• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin vefatı..

başınız sağolsun allah sabırlar versin size. anneciğinizin mekanı cennet olsun. ben de 3 yaşındayken annemi kaybettim. anneannem beni büyüttü onu da kaybettim 5 yıl önce. sizi anlamaya çalışıyorum, aile akraba durumlarınızı bilmiyorum ama arkadaş çevresi olsun sevdiğiniz bir iki insan bile olsa yalnız kalmasanız çok iyi olur normal hayata döndüğünüzde. sosyal hayattan kopmanızı önermem asla ve asla. en önemlisi anne babadan aldığınız sevgiyi kendi kendinize verebilin. kimseye muhtaç olmayın. maddi bağımlılığınız olmasa bile insanlar duygusal tarafınızı kullanmaya çalışabiliyor, asla tuzağa düşmeyin derim. yas bir süreç evet ama sonrasında daha da dimdik durmalısınız, pes etmemelisiniz. çünkü maalesef ki ve iyi ki hayat devam ediyor. ve bilmiyorum inanır mısınız ama onların bizi izlediğini hissediyorum ve düşünüyorum. siz gerekeni en iyi şekilde ve fazlasıyla yapmışsınız allah hayrınızı kabul etsin. maddi gücünüz varsa psikolojik destek almak en iyi seçenek olur. konuşmak isterseniz her zaman burdayım yazabilirsiniz
ben bizi gördüklerine sizin gibi inanıyorum ve annemi yaşadıgım sürece utandıracak bir evlat olmamaya çalışacagım.Allah cümlemize yardım etsin

Başınız sağ olsun ben de annemi kaybettim unutamazsınız i fakat kabullenirsiniz… Bir müddet sonra kader deyip kabullenirsiniz ama acı hep aynı kalır sonuçta anne ben hala acısını çekiyorum

Başınız sağolsun.Ebeveyn kaybı, kardeş kaybı yaşadım. Anlıyorum sizi. İnsan bir süre sonra bu dünyadan sürem dolsun da gideyim diyor. 😭Tabi öyle düşünmeyin zaten her şekilde bitecek gideceğiz. Kalan hayatı onların sevdiği istediği şekilde onların adına yapmak iyi geliyor. Anladığım kadarıyla inançlı birisiniz. Annenizin adına hayır yapabilirsiniz.

Ahhh... Eski konularınızı hatırlıyorum, başınız sağ olsun çok üzüldüm. Anneciğiniz nurlar içinde yatsın, size de sabır diliyorum. Süreciniz henüz çok yeni, acınız çok taze. Dilerim zamanla daha iyi hissedersiniz. 😔🙏🌸

21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründük :( ne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı :( gördüğü tedavi bacakları kurtarmak isterken iç organları mahvetti ,ve elimde durdu kalbi :'( unutamıyorummmm nasıl geçecek bu acı
. Öncelikle başınız sağolsun.Annemi de babamı da aynı zamanda kaybettim.Varlardi birden ikisi de yok oldu... Tarifi imkansız bir acı..5 yıl oldu.Ama insanoğlu garip bir varlık zamanla alışıyorsun.Kendi hayatına dalıyorsun.Ama o özlem burun direğinin sı zlaması hiç geçmiyor.Omrun özlemekle geçiyor....

21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründük :( ne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı :( gördüğü tedavi bacakları kurtarmak isterken iç organları mahvetti ,ve elimde durdu kalbi :'( unutamıyorummmm nasıl geçecek bu acı
Benim de annem 3 sene kanser tedavisi gördü. Son sürecinde de baya zorlandık.
Sonrasında da onu kaybettim.
Her ölüm erken ölümdür derler, ama öncesinde sıkıntılı bi süreç geçirince daha yaralayıcı oluyor çocuklarda, insanın kalbinde hiç geçmeyecek bi boşluk, bi yara açılıyor.

Başta çok daha fazla insanın içi yanıyor. Sonra zaman biraz daha iyi geliyor ama o sızı hep kalıyor, hatırladıkça ,özledikçe sızlayıp duruyor. Saçma bi şekilde buna bile alışıyor insan, alışamam derken. O yüzden zaman.. en gereken şey zaman.

Başınız sağolsun sabırlar diliyorum. Siz kimsenin dediklerine bakmayın yaşamayan bilmez o durumları. İnanın bakana da yatana da çok zor ama şunu düşünün. Yaşasaydı bacakları kesilseydi çok daha kotu olacaktı durum. Surunecekti resmen kolay mı o çile.
Aynısını yaşadım yakın zamanda. Babamin acilari dindi evet çok acı ama yaşasaydı acılarına acı ekleneckti.
Size kendime aynı acıları yaşayan tüm evlatlara sabırlar diliyorum

Geçmiyor arkadaşım 1,5 sene oldu anneciğimi kaybedeli ağlamadığım gün yok.Kalbim acıyor, sadece o acı ile yaşamayı öğreniyorsun zamanla...Başınız sağolsun .Nur içinde yatsın anneciğiniz. Sabır diliyorum

Back
X