- 26 Nisan 2016
- 35
- 7
- 86
- 29
- Konu Sahibi Gozluklukiz34
-
Allah allah ılk defa duyuyorum
acaba sızın bılmedıgınız ama annenızın bıldıgın cocukla alakalı artı bı ozellıgımı var merak eteyim dogrusu
zengin olması genel olarak ilerde sıkıntı çekmeni istemiyorum gibi söylüyoBu kadar takıntılı istemesinin sebebi ne ? Nasıl bir özelliği var ki ?
Net olun annenizde iki gün konuşur elbet susar.
ahahahaha daha da fenaPatronun oğlu? :)))))
valla çocuk seni istemiyorum dedi açık açık anneme söylüyorum ama sen onla inatlaştın ondan oldu sen git gönlünü al falan diyor delirmek üzereyimÇocuğu çok begendiginden ve güvendiginden olsa gerek.. Bide eli ekmek tutuyorsa ideal damat adayı mi olur.. Eski erkek arkadaşınızla konuşun sizi beğenmediğini söylesin annenize.. belki o zaman vazgeçer Beni istemiyor anne dersiniz olur biter
sonları noldu acaba? benim annemde yavaş yavaş bu raddeye geliyoda..Annenize benzer birini tanıyorum.sırf zengin diye kızına barışmazsan sana hakkımı helal etmem,barışına kadar konuşma benle diyen bir anne.tabi sizin anneniz xe böyle demiyorum.arkadaşınıza rica edin o söylesin annenize
Kusura bakmayın ama ileride evlilik olunca aynı evi aynı yatağı anneniz mi paylasacakmis bu ne büyük ısrar çok çok saçma.iyi akşamlarr kadınlar klübü üyelerii. sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. benim bir erkek arkadaşım vardı annemle kendisi aynı iş yerinde çalışıyor ve annem çocuğu inanılmaz seviyor, hayalindeki damat adayı kendisi kısacası. bizde bu çocukla annemin zorlamasıyla yaklaşık 5 ay kadar sevgili olduk ama benim çocuğa bir türlü içim ısınmadı, sevemedim, alışamadım. hatta en son annemin ayrılma ayrılma ısrarlarından dolayı elimi tutunca bile midem bulanıcak seviyeye geldim. oda fark etti durumu ayrılmak istedi, gayet güzel ayrıldık sıkıntısız. ama anneme ben istemiyorum ayrıldık bitti dedikçe bana yalvarıyor benim hatırım için barış o seni çok seviyo çok mutlu olucaksınız, nolur yaz barışın vs. beni gerçekten deliye döndürdü, huzurum kalmadı. ben istemiyorum dedikçe daha da üstüme geliyo sen bu çocuğu böyle yaptın zorla ayrıldı senden diye. napsam olmuyor istemiyorum yazmycam dedikçe benimle küsüyor evde konuşmuyor; bende bu durumdan inanılmaz rahatsızım. annemi anlayamıyorum gerçekten mutsuzum dediğim birini nasıl bu kadar istemeye devam edebiliyor aklım almıyor. siz neler düşünüyorsunuz daha napabilirim yorumlarınızı bekliyorum..
valla sürekli soruyorum ama bana sen onu yola getirirsin sen yapıcaksın bunları seversin zamanla diye ısrar kıyamet bende asla anlamıyorum bende niye böyle yaptığını delirmek üzereyimKusura bakmayın ama ileride evlilik olunca aynı evi aynı yatağı anneniz mi paylasacakmis bu ne büyük ısrar çok çok saçma.
Bir insan kızının ne hakla sevmediği istemediği birini zorla istetmeye çalışır hiç annenize sordunuz mu?
Babanız la konuşsanız sonuçta o bir dur diyebilir annenize ya da direkt o kişiyi alın karşınıza annenizle o konuşsun biz birbirimizi istemiyoruz xx hanım artık bu konuda ısrar etmeyin ve kapatın desin.valla sürekli soruyorum ama bana sen onu yola getirirsin sen yapıcaksın bunları seversin zamanla diye ısrar kıyamet bende asla anlamıyorum bende niye böyle yaptığını delirmek üzereyim
Çocuk yalancı çıktı,aslında zengin değilmiş de 3 yıl kızı böyle kandırmış.sonra kız daha zengin birini buldu.ailecek mutlu mesut yaşıyor gibi görünüyorlar:)sonları noldu acaba? benim annemde yavaş yavaş bu raddeye geliyoda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?