Başınız sağolsun. Sonra duzeldinizmi?Çok benzerini babam ve kardeşimle yaşamıştım annem vefat ettiğinde gece çıkıp çocuğumla evime dönmüştüm aylarca da görüşmedim ta ki çocuğum anne dedemde mi öldü diyene kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun. Sonra duzeldinizmi?Çok benzerini babam ve kardeşimle yaşamıştım annem vefat ettiğinde gece çıkıp çocuğumla evime dönmüştüm aylarca da görüşmedim ta ki çocuğum anne dedemde mi öldü diyene kadar
Siildim bitti artık kesinlikle adini bile duymak istemiyorum hayatta geri adim atmam misafir değil rezil rüsva oldum orda. Disarda dusman yapmaz yaptığni. İlk yaptigi batırdıktan sonra kusura bakma abla özür filerimKardeş degil kalleş kesinlikle muhatap olma sil hayatından ikisinide hele bebege yaptığı rezil insan kendi çöplüğünde gebersin
Yo hayir. Durduk yerde öyle olmadı. Yemegin yapildugni bilmiyordum bebegimi yedirip geliyim diyince bagirdi sesini aşırı yukseltti zaten irite olup duruyordu ilk günlerden her dedigimi şikayet olarak algiliyordu. Fazla geldik orda. Bebegimi uyuttuktan sonrada yiyemedim canim sıkıldı saygidizligindan. Abla özür dilerim söule düşündüm diyebilirdi. O gün dışarıdayız annemle beni ufak tefek herseyimi eleştirdiler. Kötü tutistmisim yok orayı niye foto cekmiyomusum yok bebek arabasını niye öyle sallıyormuşum vs vs taş olsa patlar. Annen yorgunluktan söylrndu ama hep banaydi.Geçmişin intikamını almak için yurt dışına 1 haftalığına tatile gitiğiniz günü mü beklediniz? Akşam yemek hazırlamış kardeşiniz yememişsiniz sabah kahvaltı hazırlamış kapris yapmışsınız. Kavga kıyamet sinir krizleri geçirmeler vs de cabası.
Eşinize her şeyi anlatmış bir de çocuk üzerinden kışkırtsam mı diye düşünerek bebek arabasını ittiğini de söylesem mi diyorsunuz. Söyleyin eksik kalmasın. Eşinize ailenizi kötülemekle kendi ayağınıza sıkıyorsunuz farkında değilsiniz
Hayır anlatmam esime, zaten bunca yıl zaman asla aile sirrimi vermedim esime ama bu başka bisey elbet görucekti beni bitkin çok üzgün şekilde gördü çünkü.Sakin. Yillarin acisini cikartmaya calistiginizi dusundum. Biraz tetiklemissiniz ve asil hesabiniz annenizin size gore adil davranmayisi ancak siz de cocuk yada genc degilsiniz annesiniz artik. Atesi korukleme huyunuz varsa törpüleyin sebep ne olursa olsun. Zira esinize bir detay daha anlatarak cinayet ciksin istiyorsunuz sanirim.
İyi zamanimkzda çok oldu ve kardesim biraz olsun olgunlasmis gibi geliyordu. Annemle gayet iyiydim sadece hep bu onu savunma huyu devreye girmiyodu yurtdışında oldugu icin. Rezil rüsva oldum kovuldum bebegimle ustune sesini cikarmadi annem bana yurudu. Cikio gelmeliydi beni yalnız bırakmıvakti.Bu ilişkiler bir günde bu hale gelmedi değil mi? Şu anlattıklarınız normal bir ailede olacak şeyler değil, annenizi de kardeşinizi de tanıyorsunuzdur herhalde. Ne demeye kucağınızda bebekle çıkıp gidiyorsunuz?
Her şeyden önce saygı… Sizin ailede kimsede olmayan şey. İnanılmaz ilişkiler.
Yok bu kadar beklemiyordum iyi zamanimkzda oldu gro böyle değildi anneme diyordum çabuk bunalir bizden bebegimde var diye yok yok heves ediyor bekliyot slurk böyle.Kardeşinizde annenizde çok mu hayır var da 9 aylık bebeğinizi kucağınıza alıp yurtdışına gittiniz? Madem huylarını biliyorsunuz neden eşinizle kavga ede ede kardeşinize gittiniz. Eşinizin bir bildiği varmış demek ki. Bir dayak yemediğiniz kalmış, size ders olsun.
Anladığım kadarıyla havaalanından sonra eşiniz annenizi evine bırakmış. Ben olsam bıraktırmazdım, sizin bilmediğiniz bir yerde parasız bir şekilde kalacak yer aradığınızı görüp kardeşinize ağızını açmayan kadın eve nasıl gidiyorsa gitsin.
Olan olmuş, bir daha muhatap olmayın bence bu insanlarla.
Siz bile bile bu tatile çıktınız,tatil çok güzel geçecek ooo lay lay lom kafasında gittiyseniz bi tüm hata sizde. Gerçekleri görmeyip halının altına süpüren karakteriniz var demektir... Burada hiç bir aklı başında kadın huyunu suyunu bildiği,yıllarca ezildiği,hor görüldüğü ailesiyle tatile gitmez,aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek saflıktan da öte.Mesafe koymayı,yok saymayı bilmiyor bir de maharet gibi bu kaosun içine çocuğunuzu da katıyorsunuz aferin.Hadi gittin daha ilk vukuatta çekip gitmen gerekirken olaylar büyüyene kadar durmuş bir de yangına benzin dökmeyi ihmal etmemişsin Hâlâ annenin arkanda durmasını beklemişsin hayret.......İyi zamanimkzda çok oldu ve kardesim biraz olsun olgunlasmis gibi geliyordu. Annemle gayet iyiydim sadece hep bu onu savunma huyu devreye girmiyodu yurtdışında oldugu icin. Rezil rüsva oldum kovuldum bebegimle ustune sesini cikarmadi annem bana yurudu. Cikio gelmeliydi beni yalnız bırakmıvakti.
Dediğim gibi iyiydim annemle kardesimlede sadece işte tartımda olduğunda annem onu savunurdu hep. Son yıllar zaten çok oraya gelmedik kardesim degisti etti biraz sandım ama çok ağır darbe almış oldum.Niye bile bile gittiniz?
Kardeşim kendi davet etti tüm yıl boyu çok güzel olucak söyle köyle gel gör çok heves etti bebefimde görsun diye. Huyunu biliyodum ama bu kadar beklemiyordum. Biraz değişti sandım. İlk seferdede gitmek istedim annem zorladı dur diye sonra zaten gittikçe olaylar buyudu. Yo hayir yapılan büyük haksizliga ne olursa olsun cikip gelmeliydii inanın saatleri saydim kaç gun. Yinede dil bildigim ve internet sayesinde sorun yasamadim şükür. Yanguna benzin dökmedim inaninki kardeşim bıktım diye söylendi ruh hastası diye devam etti ben sustukça devam ettiler. Bisey yiyip icemedim gunlerdir çünkü kirgin olduğum üzgün oldugum yerde ona tepki koydular bende disarlarda yedim bebegimle. Yo asla unutmam kardeş diye bisey bitti zaten öyle çok yalın değildik.Siz bile bile bu tatile çıktınız,tatil çok güzel geçecek ooo lay lay lom kafasında gittiyseniz bi tüm hata sizde. Gerçekleri görmeyip halının altına süpüren karakteriniz var demektir... Burada hiç bir aklı başında kadın huyunu suyunu bildiği,yıllarca ezildiği,hor görüldüğü ailesiyle tatile gitmez,aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek saflıktan da öte.Mesafe koymayı,yok saymayı bilmiyor bir de maharet gibi bu kaosun içine çocuğunuzu da katıyorsunuz aferin.Hadi gittin daha ilk vukuatta çekip gitmen gerekirken olaylar büyüyene kadar durmuş bir de yangına benzin dökmeyi ihmal etmemişsin Hâlâ annenin arkanda durmasını beklemişsin hayret.......
Kesinlkle aci olucak ama hiçte umrumda değil. kendi düşünsün cicugmun suan tek torununun gelismelerini göremeyecek. Çık sevdiği ogluda yurtdisinda hani çok sevse dururdu ama herkes bencil kendi hayatını yaşama peşindeKardeşiniz çekilecek çile değilmiş. Herkes sizi şuçlamış ama katılmıyorum. Siz başta hiçbir hata yapmamışsınız kardeşiniz gereksiz yükselmiş sürekli. Sonuç olarak siz misafirsiniz ertesi gün kusura bakma abla gel kahvaltı yapalım demesi gerekirdi onun yerine daha da ileri gitmiş. En hatalı anneniz. Ben olsam annemle direkt iletişimi keserim. Birine küsmeyi tavsiye etmek istemem asla ama o kadar lafınıza hala daha kardeşinizi savunmuş. Bu nasıl bir anne ben anlamadım. Uzak durmanız en iyisi hiçbir zaman eskisi gibi olmayın. Yoksa ben naparsam yapayım kızım hep yanımda nasılsa deyip devam eder buna
Değişmez!! Anneniz hiç değişmemiş kardeşiniz neden değişsin??? Uzaktan herkes iyidir ama siz aynı evde yıllarca yaşamış onların karakterini biliyorsunuz, hangi davranışına hangi haline şok oldunuz?Dediğim gibi iyiydim annemle kardesimlede sadece işte tartımda olduğunda annem onu savunurdu hep. Son yıllar zaten çok oraya gelmedik kardesim degisti etti biraz sandım ama çok ağır darbe almış oldum.
Iste dusmani uzakta aramamak lazim ananda doğurur derler herkes sizi kusurlu saymış ama aynı fikirde degilim kalkip el kadar bebemle km lerce yol gidicem o kardes bozuntusunun yanina gördüğüm muamele bu olacak silerim annenize de mesafe koyun el bile aileden iyi oluyor bazen gerçekten öyleSiildim bitti artık kesinlikle adini bile duymak istemiyorum hayatta geri adim atmam misafir değil rezil rüsva oldum orda. Disarda dusman yapmaz yaptığni. İlk yaptigi batırdıktan sonra kusura bakma abla özür filerim
Diyebildirdi, üstüne bir sürü laflar duydum geçen günler. Benim gtmumu öpucekmis ben onu kiskaniyomusim. Hele bebegimle o yaptigni asla unutmam asla. El kadar bebegede acimadi.
Kesicem Ztn din ordaki havalimaninda görüştük hiç bisey yok gibi iyimiydi yeriniz dedi iyi uyudunuzlu dedi geceyi nasıl sabah yaptim kimsenin haberi yok. Dışarıdan sesler duydum kapiya sandalyeler vs yerlesturdim inanın bu kadar kötülüğü hak etmedim herkese hep iyi niyetle yaklaştım. Yıllar gecsede yine beni oturup suçlarlar. Yıllar boyu ben babam gibi bagiran cagiran biriymisim laflarını duydumAnnenle ben olsam iletişimi keserdim, ne olursa olsun haksız da olsan bilmediğin yerde seni kucağında çocukla bavullarla yalnız başına göndermemeliydi.
Sende ki gördüğüm hatalı kısımsa ne olduklarını biliyorsun neden gidiyorsun? Bir de ben bile kardeşinin ne olduğunu anladım sen neden özür bekliyorsun ki sence özür dileyip abla kusura bakma diyecek karakterde bir insan mı? Belli ki öyle bir insan değil sen de illa özür bekleyeceğim diye uzatıp konuyu büyütmüşsün. Bunun yerine normal hayatınıza devam etseydin döndüğünde de iletişimi kesseydin ya. Eşine de her şeyi anlatma gün gelir sana karşı kullanır.
Kesinlikle dogru söz yeminle dusman bile atmaz bi anneyle bebegini dışarı bide bebegime suddet egilimi gösterdi arabasını öyle agresif şekilde sallayarak bagirdim dokunma çocuğuma diye üstüne anneligme laf etti benmi anneymisim gibi sözler söyledi. Bütün olanları sindirmek çok ağır geldi geliyor ama eşimle annanrmle konuştukça rahat ediyorum ve tevekkulu bi insanım her serde var bi hayir. Annem benim hayatıma çok müdahale ediyodu problemleri olduğunda eşimle veya ailesiyle anlattığım icin ve inanin cogu zaman zararini çok gördum. Bu olaylardan önce bile ordayken eve, kvye ve görumcyr bir iki oranin çikolatasını/bisküvili alırım diye kafami durdir yedi bitirdi yani sansen iki biskuvi alsam almasam sanane??!!Iste dusmani uzakta aramamak lazim ananda doğurur derler herkes sizi kusurlu saymış ama aynı fikirde degilim kalkip el kadar bebemle km lerce yol gidicem o kardes bozuntusunun yanina gördüğüm muamele bu olacak silerim annenize de mesafe koyun el bile aileden iyi oluyor bazen gerçekten öyle
Esinin ailesiyle ilgili sorunu sen yaşarsan esinle cozersin annen ne alaka haklisin ailende olsa mesafe şartKesinlikle dogru söz yeminle dusman bile atmaz bi anneyle bebegini dışarı bide bebegime suddet egilimi gösterdi arabasını öyle agresif şekilde sallayarak bagirdim dokunma çocuğuma diye üstüne anneligme laf etti benmi anneymisim gibi sözler söyledi. Bütün olanları sindirmek çok ağır geldi geliyor ama eşimle annanrmle konuştukça rahat ediyorum ve tevekkulu bi insanım her serde var bi hayir. Annem benim hayatıma çok müdahale ediyodu problemleri olduğunda eşimle veya ailesiyle anlattığım icin ve inanin cogu zaman zararini çok gördum. Bu olaylardan önce bile ordayken eve, kvye ve görumcyr bir iki oranin çikolatasını/bisküvili alırım diye kafami durdir yedi bitirdi yani sansen iki biskuvi alsam almasam sanane??!!
Neymiş görümce iki yil önce düğü sontasu anneneme selam vermemiş bilmem ne. Eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım evet bana iyi davranmadılar ama annemin etkisinde çok kaldım çok baskı yaptı bana. Zaten oyuzden kirgindim anneme daha önceden. Hamilrligim digumumda annem dışında kimde ilgilenmedi hep annem var sadece derdim ama yok kardesim nezaman olsa olaylar farklı oluyor beni sili veriyor farklı davranıyor. Bu olaylar iyice gözumu açtım hiç bi şekilde iletisimd geçmem anneylede