Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkinizi annenize kabul ettirmek için doktor kontejyanını görümceden yana kullansanız.O doktormuş ya![]()
Yıllarca kendini geliştirmiş şimdide ilahiyat okuyor. Sevdiğide optisyen . Ama böyle işte durumlar
aynen katılıyorum hastanede calısan arkadasım anlatıyor doktorları bırtane durust yok ıclerınde dıyor emzırme odasında hemsıre ve hosteslerle eslerını aldattıklarını , gece neler neler dondugunu.. ondan dolayı hıcbırzaman doktor esım olsun ıstemedım:)adam olsun kı doktorlar parayı bulup karısına deger vermıyor genelde ama tabı kısıne baglı hepsı aynı dıye bırsey yok ama turkıyede cogu busekılde malesef![]()
Annem ve çevresi ne zaman biri bir doktorlar evlensin aferin akıllı kızmış derler.Ben ise kendim gibi bir öğretmenle görüşüyorum ama gel gör ki annemle bunu paylaştığımda kıyamet kopmuştu.Öğretmen diye beğenmedi.çevremde çok zengin ve yakışlıklı biriyle evlenmemi bekliyorlar çünkü bizim durumumuz iyi dış görünüş olarak da beğenirler.Benim ise böyle bir takıntım yok görüştüğüm kişinin anne babası da emekli öğretmen bir kızkardeşi var doktor.Tanıdığım kadarıyla iyi insanlar.Ben şu an tekrar onunla görüşüyorum ama ailemden gizli.bugün beni kuzenim aradı böyle böyle bir doktor var görüş diye.Doktor ya adı yetiyor hemen görüş diyorlar.çalıştığım okulda da bunu gözlemledim eşin ne kadar iyi bir konumdaysa o kadar saygı görüyorsun.Sanki doktor olunca karakter de otomatikman mükemmel.
Annem ve çevresi ne zaman biri bir doktorlar evlensin aferin akıllı kızmış derler.Ben ise kendim gibi bir öğretmenle görüşüyorum ama gel gör ki annemle bunu paylaştığımda kıyamet kopmuştu.Öğretmen diye beğenmedi.çevremde çok zengin ve yakışlıklı biriyle evlenmemi bekliyorlar çünkü bizim durumumuz iyi dış görünüş olarak da beğenirler.Benim ise böyle bir takıntım yok görüştüğüm kişinin anne babası da emekli öğretmen bir kızkardeşi var doktor.Tanıdığım kadarıyla iyi insanlar.Ben şu an tekrar onunla görüşüyorum ama ailemden gizli.bugün beni kuzenim aradı böyle böyle bir doktor var görüş diye.Doktor ya adı yetiyor hemen görüş diyorlar.çalıştığım okulda da bunu gözlemledim eşin ne kadar iyi bir konumdaysa o kadar saygı görüyorsun.Sanki doktor olunca karakter de otomatikman mükemmel.
Madem beğenilmeyecek bir meslekmiş sizin öğretmen olmanıza neden izin vermişler... Benim bir arkadaşım diş hekimi ile evlendi vajinusmus olmuş 1 sene uğraştılar hemen hemen her gece dayak yedi kocasından, tıpta böyle birşey yok sen delisin uyduruyorsun diye. 1 sene sonra götürüp babasının kapısına attı kızı, mecazi olarak değil ciddi ciddi arabaya bindirip koluntan çekiştirerek zili çalıp kapıyı açan babasına alın deli kızınızı kendini teslim edeceği bir kocaya verin diye arkasına bakmadan gitmiş.
Alın size doktor damat. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin diye dua etmek lazım...
bunu yapan insan mı gerçekten![]()
insan demek insanlığa hakarettir bence... Allah ıslah etsin böylelerini...
doktorla evlenme bence. hayatının hatasını yaparsın. ailenin gayesi zengin kocaysa eskisi kadar kazanamıyorlar ki doktorlar. zengin mengin değiller. bitti artık doktorlukta para yok.