- 15 Eylül 2014
- 120
- 45
- 38
- 32
- Konu Sahibi sohbetkoyu
Merhaba ben 20 yasinda kendine gore insan psikolojisinden anlayan sabirli ve sakin yapida biriyim. Elbette yasimin verdigi asilikler oluyor ama genelde psikolojik anlamda dusunur oyle yaklasirim insanlara. Annemin kullandigi ilaclar ve yasadigi hastalik sebebiyle sinirleri epey yipranmis durumda. Bu zor gunlerinde onu kirmak istemiyorum sakin olmaya calisiyorum ama damarima basiyor. En basitinden sac seklimden tutun konusma seklime o an ne bulursa o konudan giriyor ve bagirarak kavgaya donusturuyor sonrasinda gelip ozur diliyor. Annedir kirmak istemiyorum ama dayanamiyorum bende ustune gidiyorum cunku bu yasta kafa kalmadi her konuda kavga etmesinden yoruldum diyebilirim... Dayanma noktami zorluyor artik guc kalmadi kendimi eve kapattim, insanlardan uzaklastim artik. Sizce nasil bu durumdan kurtulurum? Ona karsi tutumum ve kendi psikolojim adina uygun olacak cozumleriniz varsa cok mutlu olurum. Bu arada konus diyebilirsiniz konustuk tamam diyor ama iki saat sonra birden parliyor ve siddet, kufurde oluyor.