellemeniz gerekebilir. Yalandan sinir kriz gecirmek, bagirmak belki çözüm olur. Daha ileri giderse kendinize zarar vermekle tehdit edebilirsiniz. Umarım daha fazla yara almadan halledersiniz.

Annemin de iğrenç bir sevme tarzı vardır. Çok travmatik bir hayat sürüp kendini geliştirme şansı bulamamis bir kadın hakkında kötü dusunulmesini istemiyorum. O yuzden sadece yalnız olmadığınızı bilmeniz için fazla ayrıntıya girmeden bir örnek vereyim. Kiz kardesimin göğüsleri çıkmaya başladığında annem gozunu kardesimin göğsüne diker bizim kizacagimizi bildigi icin kendini dizginler, oturduğu yerde siritarak kardeşimi izlerdi. Gözünde kaynayan kaninin verdiği parlamayi görmek gerçekten igrencti. Onceki bir kac denemesinde ve sonraki bakislarini farkedip kızdigimizda ne var sanki şöyle bir tutup sıksam ne olur derdi. Bu kardeşimin hikayesi, benim ve diğer kardeslerimin hikayelerini anlatmıyorum ama yaşadığınız tecavüze uğrama hissini anladigimi bilmenizi istiyorum.

Annem gerçekten böyle yaparak çocuğunu sevdiğini zannediyor. Bunun igrenc bir şey olduğunu, saygısızlık olduğunu, evladı bile olsa bir bebeğin dahi mahreminin korunarak sevilmesi gerektigini asla anlayamadi. Sevdigi insanın tenini sinir tanimadan opmeyi, minciklamayi, gormeyi sevmek zannediyor. Annem bundan sonra da bu konudaki inceliği anlayamayacak biliyorum. Sadece tepki görmekten korkarak kendini dizginliyor. Anneniz de muhtemelen yanlış bir şey yaptığına ikna olmayacak. O yüzden üzülerek söylüyorum, korkacagi bir tepkiyle onu engellemeniz gerekebilir. Yalandan sinir kriz gecirmek, bagirmak belki çözüm olur. Daha ileri giderse kendinize zarar vermekle tehdit edebilirsiniz. Umarım daha fazla yara almadan halledersiniz.
Tövbeler olsun daha neler duyacağız Allah sabır versin size

Sen hala ergenlikte kalmıssın belli ki. Bunu ne dusunerek yazdın bılmıyorum ama bence psıkolojısı bozuk olan sensın yok annem benı severken tecavuze ugruyomusum gıbı gelıyomusmusmus. Annen o senın ya sıkı sıkıya sevmek ıstıyo senı demekkı o kadar hasret. Hangı kafayla bunu boyle yorumladınız anlam veremedım annesı ıcın boyle hıssedıp boyle dusunen dısardakı ınsanlara karsı ne dusunur allah bılır. Bence aıle terapıstı degıl sen dırekt psıkologa git dusunduklerın olayları yorumlaman hıc normal degıl

Valla doğru olabilir..
Bi tanıdığım var,kadında aynı kızı var 7 yaşında alt dudağını emiyor ağızdan öpüyor. Tek kendi kızını değil yigenlerindeki bütün çocukları ağzından öpüyor tiksinç pislik.. seviş tarzı iğrenç..

Benim teyzeler de biz ergenlik zamanımızdayken bizi çok minciklarlardi .sinir olurdum oramizi buramizi tutup bizi sinir ederlerdi öyleydi sevme şekilleri bir de kız kuzebleirmile aynı yasitlardaydik büyümüş olarak görmek hoslarina gidiyordu belki de. Ama bu tamamen cahilce yapılan davranışlar . Karşıdaki insanin psikolojisini etkileyebiliyor hele de bu devirde.
Ben mesela önceden annemin kardeşimin kucağına yatar beni sevin derdim şimdi artık evlendim barklandim artık çok samimi ya da temas halinde olmak hoşuma gitmiyor .biraz da yapı meselesi

Bende kedilerimi mıncıra mıncıra severım :110:
Yanlış bir hareket ama napayım kendımden geçıyorum o_O
İlerde çocugum olursa ahanda böyle konu açar valla :olamaz:
Ayni ben:D sarılıp öpmelere doyamıyorum, elimde olsa kalbime sokarım :KK45:

• Beğen
Reactions: H E
Aynen hatta severken dıyorum . Senı içime sokarım ben doğururum dıyorum :KK70: :KK70:

Eşim korkan gözlerle bana bakıyor :KK70: :KK70:
tam ben yazacaktim kedimi cok minciriyorum diye hatta resmen icim titriyor severken sutlu kahve kokusundaki gobisini isirmamak icin zor tutuyorum kendimi ama tabi sonrasinda onun beni sevme seklinden bahsetmek istemiyorum intikamini fena aliyor cimcime

insanlarin sevme sekli farklilik gosterebiliyor mesela ben opulmeyi fazla sarilmayi pek sevmem ama annem disinda bazen annemi severken canini yaktigim oluyor kolunu falan oyle isiriyorum ki ciglik atabiliyor canimin ici dislerimi sıktığımı bilirim ama ne yapayim sevme seklim bu ama ablam falan bana aynisi yapamaz hemen kacarim :olamaz:

Annen lezbiyenmi? Farklı dürtülerimi var ,yazarken ağlıyorum diyecek ne yapıyor?? Anneniz ile alakalı ne ima etmeye çalışıyorsunuz? Tecavüz eder gibi seviyor derken aklıma başka birşey gelmiyor. Bu onun sevgi biçimini tarif etmek için uygun bir kelimemi??igrendirecek ne yaptı ?
Binbir zorlukla bizleri dünyaya getiren annelerimizi sırf buraya yazılanları görmüyor diye canınızın istediği gibi yazıp cizmeyin yahu , bence hala ergenlikten çıkamamışsınız..
Anne bu ya öperek sever ,benim annem çocukluğunda ana baba sevgisi görmediği için çocukluğumuzda bizi öyle öpen sarılan sevgi yumağı gibi büyütmedi, kendide büyüdükçe bize bakışı sevgisi değişti şimdi gördüğü zaman sarilmadan öpmeden bırakmaz, bağrına bağrına gömer kafamı ,kırılmasın diye anne dir demem canım annem benim ya

Tecavüze uğruyor gibi hissetmeniz çok tuhaf ya. Yani sevme dışında bir maksadı olduğunu mu hissediyorsunuz? Bir annenin çocuğunu sevmek dışında bir hissiyatı olacağını düşünemem. Rahatsız olmanızı anlarım ama tecavüz benzetmesi çok incitici bence.

Benim annem de çok haşin severdi. Sabahları yatağıma zıplar, benimle boğuşurdu. Gıdımdan öper, saçımı başımı okşar, kafamı boynuna gömer, sarılır, "anasının guzusuuu, koca eşşeek" diye popoma bir tane patlatır, abartırdı da abartırdı. Ben de hiç hoşlanmazdım, "yeeeaa bırak anneeaa yeaaa" triplerine girerdim, çünkü yabani olmak bunu gerektirirdi. 16 yaşındaydım o zamanlar. Sonra annem vefat etti. Şimdi diyorum ki, keşke yanımda olsa da sarıp sarmalasa, ezse beni koynunda... Bence annenizin hareketlerini bir daha değerlendirin. Bazı hareketleri çok rahatsız edici olabilir ama niyetinden şüphe etmeyin bence.

Back
X