- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi zalimhayat_82
Bu arada başkasının konusuna yazmışsınız, böyle kimse görmez sizin mesajınızı..Merhaba arkadaslar,
Umarim yazdiklarimi okursunuz birgün.
Ben büyük bir cikmaz icindeyim. Nerden baslasam...evliyim ve annem babam kendimi bildim bileli kavga eder. Hepsinde babam suclu cünkü annemi aldatti kac defa. Ama bu aldatma hep telefon konusmalariyla oldu. Babam herzaman evdeydi yani kimseyle bulusmaz biyere gitmeyen hep koltukta yatan biri. Annem ise sürekli sikayetci bu durumdan.. iste yardim etmiyorsun, benle gezmiyorsun bana bakmiyorsun sürekli basinda. Ikisi 16 yasindayken evlendirilmis tanimadan. Babam sürekli anneme seni istemiyordum sevmiyorum nefret ediyorum diyor. Annem cocuklugumkzda cok hircindi bize karsi. Sürekli azarlaniyorduk megersem bu yüzdenmi. Simdi büyüdüm babam hala ayni ve annem cok agliyor sürekli mutsuz. 15 senedir annemin derdine ortagim, ben dert teknesine dönüstüm. Onca senedir hep anneme nasihat verdim, o anlattikca rahatladi ama megersem ben dolmusum. Artik ufacik seylere bile tahammülüm kalmadi, cok yoruldum. Bosan diyorum ben onsuz yapamam diyor, ona cok baglanmis. Anne tarafida yok kimsemiz yok yani. Ben annemin durumuna cok üzülüyorum. Bende cok stresli bir dönemden geciyorum ve en son tek bir günüm bostu. Annemlere gittik ve babam yine sinir krizi gecirib evden gitmis. Annem sürekli bana napcam simdi nolcak deyib bunaltti üstüme cok geldi Bana yalvariyor ara diyor yani 15 senedir ayni seyler. Bendede birden birsey oldu zaten cok bunalmistim aglamaya basladim beni rahat birak artik dedim. Annemin caresizligini görmek beni cok üzüyor ama yardimda kabul etmiyor. Kendimi dert teknesi gibi his ediyorum sanki herkes dertlerini üstüme yikib gidiyor. 15 sene dinledim artik ama vücudum cok yoruldu artik ne yapabilirim? Annemde cok özü diledi sonra ben seni daraltmak aglatmak istemedim diye ama ben arkama bakmadan ayrildim o gün evden, cok kizgin öfkeli üzgündüm. Sanki ben annesiyim. Dedimki iste sende sürekli mutsuzsun ve ben ne denediysem mutlu edemiyorum seni dedim bunun icin agliyorum. Artik bisey anlatmam sana okadar üzdügümü bilmiyordum dedi ve yanlis anladi, simdi tüm gün agladim esimede yazik dert süngeri gibiyim yoruldum artik. Ilk defa baskalarina fikir danisiyorum sizce napmaliyim?
Kendinize yeni bir post açın, en üstte "Konu Aç" butonuna tıkla.